Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן בצבע חום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון : משיחה טלפונית ארוכה שהיתה לי עם פותח השרשור, מתברר שקיים עודף של שמן מנוע,

צבע השמן חום, הרכב הניע בעזרת כבלים להתנעה, פולט עשן לבן סמיך, חוסר מים במיכל העבוי,

מנוע מזייף לאחר כ5 דקות עבודה, הרכב עובד על כ2 או 3פלגים בלבד( בגלל כנראה חדירת מי קירור לצילנדר ולתא השרפה), וההיסטוריה של הרכב מעידה על התחממות יחר של הרכב, לפני כחודשים, בנסיעה לאילת, בגלל סדק בצינור מים, אשר גרם להתרקונות מי הקירור, ועל מים שהוספו במנוע חם,

במנוע כבוי!!

המסקנה:התחממות יתר שלפני חודשים, גרמה לתוצאות של היום, האבחנה אטם ראש פרוץ במקרה הטוב,סדק /עוות בראש מנוע, ואו ראש אכול..!

עדכונים נוספים יגיעו בבמשך..!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום.

במצב של חדירת מים לחלל השריפה עד כדי כך שהסטרטר לא מסוגל לסובב את המנוע אסור לתת סטרטר כי הדבר יגרום להיתעקמות טלטל (אנחנו המכונאים קוראים לזה נעילה הידרוסטטית מלא)

על מנת שיהיה ניתן לסובב יש לפרק את הפלגים ואז לתת סטרטר "ומובטח ג'קוזי לכולם".

בברכת חג שמח לכוווווווווולם בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

האמת שכאשר בכלל אין תזוזה המצב הוא שלא דווקא הטלטל יכנע כי הוא לא זז יותר והסטרטר הוא זה שיכשל

אבל זה נכון שברגע שלא היה מלא זה חתיכת מכה לטלטלים

פורסם
האמת שכאשר בכלל אין תזוזה המצב הוא שלא דווקא הטלטל יכנע כי הוא לא זז יותר והסטרטר הוא זה שיכשל

אבל זה נכון שברגע שלא היה מלא זה חתיכת מכה לטלטלים

שלום.

אם כתבתי אני יודע על מה אני מדבר תאמין לי ראיתי יותר ממך ואתה לא צודק.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לא יודע ככה נראה לי לפי הגיון

כוח הפיתול של הסטרטר מול הכוח שצריך לעקם את הטלטל.....

וזה כאשר לסטרטר אין שום מילימטר להסתובב ולא יכול לצבור מומנט גבוה

אשמח לשמוע איך קורה הדבר

פורסם
אם תמשיך לדבר בתשלומים אני נועל את השירשור (ואותך).

איציק

לאור מחיקת התגובה שלי, אני מניח שגם ביקורת לא יודעים לקבל.

טוב, סוג של בריונות...

פורסם
לא יודע ככה נראה לי לפי הגיון

כוח הפיתול של הסטרטר מול הכוח שצריך לעקם את הטלטל.....

וזה כאשר לסטרטר אין שום מילימטר להסתובב ולא יכול לצבור מומנט גבוה

אשמח לשמוע איך קורה הדבר

אם בני כתב, תן לו קרדיט. להיגיון (שלך או של כל אחד אחר) אין כל ערך בהעדר ניסיון או ידע תיאורטי - גם אינטואיציה מתפתחת אט אט על בסיס ניסיון.

הסטרטר הוא מנוע זרם ישר טורי - התכונה המאפיינת מנוע חשמלי מטיפוס זה היא מומנט ראשוני גבוה מאד (מומנט התנעה של רוטור הסטרטר).

להשכלתך - במנועים כוכביים (היו מקובלים מאד במטוסים) בהם תמיד אחד הצילינדרים פונה למטה ויש חשש ממשי לנעילה הידרוסטטית יש כלל יסודי - תמיד מסובבים את המנוע ביד (ישר את המדחף או בעזרת ידית מתאימה) כדי לוודא שאין נעילה הידרוסטטית.

כל פעם שרכב שטח צולח שלולית עמוקה מאד והמנוע כובה תוך כדי (או כשיש הצפה חמורה סביב רכב חונה וכדומה) קיים חשש שהמנוע 'שתה' מים ויש לאפשר להם לצאת לפני התנעה רגילה.

חתימה טובה, יוסי

• תוכן חדש...