Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הדגם החדש אצלי באוסף בנוסף לאודי טי טי, הינו המרצדס סי קלאס ספורט קופה של חברת מאיסטו.

הנה מספר תמונות שלו להנאתכם,

10pr1.jpg

29dn.jpg

33su1.jpg

45qy.jpg

446ka.jpg

59mc.jpg

63kv.jpg

77ex.jpg

89dx.jpg

94uv.jpg

106mx.jpg

118gm.jpg

121gw.jpg

132vc.jpg

147uu.jpg

תהנו (:

פורסם

אני מצטער אבל אם לומר את האמת, כבר ראיתי יותר טובים (בעיקר אצלך באוסף).

זה נראה לי קצת פלסטיקי מידי.

תתחדש בכל מקרה!

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

מה שכן יש בעיה בדלת הזו, זה מרווח די גדול

אבל זה לא פאק בדגם, זה פאק בכלל של כל הדגם הזה של מאיסטו (בכל זאת מאיסטו, אין מה לעשות)

אבל סה"כ אני מאוד מרוצה מהאיכות שלו ומהרמה.

ולמי ששאל פה, אז כן, אני צילמתי את התמונות כמובן

צילמתי על רקע בצבע כסוף (כמו מראה)

פורסם

יש לי אליך שאלה כללית קצת בתור אספן רציני יחסית: איך נחשבים הדגמים של burago? כי יש לי כמה כאלה והם נראים לי איכותיים אבל איכשהו קיבלתי את הרושם שזאת חברה שעושה דגמים לא טובים במיוחד..

ועוד משהו.. יש איזו דרך לבדוק כמה דגמי מכוניות שווים? (לא הבוראגו כמובן, סוגים אחרים, יותר "מיוחדים")

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

בוראגו נחשבת לחברה בינונית מינוס, חברה שנמכרת בעיקר בחנויות משחקים בארץ כמו טויס אר אס או רשת המשביר לצרכן, ככה שאין מה לצפות כאן לאיכות גבוהה מדי.

רוב הדגמים היותר טובים לא נמכרים כלל וכלל בארץ, אלה צריך להזמין אותם לעיתים באופן פרטי (חברות כמו אוטוארט, מיניצ'אמפס, קיושו וכו'..), למרות שיש לך את החנות החדשה בקניון שבעת הכוכבים, אך אני לא מחשיב אותה מכיוון שמחירי הדגמים האלה שם פשוט מטורפים, ולא שווים את ההשקעה הרבה.

כדי לבדוק את שוויו של הדגם אתה יכול להריץ בגוגל חיפוש על השם של הדגם, ולפי אתרים שיעלו לך, לראות בערך כמה שווה הדגם בממוצע בכל מיני אתרים.

• תוכן חדש...