Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עשיתי טיפול לרכב (BMW) ונישאר רק רק להחליף חוטי הצתה...

בחנות לחלפים לרכב שאני עובד איתה לא היה אז היתקשרנו לחברה להזמין...

הייתי בשוק ששמעתי את המחיר מישהוא יכול לנחש?

מה פיתאום... יותר...1200 שח לא כולל מע"מ.

יכול להיות?

מישהוא מכיר מקום שמוכרים ביותר זול?

חנות החלפים הסיגה לי תחליפי בסביבות ה 150 ל 300 שח.

אבל אני מעוניין רק במקורי אז בבקשה למישהוא יש מוסג איפה אני יכול להסיג מקורי ביותר זול מאיזור המרכז, או לשלם את המחיר הכבד ?

תודה רז...

פורסם

תזמין מחו"ל, אל תהיה פראייר.

במחיר הזה אתה יכול להזמין חוטים מיוחדים 10מ"מ של חברה מובילה ...ועדיין יישאר לך עודף.

חפש כאן:

http://www.sparkplugs.com/Default.asp

או כאן:

http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&from=R10&catref=C6&satitle=bmw+spark+plugs+wires&sacat=-1%26catref%3DC6&bs=Search&fmmk=&fmmd=&fylo=&fyhi=&mppfqy=bmw+spark+plugs+wires&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=ZIP%2FPostal&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&fsop=1%26fsoo%3D1&coaction=compare&copagenum=1&coentrypage=search&fgtp=

תוך 7 ימים זה אצלך...מה רע?

מעל 50$ יש מכס, תאמר להם שירשמו עלות 10$ ואז אין מכס.

להם למשל יש לכל סוגי ה BMW , כבלים מיוחדים:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NOLOGY-SPARK-PLUG-HOT-WIRES-BMW-325e-325i-86-87_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33692QQitemZ7996749098QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

בהצלחה.

פורסם
היום עשיתי טיפול לרכב (BMW) ונישאר רק רק להחליף חוטי הצתה...

בחנות לחלפים לרכב שאני עובד איתה לא היה אז היתקשרנו לחברה להזמין...

הייתי בשוק ששמעתי את המחיר מישהוא יכול לנחש?

מה פיתאום... יותר...1200 שח לא כולל מע"מ.

יכול להיות?

מישהוא מכיר מקום שמוכרים ביותר זול?

חנות החלפים הסיגה לי תחליפי בסביבות ה 150 ל 300 שח.

אבל אני מעוניין רק במקורי אז בבקשה למישהוא יש מוסג איפה אני יכול להסיג מקורי ביותר זול מאיזור המרכז, או לשלם את המחיר הכבד ?

תודה רז...

אני לא סגור איזה חוטים יש לך בב.מ.וו - איזה מנוע ואיזה פלאגים

אבל זה ידוע שבב.מ.וו חוטי ההצתה יקרים משמעותית - מכיון שלחוט מתחבר איזה מתאם שמתחבר לפלאג [לפחות ככה זה במנוע הM40]

בכל מקרה, אכן אין כמו EBAY עבור דברים כאלה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש משהו בצפון בקריית אליעזר שנקרא "מלמד". בן השאר הוא גם סדנה למכוניות משופרות, הוא משווק כבלים מיוחדים שעולים 150 ש"ח לכבל אחד, ואגב גם לו יש BMW שנת 84 לא קונוונציונלית , בקיצור הוא מוכר כבלים מיוחדים עם הארכה לגוף הרכב עם עלייה מובטחת בתגובת המנוע, עדיין אם תקנה אצלו יעלה יותר זול מהחברה, מדובר בכבלים איכותיים עם אחריות .

פורסם

**עריכה - נא לא להדגיש הודעה שלמה, זה סתם מכביד על העין**

תבדוק אפשרות קניה של חוטי הצתה של ספליטפייר.

לא שמעתי על מישהו שהתאכזב מהם.

בהצלחה, ד"א המחיר הוא נוראי, תחפש ב EBAY.

יום טוב

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

יש לי ניסיון רע עם החוטים הנ"ל ואני יסביר למה:

ליד הבית של חברה שלי פתחו חנות לשיפור מכוניות( בת"א לא יפרסם את שם החנות) רציתי שעון גדישה לפונטו GT שהיתה לי. סבבה אין בעיה הוא הזמין לי.

ולבנתים מישהוא קנה אצלו את החוטים של ספליטפייר כחולים ויפים, שאלתי עליהם והוא הסביר לי והראה לי שהייתנגדות שלהם יותר נמוכה ושהם יותר איכותיים 8 מ"מ אם אני זוכר נכון, המנוע יעבוד אחרת ויגיב אחרת וכו',במחיר של 200 שח .

המחיר של חוטי הצתה מקוריים של הGT היו בסביבות ה 400 שח

לא חשבתי פעמים וקניתי ביקשתי שהוא ירכיב לי כי לא היה לי כוח להיתלכלך למי שמכיר את המנוע של פונטו GT המסובך.

סבבה החלפנו, אני ניכנס בהיתלהבות לרכב מכניס את המפתח לסוויץ מסובב והרכב לא נידלק בכלל, אחרי כמה נסיונות הרכב נידלק אבל עומד על 4 טורים עם ים של בק פיירים .

הבחור אומר שסדר ההצתה אולי לא נכון והיתחיל להחליף בחוטים.

כל מה שהוא עשה המנוע עבד כמו טרקטור ואפילו ניכבה מסרוגין.

