Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני צריך להזמין גריל קדמי עבור הקמארו שהתחיל להתפורר לאחר 34 שנים, יש בסהכ 3-4 מוכרים באיביי שיש להם את הפריט אך לצערי אינם מוכנים לשלוח לישראל(בלי קשר למצב הבטחוני), מעולם לא הזמנתי חלקים דרך חברת תיווך אלא תמיד ישירות מאיביי/אמזון, על איזו חברת תיווך אתם ממליצים(רצוי מאוד מנסיון אישי מהתקופה האחרונה) שאוכל להשתמש בשירותיה שמתמחה בשליחת חלקים גדולים יחסית מארה״ב ושתהיה זולה ואמינה שאוכל לשלוח אליה את הפריט והיא  תשלח אותו אליי בבטחה?

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • אחראי פורום
פורסם

ואם בכ"ז חברת תיווך אז אני עם שיפיטו כמה שנים וזה עובד מצויין.

משלוח בנפח כזה לא יהיה זול בכל מקרה.

• רעיון טוב! 3

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 4 שעות, _DownLoaD_ כתב:

DHL EXPRESS

אתה נכנס לאתר ויוצר שטר מטען (ת"ז למשלוח) ומקבל מדבקות - LABEL שאותם אתה מוסר למוכר שידביק על גבי החבילה.

משם יוצרים איתו איסוף וזה נשלח אליך לארץ

להבנתי דרך חברת תיווך כמו שיפיטו +ריפאק+בחירת סוג המישלוח ייצא לי יותר זול מהשיטה הזאת,אני טועה?

פורסם

לא. DHL EXPRESS הוא השירות המהיר שלהם של ימים בודדים, ולכן המחיר הגבוה יותר. שיפיטו ודומיו אורכים שבועות, ולכן זולים יותר. כל לקוח בוחר את מהירות השילוח והמחיר הרצויים לו.

• אחראי פורום
פורסם
לפני כשעה, mcaspi כתב:

שיפיטו ודומיו אורכים שבועות

לא נכון.

בכל אפשרות ששלחתי לקח כמה ימים לישראל.

האחרונה רק לפני שבוע עם DHL, תוך כדי המלחמה. היא היתה הזולה (יחסית לשאר, עדיין 120 דולר לחבילה לא גדולה) והמהירה יותר.

העלויות דומות למשלוח ישיר מהחנות.

פורסם

משתמש במגוון חברות, לחלקים גדולים ממליץ על myus.com.

זה לא יהיה זול.

אין אפשרות למשלוח איטי בחלק גדול, זה תמיד יהיה מהיר ולכן יקר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 18.4.2026 בשעה 12:15, Camaro 92 כתב:

להבנתי דרך חברת תיווך כמו שיפיטו +ריפאק+בחירת סוג המישלוח ייצא לי יותר זול מהשיטה הזאת,אני טועה?

יש שירות ECONOMY של פדקס , ואם תרצה בגלל להקצין אפשר לשלוח בים. 

מעניין מי שולח לייבוא אישי בים.. אני עובד בתחום ולא מכיר בעצמי, רק את המסחרי.

פורסם

חבל על הזמן למצוא חלקים חיצוניים לרכב הזה בארץ, חלקים מכניים לטיפול בסיסי אומנם מעטים אבל עוד אפשר למצוא כמה כי בזמנו החלקים היו משותפים לעוד רכבי GM.

• מעניין 1
פורסם (נערך)
בתאריך 18.4.2026 בשעה 09:50, itaysamurai כתב:

ואם בכ"ז חברת תיווך אז אני עם שיפיטו כמה שנים וזה עובד מצויין.

משלוח בנפח כזה לא יהיה זול בכל מקרה.

33×13×9 אינץ , יש לך מושג בערך כמה יעלה המישלוח דרכם מארה״ב לישראל חבילה בסדר גודל כזה? הפריט עצמו עולה 49$ עם מישלוח חינם בתוך ארה״ב,

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם (נערך)

באתר האינטרנט של כל חברת משלוחים יש מחשבון שמכניסים את המידות, את המשקל ואת היעד.

כמובן לא כולל הוצאות שיחרור בארץ.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• אחראי פורום
פורסם
לפני כשעה, Camaro 92 כתב:

33×13×9 אינץ , יש לך מושג בערך כמה יעלה המישלוח דרכם מארה״ב לישראל חבילה בסדר גודל כזה? הפריט עצמו עולה 49$ עם מישלוח חינם בתוך ארה״ב,

כפי שעמוס כתב, יש באתר שלהם מחשבון שגם כולל את כתובת המוצא (יש להם שני מחסנים בארה"ב וגם באירופה).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...