Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ב GT4

Slava 1982
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורסם עקב בקשה של המשתש NOSMANING:

אולי הנושא מתאים יותר לאוף טופיק, אבל לשם אין לי גישה, אז תסלחו לי.

אז ככה. עשיתי כבר את את המירוצים של המתחילים ושל המקצוענים אבל...יש במקצוענים מירוץ אחד, המירוץ האחרון, שהוא פתוח לכל סוגי הרכבים וכל סוגי הצמיגים שאני פשוט לא מצליח לעבור...

כל מכונית שאני לוקח, אם יש לה 800 כוח סוס או 100, פשוט לא מצליחה להחזיק מעמד.

כבר בזינוק הם נעלמים לי...

יש לציין שאני נוהג עם סטיק ולא עם הגה...

מה עושים? איזה רכב יעזור לי?

יש לי את הפורש של רוף, את ה350Z של סטרים וכל שאר מכוניות ה"כבדות"

עזרה תתקבל בברכה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
פורסם עקב בקשה של המשתש NOSMANING:

אולי הנושא מתאים יותר לאוף טופיק, אבל לשם אין לי גישה, אז תסלחו לי.

אז ככה. עשיתי כבר את את המירוצים של המתחילים ושל המקצוענים אבל...יש במקצוענים מירוץ אחד, המירוץ האחרון, שהוא פתוח לכל סוגי הרכבים וכל סוגי הצמיגים שאני פשוט לא מצליח לעבור...

כל מכונית שאני לוקח, אם יש לה 800 כוח סוס או 100, פשוט לא מצליחה להחזיק מעמד.

כבר בזינוק הם נעלמים לי...

יש לציין שאני נוהג עם סטיק ולא עם הגה...

מה עושים? איזה רכב יעזור לי?

יש לי את הפורש של רוף, את ה350Z של סטרים וכל שאר מכוניות ה"כבדות"

עזרה תתקבל בברכה!

תיקח את אותה מכונית עם ה-800 כ"ס, לך ל- endurance racing ולמירוץ 24 השעות בנורבורגרינג (כן כן, 24 שעות של מירוץ ללא הפסקה, אבל כמובן שאתה לא באמת מתחרה רוב הזמן. שים את זה על spec b ותשכח מזה לכמה ימים, כשתחזור תראה שניצחת...)

אתה תזכה במכונית הפורמולה 1 של המשחק, והיא המכונית הכי מהירה במשחק ללא כל ספק.

איתה אתה תוכל לנצח בכל מירוץ.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
תיקח את אותה מכונית עם ה-800 כ"ס, לך ל- endurance racing ולמירוץ 24 השעות בנורבורגרינג (כן כן, 24 שעות של מירוץ ללא הפסקה, אבל כמובן שאתה לא באמת מתחרה רוב הזמן. שים את זה על spec b ותשכח מזה לכמה ימים, כשתחזור תראה שניצחת...)

אתה תזכה במכונית הפורמולה 1 של המשחק, והיא המכונית הכי מהירה במשחק ללא כל ספק.

איתה אתה תוכל לנצח בכל מירוץ.

עמוס

מה זאת אומרת spec b ?

זה משחק לך אוטומטי ?

ואם השחקן האוטומטי שלך יפסיד?

המסלול הכי ארוך שנתקלתי בו הוא למכוניות ארופאיות קלות משקל .. 25 סיבובים בנורבורגרינג .

ד"א , צריך להחליף צמיגים בפיט סטופ מתי שהמצב שלהם בתחתית המסך הוא על צבע ירוק?

חייבים להחליף?

שחר.

פורסם
מה זאת אומרת spec b ?

זה משחק לך אוטומטי ? פשוט כן. זה מצב משחק בדיוק למירוצים כאלה שזה קצת מוגזם לבקש ממך לשחק 24 שעות ברצף בלי אפשרות לשחק בשום דבר אחר, ובלי אפשרות לסגור את הפלייסטיישן אפילו..

ואם השחקן האוטומטי שלך יפסיד? זה אפשרי, אבל תחשבו על זה כמו משחק אסטרטגיה של כודרגל (מנג'ר וכו').. אם תעשה את הבחירות הנכונות לפני המירוץ (מכונית, צמיגים, מתלים וכו') יהיה לך סיכוי גבוה יותר לנצח..

המסלול הכי ארוך שנתקלתי בו הוא למכוניות ארופאיות קלות משקל .. 25 סיבובים בנורבורגרינג . זה ממש לא הכי ארוך......

ד"א , צריך להחליף צמיגים בפיט סטופ מתי שהמצב שלהם בתחתית המסך הוא על צבע ירוק?

חייבים להחליף? כן, אבל לא כשהוא ירוק... הצמיגים במצב הכי גרוע כשהם אדומים... ואז חייבים להחליף.. ד"א ב- spec b הוא יחליף אותם לבד, וגם ימלא דלק..

עמוס+תו

פורסם

דלק יכול להגמר?

זה רק במסלולים ארוכים או בכולם? ( השאלה מתייחסת גם לדלק וגם ל- b spec )

וכיצד אני בוחר ב B spec ?

ומצתער ששיגעתי אותך עמוס :wink:

שחר.

פורסם
דלק יכול להגמר?

הוא יכול להיגמר כמובן, אבל בד"כ זה לא מהדברים שיטרידו אותך במירוצים.... הצמיגים מתבלים הרבה יותר מהר....

זה רק במסלולים ארוכים או בכולם? ( השאלה מתייחסת גם לדלק וגם ל- b spec )

spec b פועל בכל המירוצים, מלבד ראלי ותנאים מיוחדים....

דלק כנ"ל (אני לא לגמרי בטוח לגבי זה, אבל מה שבטוח זה שאתה לא צריך לדאוג לגבי דלק במירוצים קצרים או מירוצי ראלי.. רק במירוצי סיבולת ארוכים יחסית)

וכיצד אני בוחר ב B spec ?במסך ממש לפי תחילת המירוץ איפה שיש לך אייקון קטן של הגה כדי להתחיל לנהוג, אתה בוחר דווקא באייקון של ההגה עם הנקודה הכחולה שנמצא מימין לו, וזהו בעצם.... את השאר אתה כבר תבין לבד...

ומצתער ששיגעתי אותך עמוס :wink:

אין בעיה... עדיין...:wink:

עמוס

• תוכן חדש...