Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה צריך מגבר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם , ברשותי מערכת :

פיונייר 560 פרמיר

קומפוננט מורל פולס 6

מורל 6x9 - אחורים

את המוסיקה אני שומע בווליום נמוך או בינוני-נמוך , ברמה שגם אפשר לשמוע וגם לדבר עם משהו ברכב.

אם אני מוסיף מגבר , זה ישנה לי את טיב הצליל של מערכת שלי , או שרק יתן לי אפשרות לשמוע בווליום גבוה יותר ?

במקרה שלי - האם כדאי לי להוסיף מגבר ( אני מזכיר - שומע מוסיקה בווליום נמוך - בינוני ) ?

פורסם

לגבי השאלה השניה שלך כן כדאי להוסיף מגבר,למה?

כי הקומפוננט שלך הוא 120RMS במקרה הטוב הם מקבלים מהפאנל שלך

20RMS משמע שהם כמעט ולא מנוצלים,כדי לשמוע בהם כמו שצריך ולמצות את

הפוטנציאל שלהם אתה צריך מגבר ולאו דווקא בשביל העוצמה את השיפור בשמיעה מהם

אתה תקבל בכל ווליום וכמובן לעומת הקיים שיפור בווליום גבוהה בלי לעוות את הצליל.

פורסם

המגבר יוסיף לך והמון

לא צריך לשמוע בווליום בשביל לשמוע ביותר איכות מספיק שתקנה מגבר נחמד 4 יציאות תגשר אותו לסאב נחמד ותחבר ל2 יציאות הנותרות את הקומפננט אתה כבר תרגיש בהבדל העצום פשוט הקומפננט יקבלו תכוח שהם אמורים לקבל ותידע מניסיון הם לא נפתחים בכלל בלי מגבר והסאונד שלהם מגעיל הדוטק שלי היו מחוברים לפאנל שבוע עד שהגיע לי המונובלוק וברגע שחיברתי אותם למגבר פתאום הם התעוררו לחיים פשוט.

הסאונד שלך באוטו ישתנה מקצה לקצה אתה פתאום תרגיש בצלילים שלא הרגשתה לפני

פורסם
המגבר יוסיף לך והמון

לא צריך לשמוע בווליום בשביל לשמוע ביותר איכות מספיק שתקנה מגבר נחמד 4 יציאות תגשר אותו לסאב נחמד ותחבר ל2 יציאות הנותרות את הקומפננט אתה כבר תרגיש בהבדל העצום פשוט הקומפננט יקבלו תכוח שהם אמורים לקבל ותידע מניסיון הם לא נפתחים בכלל בלי מגבר והסאונד שלהם מגעיל הדוטק שלי היו מחוברים לפאנל שבוע עד שהגיע לי המונובלוק וברגע שחיברתי אותם למגבר פתאום הם התעוררו לחיים פשוט.

הסאונד שלך באוטו ישתנה מקצה לקצה אתה פתאום תרגיש בצלילים שלא הרגשתה לפני

לגבי אפשרויות חיבור - אין לי סאב כרגע , אז איך אני מחבר מגבר 4 יציאות ? 2 לקומפוננט ו-2 לאחוריים ? ( יש לי - קומפוננט מורל פולס 6 , מורל 6x9 - אחורים ) או לחבר רק את קומפוננט ואחורים להשאיר עם HU ?

פורסם

מכיוון שכרגע אין לך סאב ועדין אתה מעוניין ברמה מסויימת של באס[מה שקומפוננט לרוב לא מצליח לספק במלואו] פשוט מאד. 4 ערוצים למגבר? יפה, 2 ערוצים קידמיים במגבר כרגע לקומפוננט מקדימה . 2 ערוצים אחוריים במגבר לאוברוליים מאחור .השאלה שנישאלת היא באיזה מגבר מדובר?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

עם כל הכבוד לכולם ויש כבוד אני לא מבין מה כל ההמלצות למגברים וסאבים ומאיפה הסקתם שהוא רוצה יותר באס?

אם הבן אדם אומר שהוא שומע בווליום שעוד אפשר לדבר באוטו ולא בצעקות. אני אישית לא מבין למה הוא קנה כאלה רמקולים.

ההצעה שאני הייתי נותן לו זה למכור את הרמקולים ולקנות איזה מידים חמודים לקדימה או לכל היותר קומפוננט שלא דורשים מגבר.

למרות שגם אני מודע להבדלים באיכות עם מגבר ובלי מגבר עדיין זאת ההצעה שלי.

פורסם

השאלה הנשאלת היא יותר, למה לקנות מגבר אם אתה שומע בווליום נמוך-בינוני

אז אוקי, כמובן שהמגבר ישפר את הצליל ייתן יותר עוצמה..וכו'..

אבל עדיין אם אתה שומע נמוך, חבל סתם, אתה לא תרגיש הבדל בנמוך..כאילו מצד אחד חבל

ומצד שני כמובן שיופק צליל הרבה יותר טוב.

פורסם

התשובה היא מאוד פשוטה הקומפוננט שלך לא מנוצל לא מבחינת ווליום, אלה מבחינת איכות. רוב הקומפוננטים מיועדים לעבוד עם מגבר ולכן נשמעים פחות טוב בלעדיו. רק כאשר תוסיף את המגבר תוכל להבין עד כמה זה משמעותי.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

לי יש רמקולי פיוניר 240W מהסדרה הכחולה 6X9 מאחור, חשבתי שהם חזקים (לעומת זה שלא היו לי רמקולים מאחור לפני זה בכלל), כשהוספתי את המגבר שלי (BOSS1400W) זה פשוט עולם אחר! חוץ מהעוצמה גם האיכות השתפרה מאוד.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...