Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי לבדוק רעש מאזור המותחן שכבר החלפתי ואני צריך להחליפו כי הוא שוב מרעיש והוא באחריות.

כאשר אני מתחבר עם המחשב נייד למחשב רכב עם VAG COM אני מקבל את כל הערכים והנתונים.

היה היום רכב נוסף שם בדיוק כמו שלי חוץ מהעובדה ששלו מודל 2001 ושלי 1999,

התחברתי למחשב שלו והבחנתי שאצלו המחשב בעל מספר סידורי שונה. ז"א מחשב אחר למרות שהמנוע זהה לחלוטין וגם המשאבת הזרקה זהה לחלוטין.

כאשר אני מביט אצלו בערכים זה מראה כמו אצלי חוץ מהעובדה שאצלו גם מוצג הטווח הרצוי והתקין.

ז"א למשל אם הסלד בסרק כרגע הוא 870 מתחת לשדה של הסלד מופיע (800-950 RPM)

שזה אומר שהסלד כרגע הוא 870 ושהטווח התקין הוא בין 800-950 ,

אצלי כאמור מופיע רק הערך 870 ללא התוספת שמופיעה בגרסה של 2001, שמראה גם מה הטווח ומה וערך הרצוי.

מישהו יודע איך קוראים לזה?. מה זה בדיוק, האם זה חלק מפרוטוקול תקשורת KWP 2000 שיש אצלו

כי אצלי זה פרוטוקול KWP 1281 הישן יותר.

תודה

ארז

פורסם
כאשר אני מתחבר עם המחשב נייד למחשב רכב עם VAG COM אני מקבל את כל הערכים והנתונים. היה היום רכב נוסף שם בדיוק כמו שלי חוץ מהעובדה ששלו מודל 2001 ושלי 1999, התחברתי למחשב שלו והבחנתי שאצלו המחשב בעל מספר סידורי שונה. ז"א מחשב אחר למרות שהמנוע זהה לחלוטין וגם המשאבת הזרקה זהה לחלוטין.
אם תבדוק מה הקוד מנוע שלו והקוד מנוע שלך, סביר שתגלה שקודי מנוע שונים. אין שום מניעה, וזה קורה כל הזמן, שבאותה שילדה עם אותה רמת אבזור וכו' יותקן מנוע עם קוד שונה. בד"כ זה יקרה ברכבים משנות דגם שונות או ששווקו בארצות שונות.

כאשר אני מביט אצלו בערכים זה מראה כמו אצלי חוץ מהעובדה שאצלו גם מוצג הטווח הרצוי והתקין. ז"א למשל אם הסלד בסרק כרגע הוא 870 מתחת לשדה של הסלד מופיע (800-950 RPM) שזה אומר שהסלד כרגע הוא 870 ושהטווח התקין הוא בין 800-950 , אצלי כאמור מופיע רק הערך 870 ללא התוספת שמופיעה בגרסה של 2001, שמראה גם מה הטווח ומה וערך הרצוי. מישהו יודע איך קוראים לזה?. מה זה בדיוק, האם זה חלק מפרוטוקול תקשורת KWP 2000 שיש אצלו כי אצלי זה פרוטוקול KWP 1281 הישן יותר. תודה ארז
קוראים לזה שב-VAG-COM שמותקן אצלך קיים label file עבור המחשב שלו ולא קיים עבור המחשב שלך, או שב-label-file שקיים עבור המחשב שלך לא נמצאים ערכי טווח תקין. label-file זה קובץ טקסט שמכיל 'פירושים' לקודים שהמנוע מספק, וכך התוכנה יודעת מה להציג לך. מכיוון שבמחשבים שונים יש קודים שונים (רובם זהים, אבל יש הבדלים), צריך את הקובץ הזה. התוכנה מגיעה עם אוסף מכובד של קבצים כאלה, אבל הם לא מכסים את הכל, ובעיקר מכסים מחשבים מקודי מנוע שפופולריים בארה"ב.

My responses are limited. You must ask the right questions

• תוכן חדש...