Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים, מישהו יכול לתת לי שם או לעזור לי למצוא דיסק "לבדיקת" מערכות סאונד,

יענטו, מוזיקה עם טדרים גבוהים או נמוכים מה שזה לא יהיה..

אני יודע שאח שלי הביא לי איזה כמה דיסקים אני חושב במקור הם הופקו ע"י מגזיני רכב באנגליה,

יש בהם באסים מטורפים, כאילו אני מדבר ככה על דיסק שנועד למערכות סאונד (לא סתם מוזיקה עם באסים, בשביל זה יש ראפרים בארה"ב).

תודה!!

*אני שונא ראפרים.

פורסם

יש לי שאלה בקשר לדיסק הזה:

אם אני מוריד את הדיסק, מה אמורים לעשות?, איך מכוונים את הסאונד לפי הדיסק הזה?

פורסם

קודם כל תוריד לא עולה כסף... דבר שני קונים דיסק (זה ממש לא יקר) צורבים אותו לאחר מכן אתה מכוון לפי השמיע שלך במגבר או באקולייזר בHU.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
Tuning Car Cd Test Audio Sound Spl Presion Sonora Mp3 320 Kb

תחפש את זה באמיול זה פצצה לדעתי.

אבל זה לא לאיכות, זה ל-SPL בלבד.

הוא מחפש את ה-SQ .

מש"ק זרזור

פורסם

מה בדיוק הדיסק הזה נותן?

איך אני יכול לדעת אם כיוון השמע לפי הדיסק, זהו הכיוון הכי טוב להשמעת שירים?

פורסם

לדעתי תיקח את השירים שאתה הכי מרבה לשמוע, תנגן אותם בHU ותתחיל לכוון.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
מה בדיוק הדיסק הזה נותן?

איך אני יכול לדעת אם כיוון השמע לפי הדיסק, זהו הכיוון הכי טוב להשמעת שירים?

יש דיסקים של בדיקה שבאים עם הוראות ושם מפורט בדיוק מה אתה צריך לחפש/לשמוע. לדוגמא MY DISC של SHEFFIELD LABS. לרוב האנשים אין הרבה מה לעשות עם כאלו דיסקים מכיוון שלרוב אין מערכות שבהן יש אפשרויות כיוון רבות ורמקולים שהם מתכוונים להתקין במיקומים מיוחדים (שאותם ניתן לקבוע בעזרת הדיסקים הללו).

פורסם

אני ממליץ בכלל ללכת על דיסק מוזיקה שלדעתי מכסה תחומי מוזיקה רבים , באס, גבוהים ,שירה כלים

pink floyd : the dark side of the moon

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

• תוכן חדש...