Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הציעו לי סט של חוטים 7mm ב 125 שקל וכתוב שהם לשרייד בכלל והחברה היא POWER***

משהו עכשיו מה דעתכם כדאי? הם יעשו את העבודה כמו שצריך?

או בבקשה תמליצו לי על חברה ודגם כי אני לא מבין בזה ולא רוצה לקנות מה שנוח למוכר לקנות.........

ועוד שאלה איפה קונים K44 לא מצאתי בשום מקום? ומה דעתכם על החומר של BG?

פורסם
אז ככה הציעו לי סט של חוטים 7mm ב 125 שקל וכתוב שהם לשרייד בכלל והחברה היא POWER***

משהו עכשיו מה דעתכם כדאי? הם יעשו את העבודה כמו שצריך? למה לקנות חוטי הצתה שכתוב בפרוש עליהם שהם מתאימים לשרייד, ןלא לקנות באותו מחיר חוטי הצתה לאפלאוז?

או בבקשה תמליצו לי על חברה ודגם כי אני לא מבין בזה ולא רוצה לקנות מה שנוח למוכר למכור,,,!

זכותך ללקנות מה שאתה רוצה, ולא מה שדוחפים לך!

ועוד שאלה איפה קונים K44 לא מצאתי בשום מקום? ומה דעתכם על החומר של BG?

שני התוספים באיכות גבוהה , הK44 באיכות גבוהה יותר, ויש להשיג אותם בכל חנות לחלקי חילוף בארץ!

השאלה לאיזה מטרה אתה מעוניין להשתמש בתוסף, משום שברכבי קרבורטור שימוש בתוספים האלה יכול לגרום יותר נזק מתועלת . ראה הוזהרת!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה אז אתה אומר שלא כדאי להשתמש בתוסף ברכב שלי?

צביקה בקשר לזה שכתוב שזה לשרייד שאלתי את המוכר והוא אמר שזה מתאים גם לאפלאוז....אבל משום מה לא ניראה לי...כולם חאפרים כאן בחדרה!

בבקשה תעזרו לי בקשר לחוטי הצתה:roll:

פורסם
צביקה אז אתה אומר שלא כדאי להשתמש בתוסף ברכב שלי?

צביקה בקשר לזה שכתוב שזה לשרייד שאלתי את המוכר והוא אמר שזה מתאים גם לאפלאוז....אבל משום מה לא ניראה לי...כולם חאפרים כאן בחדרה!

בבקשה תעזרו לי בקשר לחוטי הצתה:roll:

האם קיימת רק חנות אחת בחדרה?

זכותך להחזיר את החוטי הצתה אם הם לא נראים לך (בתנאי שלא פתחת את האריזה)ולקבל את כספך בחזרה, ולפנות לחנות חלקי חלוף אחרת ולקנות חוטים באיכות טובה המתאימים לרכבך!

ולשאלתך הראשונה מהי הסיבה שאתה רוצה להשתמש בתוסף , חוץ מלפרנס את היצרן! בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לגבי התוסףK44

ביום שישי מילאתי את מיכל הדלק בתחנת סונול בדימונה

ונאמר לי שיש מיבצע תוסף דלק k44 במחיר של 69 ש"ח

המיבצע חל בכל תחנות סונול ברחבי הארץ .

ירון מאיר

פורסם
בבקשה דחוף עזרה! איזה חוטים ואיזה חברה??

למיטב ידיעתי חוטי הצתה 7 מ"מ מתאימים גם לאפלאוז וגם לשרייד. מה שכן באפלאוז אתה יכול לשים גם 8 מ"מ.

פורסם
כמה שיותר עבה ככה יותר טוב, יש גם 9 מ"מ.

הכל שאלה של תקציב, כמה אתה מתכוון להשקיע?

באפלאוז עד 8.5 בלבד נדמה לי, שאלה אם אתה צריך את זה.

אני אומר תקנה 7 או 8.

בחנויות בד"כ יש את הסוג היקר יותר ואת הסוג הזול יותר (כמו שהציעו לך).

בגלל החשיבות של חוטי הצתה ובהתחשב בעובדה שזו השקעה לא גדולה מדי ולאורך הרבה זמן תלך על הטוב (=היקר). עדיף 7 של חברה טובה מאשר 8 של מישהו לא ידוע. יותר עבה לא חושב שיש צורך.

אני לא מכיר חברה ספציפית אך בטוח שבחנות תמיד יציעו לך 2-3 אופציות ואז תבחר.

• תוכן חדש...