Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיעה אני מרגיש אוויר חם שיוצא לכיוון הרגלים - מקורו מעל לדוושות.

מה זה יכול להיות. גם כשלא חם לי אני נאלץ להדליק מזגן כדי לא להרגיש את זה...

גולף 2001 אוטו' - אם זה עוזר

תודה לעונים!

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

יכול להיות שזה החימום שלך?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אהלן,

שאלה לי אלייך: האם זה קורה גם שהמזגן עובד?

רשום בספר רכב שגם כאשר אתה מנתק את האווירור לרגליים או בכלל יש זרימת אויר קלה כדי למנוע חנק. לי זה גם קרה בפולו 2002, תבדוק שלא הפעלת בטעות את החימום ושהווסת טמפרטורה יהיה על קור.

בהצלחה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

תבדוק שהמזגן לא מכוון על חום.

תשנה את כיוון זרימת האויר לכיוון השמשה כי כנראה הוא מכוון לרגליים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא - זה ממש לא מהמזגן. וזה תמיד מכוון על קור ... אני חושב (כמעט בטוח) שזה החום של המנוע !

אמממ

התקינו לך לארחונה מגבר? יכול להיות ששכחו לכסות איזה חור מקיר האש ודרכו עובר חום מתא המנוע. שווה לבדוק בדיוק מאיפה יוצא החום, במידה וזה נקודתי.

פורסם

אני אסתכל - מגבר לא היה ברכב - אני התקנתי כשהרכב היה איתי, בגולף לא לקחו לי את ה + מהמצבר, אלה מעל לדוושות יש + שלקחו ממנו - מה שאני מנסה להגיד שאין חור מקיר האש לפנים הרכב - אני אבדוק אם זה נקודתי - אבל לפי מה שאני מרגיש - זה ממש לא נקודתי !

פורסם

סביר מאוד להניח שברז החימום שבק חיים ואז יש זרימה קבועה של מיים חמים לרדיאטור הפנימי מה שגורם לחום סביב לוח השעונים וברגליים.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
אבל יש תריס חשמלי שמונע את הכניסה של החום לתא הנוסעים

יש סבירות שהוא היתקלקל ונשאר במצב פתוח

למה שיהיה תריס כזה

ובאיזה מצב הוא אמור להיות פתוח ?

פורסם

תיקנו לך לאחרונה משהוא במערכת ההיגוי? מוט ההגה עובר דרך הפייר-וול ומסביבו יש גומיה אשר אוטמת את העניין, יכול להיות שהיא לא הותקנה כראוי או קרועה.

במחשבה שניה, יכול להיות שגם לא לאחרונה, יכול להיות שזה היה בחורף, אבל אז לא רק שלא הרגשת את זה, ההפך, היית מבסוט מזה :wink: .

בקיצור, כנס מתחת להגה ובדוק את האיזור בצורה יסודית עם פנס.

כמו כן, האם אתה מרגיש את זה רק בשעת נסיעה, או גם כשהאוטו עומד מותנע?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תראה מה תעשה פעם הבאה שזה קורה : יש לך בקרת אקלים דיגיטאלית ?

תדליק אותה תעביר לLO....הכי קר, ואז תלחץ על הכפתור של הסרקולציה פנימית.....

ואז תכבה אותה (עם החץ של המאוורר כמה פעמים למטה עד שנכבה...) ואז תראה אם זה ממשיך....אם זה ממשיך זה לא קשור למערכת המיזוג...

• תוכן חדש...