Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן בצבע חום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדקתי שמן לאחרונה ובמקום שחור הצבע השתנה לחום.....וגם האוטו רועד בניוטרל....
רק שאני יבין השמן היה שחור והוא התשנה לחום???

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם
יש לי פיאט אונו שנת 95 שמתי לאחרונה מים ירוקים ולאחר 4 ימים כולם נגמרו והאוטו התחיל לרעוד .....

אם תמשיך לדבר בתשלומים אני נועל את השירשור (ואותך).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האוטו לא נותן סיבובי סטארטר הוא כאילו נתקע וזה קרה בדיוק שהתחילו הרעידות...

וכמה עולה בערך לתקן אטם ראש מנוע כמו שאמרתי פיאט אונו 95 14000....בתודה

פורסם

קודם כל המים ששמת הם חרא של מים[הירוקים]תשים לב שאין להם שום תו תקן,יכול להיות שכל הבעיה שלך זה בגלל המים האלו,מתי שאתה עושה ראש תשים לב אם יש איזו שהם שאריות למה זה קרה...

פורסם
האוטו לא נותן סיבובי סטארטר הוא כאילו נתקע וזה קרה בדיוק שהתחילו הרעידות...

וכמה עולה בערך לתקן אטם ראש מנוע כמו שאמרתי פיאט אונו 95 14000....בתודה

שלום רב!

בסבירות גבוהה שמים חדרו לשמן , ולתא השרפה גם יחד, באם מפלס השמן בנוסף לצבע החום,

גם עלה, זה רק מחזק את השערתי, במידה והמנוע מסרב להסתובב, יתכן והמים שחדרו לצילנדרים, מונעים את סיבוב המנוע,(המנוע לא מסוגל לדחוס מים!), במידה ואתה בקיא בפתיחת מצתים, הוצא את כל המצתים החוצה, (לא לאחר שסימנת כל חוט הצתה, כדי שתוכל להחזירו למקומו!)ונסה לסובב את המנוע, במידה ואם אכן המנוע יסתובב,המים יעופו החוצה מפתחי הפלגים, יבש את הפלגים נסה להתניע, במידה והרכב מתניע, תתקשר לגרר, ולבנק לבדוק את מצב העו"ש תקווה שהוא יהיה בזכות!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה לפי השערתך כמה יעלה תיקון לערךשל אטם ראש מנוע והאם אני יכול לנסוע נסיעה עד המוסך בלבד עם בעיה זו?

פורסם
צביקה לפי השערתך כמה יעלה תיקון לערךשל אטם ראש מנוע והאם אני יכול לנסוע נסיעה עד המוסך בלבד עם בעיה זו?
מחיר תוכל לקבל בכל מוסך שבו תחליט לטפל בבעייתך, המחיר תלוי בהרבה גורמים ובוודאי לא מסתכם, בהחלפת אטם ראש , גומיות שסתומים, ליטוש ראש ושסתומים, אלא יכול להגיע גם לראש אכול/ סדוק,

או סדק בבלוק!!

לא מומלץ להגיע למוסך בנסיעה אלא בגרר בלבד!

בכל מקרה עדכן את חברי הפורום לגבי הממצאים שהתגלו לאחר פרוק ראש המנוע!

בתקווה שהגזמתי קצת בחומרת הבעייה!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...