אחרי שעה ויותר של נסיונות ביקשתי מימנו שיחזיר את המקורי שההיתי מאושר עד השמים איתם ואין לי מושג למה יתפתתי להחליף.

החלפנו והמנוע עובד שניה נותן בק פייר וניכבה .

הבנתי שסדר ההצתה יתערבב ניסינו לשנות את הסדר יותר מ 50 פעם עד שיתיאשתי והזמנתי את הגרר שמגיע לי מהביטוח.

השעה כבר 12 בלילה בערך והבחור סוגר בדרך כלל ב 8 בערב .

הוא מבטיח לי שאני ילך למוסך ירים את הרכב על ליפט ירא את סדר ההצתה יסדר והרכב יעבוד כמו שעון,ובמידה ולא אני יקבל את כספי בחזרה.

סבבה קם בבוקר הולך למכונאי שלי מוציא את החוטים הישנים נותן לו את החדשים (ספליטפייר)הוא מרים את הרכב בודק סדר הצתה מרכיב ושוב משהוא לא בסדר נתתי לו את הישנים מרכיבים ופיתאום המנוע חזר לחיים סוף סוף הוא עובד עגול לא ניכבה לא בקפיירים ולא שטויות כמו שהיה בהתחלה.

כמובן שהבחור היה הוגן והחזיר לי את הכסף .

מישהוא מוכן להסביר ?

פורסם
יש לי ניסיון רע עם החוטים הנ"ל ואני יסביר למה:

ליד הבית של חברה שלי פתחו חנות לשיפור מכוניות( בת"א לא יפרסם את שם החנות) רציתי שעון גדישה לפונטו GT שהיתה לי. סבבה אין בעיה הוא הזמין לי.

ולבנתים מישהוא קנה אצלו את החוטים של ספליטפייר כחולים ויפים, שאלתי עליהם והוא הסביר לי והראה לי שהייתנגדות שלהם יותר נמוכה ושהם יותר איכותיים 8 מ"מ אם אני זוכר נכון, המנוע יעבוד אחרת ויגיב אחרת וכו',במחיר של 200 שח .

המחיר של חוטי הצתה מקוריים של הGT היו בסביבות ה 400 שח

לא חשבתי פעמים וקניתי ביקשתי שהוא ירכיב לי כי לא היה לי כוח להיתלכלך למי שמכיר את המנוע של פונטו GT המסובך.

סבבה החלפנו, אני ניכנס בהיתלהבות לרכב מכניס את המפתח לסוויץ מסובב והרכב לא נידלק בכלל, אחרי כמה נסיונות הרכב נידלק אבל עומד על 4 טורים עם ים של בק פיירים .

הבחור אומר שסדר ההצתה אולי לא נכון והיתחיל להחליף בחוטים.

כל מה שהוא עשה המנוע עבד כמו טרקטור ואפילו ניכבה מסרוגין.

אחרי שעה ויותר של נסיונות ביקשתי מימנו שיחזיר את המקורי שההיתי מאושר עד השמים איתם ואין לי מושג למה יתפתתי להחליף.

החלפנו והמנוע עובד שניה נותן בק פייר וניכבה .

הבנתי שסדר ההצתה יתערבב ניסינו לשנות את הסדר יותר מ 50 פעם עד שיתיאשתי והזמנתי את הגרר שמגיע לי מהביטוח.

השעה כבר 12 בלילה בערך והבחור סוגר בדרך כלל ב 8 בערב .

הוא מבטיח לי שאני ילך למוסך ירים את הרכב על ליפט ירא את סדר ההצתה יסדר והרכב יעבוד כמו שעון,ובמידה ולא אני יקבל את כספי בחזרה.

סבבה קם בבוקר הולך למכונאי שלי מוציא את החוטים הישנים נותן לו את החדשים (ספליטפייר)הוא מרים את הרכב בודק סדר הצתה מרכיב ושוב משהוא לא בסדר נתתי לו את הישנים מרכיבים ופיתאום המנוע חזר לחיים סוף סוף הוא עובד עגול לא ניכבה לא בקפיירים ולא שטויות כמו שהיה בהתחלה.

כמובן שהבחור היה הוגן והחזיר לי את הכסף .

מישהוא מוכן להסביר ?

אולי תקלה בחוטים הספציפיים?

לי יש ספליט פייר על הרכב (205CTI1.9) כבר יותר מ 4 שנים - ועם 0 תקלות. שיפורים בביצועי המנוע? ממש לא! - זה "בול-שיט" לילדים - בטח לא משהו מורגש - וכל מי שאומר אחרת - כנראה מרוויח ממכירת חוטים כאלו. אריכות ימים? - זה כן!

אלון

פורסם

ממש לא הבחור מהחנות גם טען כך והחליף את סט החוטים בסט חדש ואפילו מדד אותם עם רב מודד ליראות שהם תקינים ועדין הרכב עבד כמו "בית שימוש"

דרך אגב אצלי ב BMW הקצה של החוט שמיתלבש על הפלג הוא מרובע ויש חוטים שהקצה שמיתלבש על הפלג הוא רגיל כמו ב BMW הישנים יותר ובחברה אמרו לי שזה מאוד משמעותי גם במחיר ההפרש של למעלה מ 400 ש"ח

אני חייב שהקצה שמיתלבש על הפלג יהייה בצורת "ר" כי יש מיכסה שסוגרים על החוטים ועדין לא ראיתי ספליטפייר בצורת "ר"

• תוכן חדש...