Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רפד רכב מקצועי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

למי שמכיר ולמי שלא מכיר באיביזה יש על ידית בלם היד מן שק בד, דמוי עור, שעוטף את כל הידית כולל האיזור אשר אוחזים בו.

הבד הזה נשחק עם הזמן (השמש הישראלית לא מטיבה עימו) והוא פשוט נראה רע.

הייתי בצ'מפיון ככה סתם על הדרך בשביל לברר מה המחיר, אז ככה, ידית מפלסטיק עולה 210 ש"ח (הם טוענים שזה מתאים לאיביזה, למען האמת זה נמצא באינקה, המסחרית של סיאט) ויש אפשרות לידית מ"עור" (כמובן שהוא לא אמיתי) שעולה 860 ש"ח :shock: .

בגלל שאני לא מנגב את התחת עם שטרות החלטתי לרדת מהעיניין.

ניגשתי לרפד שעשה עבודה גרועה מאוד, הוא היה חסר סבלנות ולא מקצועי.

אני מחפש רפד רכב, מאיזור פ"ת והמרכז, שיהיה מקצועי מאוד ויתפור לי שק + ידית שכזאת בצורה הכי טובה שאפשר.

אשמח לקבל המלצות, המיקום פחות חשוב (אל תשלחו אותי לראש הנקרה) המקצוענות יותר.

תודה,

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

יש מישהו בחיפה שעושה עבודות מצויינות ברכב מעור אמיתי והמחירים זולים מאד. חבר שלי עשה אצלו ריפוד דלתות באיביזה שלו , שק הילוכים, משענות ראש ועוד. הוא שלח לי תמונות , וגם ראיתי את זה באוטו עבודה מצויינת.

אם אתה רוצה יותר פרטים תפנה אליי בפרטי

תמונות:

פורסם

כמו שאמרתי לך בפרטי, רחוק לי קצת חיפה, במיוחד בשביל ריפודים, הדלק יעלה לי יותר.

העבודה פשוט יפיפיה !

אני רוצה רפד באיכות כזאת ! מישהו מכיר מאיזור המרכז?

פורסם

באוטו דיפו ראיתי שקי עור (או דמוי עור) במבחר צבעים. יש גומי בחלק התחתון, כך שזה יתאים לאיביזה. העלות פחות מ- 50 ש"ח. למעלה זה נסגר עם שרוך נאה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

מצטרף לשאלה- רק בקשר לידית הילוכים -אוטומטית של פיגו 106... הידית מתפוררת לי ביד- מחפש רפד טוב באיזור פ"ת שירפד אותה בבד סקאי..

או לחילופין מקום שאפשר לקנות ממנו ידית הילוכים אוטומטית ל106

תודה.

פורסם
באוטו דיפו ראיתי שקי עור (או דמוי עור) במבחר צבעים. יש גומי בחלק התחתון, כך שזה יתאים לאיביזה. העלות פחות מ- 50 ש"ח. למעלה זה נסגר עם שרוך נאה.

הבעיה שמה שיש באוטודיפו זה שק לידית הילוכים, אני רוצה שק לידית לבלם היד.

פורסם
לא מדוייק.. יש שקי עור (דמוי) אבל הם ארוכים מדי בשביל ידית ההילוכים של איביזה.

אני קניתי שק של ידית הילוכים אבל הוא היה צריך לעבור תפירה קלה ועיצוב מחדש בשביל שהוא יתאים..

קצת קיצור אורך והוא יושב בול.. איזה מזל שיש לי קישורי תפירה..

פורסם

אין טעם לחפש ב-EBAY אני בטח אמצא רק שק משומש, הוא יהיה בלואי ואז חזרתי לנקודת ההתחלה.

וואי, לא חשבתי שלמצוא רפד מקצועי בארץ יהיה כ"כ קשה.

עריכה: עכשיו חיפשתי באי ביי, יש הרבה דברים, לא מה שאני מחפש.

פורסם

בבת - ים באיזור התעשיה, מקום שנקרא "רדיו רפי"

צור איתי קשר בפרטי אולי אשיג את המספר טל' של המקום.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לפני כמה זמן היה כאן בחור שעשה מושבים חדשים לרכב שלו ב"ריפוד ראשון".

זה הלינק לפרוייקט שלו

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=56346&highlight=%F8%E9%F4%E5%E3+%F8%E0%F9%E5%EF

והנה עוד פרוייקט:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=450873

וזה הלינק לחנות:

http://www.d.co.il/26939500/720/

ד"א נטען פה גם פעם שרון קאר הרצליה יותר טובים אך יותר יקרים - לשיקולך.

• תוכן חדש...