Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמהצריך להיות הלחץ? כי בתחתנת דלק שאני ממלא לא רשום על הרכב שלי..

הרכב הוא 106 XSמודל 96

3 דלתות, הצמיגים הם 165.65R13

אשמח להתייחסות, תודה.

פורסם

תודה לכולם!

כרגע אני על 30 PSI לפי עצת המתדלק

הצמיג נראה מנופח יתר על מידה..

עתיד- המנוע שלי הוא 1.6.

תודה.

פורסם

אז שניה אני בודק לך : לא יודע למה אבל דווקא! בדגם שלך אין נתוני לחץ אוויר, בכל אופן ל1.4 זה הלחץ הנכון...וב97 ה1.6 מגיע עם צמיגים אחרים ולא קיים ב97\95 את הדגם שלך עם הצמיגים שיש לך...ככה שאני לא יודע מאיפה לשאוב לך מידע - חפש מישהו עם רכב זהה (והלחץ של חלי לא טוב לך אתה עם XS לא XR)

פורסם

תודה לך עתיד- באמת מוזר שאין נתונים לרכב שלי..

אולי משהו שיש לו \מכיר את הרכב ויכול להגיד לי כמה הלחץ?

תודה.

פורסם

זה בכלל המידות צמיגים המקוריות שבאו מהחברה?

לא זוכר ש106 הגיעה אי פעם עם ג'נט 13, אולי אני טועה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

באמת? מוזר.. היום מלאתי לחץ 32- בהמלצת מכר עם רכב דומה- התוצאה היא שכל הרכב קיפץ בצורה נוראה- והרגישו כל רעידה בכביש, ממש נסיעה לא נוחה.. מחר אני ינפח ללחץ 30 נראה את התוצאות אחרי זה..

תודה רבה!

פורסם

ברוב הצרפתיות יש נטיה לללחץ של 32 psi כמעט ללא קשר באוטו או בגודל שלו .אם אתה מאזור המרכז אני ממליץ על 28 psi היות והכבישים פה ברמה שלא מוכרת בצרפת ורוב העולם שלפי זה היצרן קובע לחץ בצמיג

כמובן שזה גורם לבלאי מוגבר טיפה של הצמיג אבל אתה גורם שלא יהיה עומס על מכלולי המתלה וכול מיני חלקים ברכב שנותים להנתק מהמקום עקב קיפצוץ יתר של הרכב

"למה לשתות ולנהוג אם אפשר לעשן ולעוף"

• תוכן חדש...