Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נקי מבחוץ ומבפנים ע"פ בדיקה שטחית (נקח לבדיקה אח"כ),לקחתי את הרכב לסיבוב והרכב לא מצלצל והציריות שלו תקינות נבעיה היחידה שהמזגן לא עובד.

המוכר רוצה 20 כשהמחירון 27 מה אתם אומרים על הפציינט המסוים ועל הדגם באופן כללי

פורסם

איזה נפח מנוע? 1.4 או 1.6? המזגן זאת בעיה ידוע... זאת התקנה מקומית.

בדר"כ זאת לא בעיה רצינית, בדר"כ הבעיה בנגד מהירויות,תלך לבדיקה בכדי לראות מה הבעיה במזגן.

שמת לב אולי אם בתוך האוטו הגג רופף(תלוי )? זה בעיה ידוע בשנתון הזה, לא משהו שזוג ידיים טובות או 400 שקל לא יכולים לעשות.

אם יש לו טסות מקוריות כדאי תעשה משהו בנידון כי אוהבים לגנוב אותן למשהו...

הרכב סה"כ רכב מצויין רק תדע שUMI יקרנים במידה ואתה מתקן שם.

אם הרכב מעביר הילוכים במכות כשהוא קר ,זה בסדר, ואין בעיה מגיר כל עוד הבעיה נעלמת כשרכב מתחמם.

תוי מה הדרישות שלך מהרכב, הרוב בטח יגידו לך תקנה יפנית בלה בלה בלה...

עוד מידע תוכל למצוא פה , אם יש לך עוד שאלות , שאל.

http://www.motocar.co.il/motocar/tests/test.asp?id=387

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מדובר על 1.6 הגיר לא משמיע רעשים מיוחדים הגג בסדר,נראה מה תגיד הבדיקה....

תודה על המידע ואם יש עוד נקודות תורפה שצריך לבדוק בדגם הזה אני אשמח לדעת.

פורסם

כל נקודות התורפה כתובות בקישור שנתתי לך.

תשים לב שבהתנעה קרה לא נידלקת נורה "S" בעיה די ידוע באופל, בדר"כ הבעיה במגעים או משהו כזה אמרו לי וצריך רק לנקות את הגריז ולשים אחד חדש.

פורסם

אמ... יחסית למה?

מכיוון שאנמו מטפלים בUMI זה יכול לצאת יקר...

עלה לנו כמעט 4000 שקל החלפת טיימינג(+ כל מה שכלול בזה), החלפת רפידות +דיסקים בכל ה4 גלגלים(מאחורה בלמי תוף), תיקון צינור דלק נוזל,החלפת נוזל בלמים,החלפת נוזל קירור, טרמוסטט, משאבת מים וזהו נראה לי... המחיר כולל הכל(עבודה + חלקים + מע"מ).

בחיים לא קרה לנו שהאוטו ניתקע באמצע הדרך או שלא הניע בפעם הראשונה(טפו טפו טפו) , פשוט אבא שלי שומר על האוטו וכל תקלה קטנה הוא הולך לתקן...

האמינות לדעתי טובה מאוד(לפחות אצלנו)

תיקונים-אם לא תתקן במרכזי המחירים היו זולים יותר...

האוטו לא שורף אפילו גרם אחד שם שמן(לפחות לפי הנראה בעיין ואנחנו משתמשים בסינטטי)

כרגע יש לנו נזילה ממש קטנה של מים החוצה... צריך להחליף כנראה אטם ראש בתיקווה שאין סדק. בערך אחרי 400 קילומטר חסרים כוס מים.

סה"כ אני מרוצה ממנו, גם חברים שלי אומרים שהוא מאוד נוח...

• תוכן חדש...