Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות ל H.U תומך MP3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שאני בטח איש המליון ששואל את השאלה הזאת אך לצערי לא מצאתי תשובה מספקת בהיסטוריה אז אני מתריד :lol:

אני מחפש H.U שיחליף את הSONY 5000X שלי.

לH.U יחוברו 2 מגברי JENSEN 100X4 שמותקנים כרגע, וסט קומפוננט של MB Q מקדימה וזוג 6X9 של MB Q מאחור, וכמובן סאב של פיוניר 12 אינץ'

מה שחשוב לי במכשיר הוא שיהיה תומך MP3, רצוי מאוד בעל 4 יציאות או יותר למגבר, וכמובן איכותי

את המכשיר אני מתכוון לקנות בניו יורק ולהביא לארץ ואני מתכוון להשקיע בסביבות 300-400$

תודה

שי :o

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
אני יודע שאני בטח איש המליון ששואל את השאלה הזאת אך לצערי לא מצאתי תשובה מספקת בהיסטוריה אז אני מתריד :lol:

אני מחפש H.U שיחליף את הSONY 5000X שלי.

לH.U יחוברו 2 מגברי JENSEN 100X4 שמותקנים כרגע, וסט קומפוננט של MB Q מקדימה וזוג 6X9 של MB Q מאחור, וכמובן סאב של פיוניר 12 אינץ'

מה שחשוב לי במכשיר הוא שיהיה תומך MP3, רצוי מאוד בעל 4 יציאות או יותר למגבר, וכמובן איכותי

את המכשיר אני מתכוון לקנות בניו יורק ולהביא לארץ ואני מתכוון להשקיע בסביבות 300-400$

תודה

שי :o

jvc 707 או 909 יעשו את העבודה.......

פורסם

ד"א יש מחירים יותר זולים ממה שרשום באתר הזה.

הקלריון נימכר ב-270$!!

הוא עדיף על ה-JVC גם כן.

פורסם

הקלריון נימכר ב-270$!!

הוא עדיף על ה-JVC גם כן.

קלריון אולי יותר טוב אבל ב JVC יש 100% אפשרות להעביר את הרדיו לאירופאי בלחיצת כפתור (או שניים :lol: )

פורסם

הקלריון נימכר ב-270$!!

הוא עדיף על ה-JVC גם כן.

קלריון אולי יותר טוב אבל ב JVC יש 100% אפשרות להעביר את הרדיו לאירופאי בלחיצת כפתור (או שניים :lol: )

גם בקלריון :!:

פורסם

קלריון לא קיים עדיין בארץ כי זה דגם יחסית חדש!

בחיים על תתקרב לרדיו דיסקים של רוקפורד, אפילו לסדרה הגבוהה שנמכר ב 5K.

לגבי JVC, שמעתי את 707 וגם את 909. למרות ש 909 הוא מכשיר 24BIT עדיין לא אהבתי כי הבאס שלו מאוד מרוח.

אני הייתי ממליץ על CLARION עם יש לך אפשרות להביא אותו מחו"ל.

פורסם

לגבי JVC, שמעתי את 707 וגם את 909. למרות ש 909 הוא מכשיר 24BIT עדיין לא אהבתי כי הבאס שלו מאוד מרוח.

הבחור רשם שהוא קונה בניו-יורק :!:

פורסם

טעות שלי :roll:

פורסם

טעות שלי :roll:

אכן כך, אני מתכוון להזמין את המכשיר דרך הרשת מאתר בארה"ב ולשלוח אותו לקרוב בניו יורק.

הקלריון נימכר ב-270$!!

אשמח לקבל המלצות לאתרים אחרים (זולים יותר)

תודה רבה :)

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תוכן חדש...