Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי את אומרת שהיו מעט אנשים יחסית ? כי להבנתי זה נחשב הספק נאה ביחס למפגשים קודמים

תאחלס לדעתי היה מפגש ממש מוצלח נהנתי לראות כמה מערכות - לשמוע את האינפיניטי באוטו שלי....בקיצור היה ממש נחמד

למרות שתאחלס היתה לי קצת אכזבה מלדעת שהפורום הזה נוטה מאוד לSPL מלא אנשים שם היו עם מערכות שיש להם סאבים עוקרי שמשות שאתה לא שומע מהם חדות או צליל אלא סתם ווווווווווווררררררררררררר וווווווווווווווווורררררררררררררררררררררר

והמוזיקה מאוד לא חדה ומפורטת....ננסה להשריש יותר מודעות לSQ :D

SQ כבוד!

יש יש תאמין לי שיש כמה חברה עם מודעות לSQ..

אבל הם עסוקים בלפתור את הבעיות לאלה עם הSPL...

היו לא מעט אנשים, מפגש שעבר היה בערך את אותה התפוסה.. אבל המפגש הזה הגיעו המון

אנשים חדשים...

אני מקווה שלמדו והשכילו.. גם אני הסכלתי טיפה..

ואם זה קרה - הרווחתי..

חחחחח לנזר מקס ב20HZ...

יותם לאסף:תשים טראק 36 ותגביר תגביר...

עתיד ליותם: כמה HZ זה?

יותם לעתיד: 20...

עתיד לאסף: תנמיך תנמיך!!!!!!

Race Smart

• תגובות 166
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חחחחח לנזר מקס ב20HZ...

יותם לאסף:תשים טראק 36 ותגביר תגביר...

עתיד ליותם: כמה HZ זה?

יותם לעתיד: 20...

עתיד ליותם : מה אתה גזור ? אין לו סאב סוניק והוא עם תיבה עם פורט (תוך כדי אסף מגביר) אתה תשרוף את הסאב שלו

עתיד לאסף: תנמיך תנמיך!!!!!!

תגיד עד הסוף :

ואני למדתי המון תאחלס...הרבה מאוד מעופר וגם מגרין מאסטר (למרות שבא לי לרצוח אותו עם הפרי אווט שלו !

פורסם

היה בהחלט נחמד

עופר, בפעם הבאה תהיה יותר זהיר עם הדיסק - זה עלול לגרום למצב לא נעים (וקצת מסריח:twisted: )

SENA לשעבר

פורסם
היה בהחלט נחמד

עופר, בפעם הבאה תהיה יותר זהיר עם הדיסק - זה עלול לגרום למצב לא נעים (וקצת מסריח:twisted: )

עוד כמה שניות עם הדיסק הזה והיה יכול להגמר קצת יותר מ"מסריח"...

פעם הבאה תלמדו לא לקחת דיסקים מעופר כשיש לו חיוך אווילי על הפנים...

Race Smart

פורסם

עתיד, זה לא היה כשכוונת לי את המערכת כי גם אני נהניתי מהדיסק "המדליק" של עופר, תרתי משמע.

אפרופו עופר, תודה גם לך על העזרה, ותודה שלא הבאת לי לשמוע את הדיסק שלך כשחיפשתי אצלי את הבאסים :-) .

פורסם

אוף ידעתי שיצאתי מוקדם מידי...

טוב לא נורא, מפגש הבא אמור לצאת בדיוק מתי שאני חוזר :)

הייתי אומר ה17/9 יש?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
תגיד עד הסוף :

ואני למדתי המון תאחלס...הרבה מאוד מעופר וגם מגרין מאסטר (למרות שבא לי לרצוח אותו עם הפרי אווט שלו !

וואלה אחי ללמוד המון זה סבבה אבל אפשר ללמוד גם המון שטויות ככה שאל תבלע את כל מה שמנסים לתת לך לאכול ולא כל מי שמדבר הרבה יודע מהחיים שלו לא הצלחתי לבוא היום אבלל היתי במפגש אחד ובוא נגיד שלמדתי בו דבר אחד וזה איך לז##ן תשכל ואנשים אם מודעות לSQ יש פה בכל הפורום אולי 2-3 לא יותר מזה אבל אנשים שחושבים שיש להם מודעות יש אלף יש הבדל ואסור להתבלבל....מעניין אותי לשמוע מה למדת היום שנצחק קצת לפני השינה :)

פורסם

אני חושב שלעופר יש מזל שזה לא נגמר מסריח אם הדיסק (אתם יודעים שהוא ניסה לשרוף את הCOMP VR) לבחור בקליאו הירוקה. גועל נפש אנשים כמוך לא צריכים להגיע למפגש כזה. מעניין אם הבחור בקליאו יודע שאתה סתם צבוע.

דאבל קיקר

פורסם

"למדתי שאתה אחד האנשים שתיארת לפני 30 שניות - לילה טוב ! תצחק קצת על עצמך...."

גדול:-)

חברה, נראה לי שאייל נרדם בשמירה:-) אחרת היה מוחק לנו כאן את כל ההודעות (הוא הרי נגד צ'טים בפורום שלו).

פורסם

טוב,כמה סיכומים והבהרות:).

אז ככה היה נהדר, הענות יפה של אנשים,מקווה שבפעם הבאה (ברעננה:)) נעשה מפגש ביום שישי ואולי יבואו עוד אנשים,אם כי למרות שזה היה בר"ג היה ממש סבבה.

אני עדיין לא ראיתי הודעת תודה אחת לSHIBBY על הנרגילה הנפלאה עם הסאטאפ הנפלא שהגיעה בדיוק בזמן!:).

היה ממש נחמד הלכיר את הפרצופים מאחורי הכינויים,עכשיו אני כבר לא יכול להסתיר את זהותי,אבל זאת באמת "מפלצת ירוקה".:).

בכל מקרה מקווה שעד המפגש הבא אסיים את הפרוייקט שהחל אצלי,ואני מקווה לבוא גם עם הרכב של אחי על כל רכיביו החדשים,יש למה לצפות.

אני מצטער מראש על כך שכנראה אני לא אקשר בין השמות של כולם ,כי היה שם סלט אחד גדול.:).

בכל מקרה הבהרה אחת קטנה, מי שרוצה את הדיסק כמו שהשמעתי בכמה רכבים מוזמן להגיד לי לפני המפגש הבא ואני אצרוב לו,חוצמזה את הדיסק של עופר,זה הדיסק המלא,ורק שמעתם את האינטרו של באס מקניק,בכל מקרה,צריך להזהר מהדברים האלו כי זה יכול לצלות סאבים כמו כלום...מנסיוני המר(אך מצחיק).

אז אלך תמהרו להוריד את הדיסק למחשב ולהתחיל לעשות ניסויים ברכב שלכם,למי שלא מכיר את העניין זה יכול להיות מאוד מסוכן בידיים הלא נכונות.

על הדיסק שלי יש 30 טראקים של באס מקניק , ובאסטרוניקס ו30 תדרי בדיקה מ100 HZ עד 30HZ.

היו הרבה אנשים,והרבה אנשים קיבלו הרבה עצות,אני מאוד מקווה שבמפגש הבא נוכל באמת לראות ולשמוע את השינויים.

עתיד,מה עם הפריאווט??:)

בכל מקרה היה מפגש סבבה.

מה עם תמונות????

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...