Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 166, מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מה דעתכם לגבי אלפא 166, 2002 47 אלף ק"מ ב-190,000?

האם כדאי?

מתלבט בין זה לליסינג לרכב באותו מחיר

תודה !

פורסם

ברוך הבא לפורום.

למה דווקא 166?

איזה מנוע?

איזה גיר?

לדעתי אם אתה לא מטורף אלפא, יש רכבים טובים יותר ב190K, בטח כמשומשים. BMW, אאודי וכו'. ה166 פחות חדה מאחותה הקטנה ה156, ופחות מהנה.

תן יותר פרטים מה אתה מחפש ברכב, ביצועים, התנהגות, נוחות, אמינות, וכו' ונוכל להמליץ לך טוב יותר לגבי רכישת רכב משומש.

קח בחשבון עלויות אחזקה גבוהות ברכבים הללו (166, 530 למשל וכו')

גיא

פורסם

המנוע 3.0, גיר אוטומטי.

כעיקרון אני מחפש רכב גדול ונוח לפחות כמו סי 5, אף עם ביצועים יותר טובים

פורסם

ה 166 לא תשתווה לנוחות של ה C5.

מה עם C5 מנוע 3.0 ? ניסית ?

עוד אפשרויות שעולות לי בראש הן 407 עם מנועים גדולים (לא יודע אם יש במחיר הזה), סקודה סופרב, ורנו לגונה 3 ליטר (לך תמצא)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ניסיתי 407 2.2 - מאוד קטן בפנים וגם ביצועים יותר גרועים מ-סי 5 2.0

העניין הוא שאני כבר 6 שנים בסיטרואן, רוצה לשנות...

פורסם

אם יש לך את הכסף ואתה מוכן להשקיע עלויות אחזקה די גבוהים אז לך על זה ...

נסעתי ברכב כזה ונהניתי מאוד ..הרכב נוח מאוד לנסיעה ומרווח מאוד!

פורסם

מה לגבי BMW סדרה 5 מהשנה הגבוה ביותר שתיכנס לתקציב? נוחה, מהנה, חזקה. רק תבדוק עלויות ביטוח, הן יקרות.

גיא.

פורסם

אם אני לא טועה זה המון מתחת למחירון. ב-190 אלף לא תמצא רכב משנתון כזה שהוא יותר מפנק וחזק מהאלפא. שים לב רק לכך שעלויות האחזקה תהיינה מאוד גבוהות. ולא רק בדלק. אני מכיר מישהו עם כזאת שהלך לו הגיר לאחר תום האחריות. כמה הוא שילם? קרוב ל-30000 ש"ח...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נהגתי ברכב הזה...אוטו ממש חזק!!ונהגתי הרבה הרבה רכבים ככה שאני יכול להשוואת את הכח..

מפנק מאד!נח,ואם היה לי תקציב כזה הייתי שוקל ברצינות את הרכב..

• תוכן חדש...