Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יהיה עם אתר משומשת?

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם הייתי משתמש הרבה באתר הזה. בינתיים הוא נהיה יותר ויותר קשה... היום ראיתי בדרכי מכונית אחרי תאונה קשה ועלה בדעתי לדווח על התאונה למשומשת. 
גיליתי להפתעתי שכדי להיכנס לאתר צריך לראות סרטון פרסומת...  צלחתי את זה באומץ רב ואז גיליתי שכדי לדווח על תאונה צריך להתחבר עם חשבון גוגל.

יש כל כך הרבה אתרים ואפליקציות אחרות. כנראה שממשומשת אני אפרד לשלום.

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אין ספק שהאתר נהיה פחות ופחות ידידותי ונוח למשתמש עם השנים.

ואם נוסיף לזה באופן כללי את הקטע של 'אתרים שומרי שבת' אז בכלל.

מה העניין, כאילו אם האתר שומר שבת אז אגיד לעצמי טוב אקרא תהילים עד מוצ"ש ואתחבר?!

חוץ מאנטגוניזם זה לא גורם שום דבר, בטח שלא קירוב לדת ומניעת חילול שבת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

מה ה"מודל הכלכלי" של אתר כזה. (אם בכלל יש לו כזה).

האם הוא רק אתר חסד, לטובת הציבור, ללא כוונת רווח?

כמה כבר אפשר להרוויח רק מפרסומת.

עקרונית, יש הגיון מסויים בהתקנות "שערי כניסה" לכתיבה/ דיווח באתר.

מאז שגיליתי את נפלאות עולם הDATA שנפתח עבורי, בעיקבות הקלדת מספר לוחית הרישוי,

אני משתמש בעיקר באתר "משומשת".

לא יודע בדיוק למה.

כנראה בעיקר בגלל השם שלו, שהוא קליט וזכיר.

פורסם

השבוע ביקרתי במוסך פחחות,

הפקידה ניסתה למצוא את גוון הצבע שלא קיים בסקודה זה רק דרך המערכת הממוחשבת ע"י הקלדת מס' שילדה

לימדתי אותה להזין מס' רכב באתר משומשת וכך להעתיק בקליק את מס' השלדה (עד היום הקלידה וקיללה).

שיניתי לה את החיים.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

אתר חינמי ומעולה. התלונות מוצדקות, אבל זה עדיף מכלום. דיברתי בעבר עם מפתח האתר והצעתי לו סיוע בפיתוח בהתנדבות כי ראיתי המון פוטנציאל באתר (כמובן ש carzone הרבה יותר טובים כרגע). הוא אמר שיש לו המון תוכניות לעתיד האתר אבל הוא מוגבל בזמן.

Miata ND2

פורסם

גם אני הייתי משתמש באתר נטו לשליפה מהירה של מספרי שלדה. ואז נוספה הפרסומת שחייב לצפות + החסימה ההזויה של שבת. מאז לשימוש שלי אני משתמש באפליקציית סטטוס קאר, יותר יעיל ובלי חסימה כפויה.

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...