Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, Aviv13467 כתב:

לעומת האסטרה שאני יודע שאתחיל את הנסיעה לא יודע אם אצטרך לסיים אותה על גרר או שכולי רועד מפחד שאתקע באמצע הדרך.

ככה בדיוק אני אוהב את הרכבים שלי.

• מצחיק 1
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי, שבשנים האחרונות, כבר לא תוכננו מנועים שאין בהם כשלים רציניים מאד.

אם זה האקובוסט 1.5/2.0 של פורד עם חדירת נוזל קירור לחלל השריפה

אם זה ה1.2Tce המקולל של קבוצת רנו/ניסאן דאציה ובעיות לחץ שמן הקטלניות שלו.

אם זה הפיורטק של PSA והרצועות הטבולות שלו

יש לי תחושה שההיסטריה האקולוגית גרמה ליצרנים לקחת סיכונים לא הגיוניים בתכנון רק כדי לחסוך עוד קילו או עוד מיקרוגרם CO

כבר אין משהו שאפשר לקנות בראש שקט :-)

• אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אין ספק שאם אתה רוצה להישאר בקידמה ולא לחזור אחורה, אתה צריך לבחור את הרכב הבא שלך עם דגם מנוע מוצלח - וזו ממש בחירה עם פינצטה...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני שעה, natco כתב:

כבר אין משהו שאפשר לקנות בראש שקט

זה נכון.

אם שואלים אותי איזה רכב לקנות, אני תמיד עונה תקנו רק טויוטה או מאזדה או יונדאי מנוע  אטמוספרי וגיר פלנטרי, בטויוטה אפשרי גם CVT,  כל האחרים לא. 

זה מה שאני אומר לאחרים. 

אבל אם אני צריך לקנות רכב לעצמי נגיד, לשימוש מצומצם וזה לא הרכב העיקרי שאני עובד איתו ולא צריך להיות בכשרות 100% מהזמן, אני לא פוסל את כל הדגמים הבעייתים. בהנתן המחיר שלהם צנח מאוד ובכסף שקונים פיקנטו 2011 עם 200 אלף ק"מ שבקושי נוסעת, אפשר לקנות רכב מודרני בהרבה חזק ומאובזר עם חצי קילומטרז'.

בתור מי שמגיע עם תרבות אחזקה מסויימת ולא יקרה מצב שלא בודקים שמן ולא יקרה מצב שממלאים שמן בתקן לא נכון וכו', אפשר לבנות על כך שחלק מתקלות לא יופיעו או שיופיעו בשלב מאחר יותר. וזה כמובן אם קונים רכב במצב פיקס שלא התעסקו איתו יותר מידי בידיים הקודמות. 

אבל לאחרים אני אומר "לא לגעת עם מקל".

• אהבתי 1

פורסם
לפני שעתיים, natco כתב:

ראה לי, שבשנים האחרונות, כבר לא תוכננו מנועים שאין בהם כשלים רציניים מאד

בעיני אלו תקנות פליטה אירופיות מחמירות, ועודף טכנולוגיה לחסוך בדלק, וכל זה בא על חשבון הפשטות המכאנית הישנה והטובה.

אז ברור שאינני רוצה מכונית בסטייל לאדה רוסית.. אבל מעדיף כמה שפחות ''מחויישן'' גם אם מעט יותר בדלק

[ולכן לחבר עם 24 אש''ח אמרתי שלא יקנה אסטרה 2017 אלא קורולה 2010 והוא מודה לי עד היום, למעט רפידות ברקס וניקוי רדיאטור חימום - 0 תקלות טפו טפו ב''ה, והוא לוחץ דלק 1 ל 9 ולא כואב לו על זה]

משתדל לעזור

פורסם
בתאריך 11.3.2026 בשעה 12:25, natco כתב:

נראה לי, שבשנים האחרונות, כבר לא תוכננו מנועים שאין בהם כשלים רציניים מאד.

יש יצרנים שפחות חוטאים בזה, כמו מאזדה וטויוטה

פורסם

נכון, יש רק בעיה קטנה. נגיד רכב מקביל של טויוטה (קרוסאובר קטן) CHR עם אותה נתונים יד ראשונה 70 אלף ק"מ מודל 2018 יעלה משהו כמו 80 - 85 אלף ש"ח ולא 20.

• מבאס 1

פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, Buki כתב:

נכון, יש רק בעיה קטנה. נגיד רכב מקביל של טויוטה (קרוסאובר קטן) CHR עם אותה נתונים יד ראשונה 70 אלף ק"מ מודל 2018 יעלה משהו כמו 80 - 85 אלף ש"ח ולא 20.

יש ביד2 פג'ו כמו שלי 208 1.6 פרינס 120 כ"ס עם 134K ק"מ שנת 2013 (מסתבר שגם שלי 2013, עלתה לכביש תחילת 2014)

מחיר 12K ש"ח

לדעתך שווה לו?

אני מבסוט והפג'ו מהירה וזריזה לדעתי :)

במיוחד אחרי החלפת פלאגים מרגישים הבדל

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

הכיוון של סופר-מיני לא בא בחשבון.

תכל'ס- אנחנו בכלל לא מחפשים כרגע רכב. כמו שסיפרתי - עלתה איזושהיא "הזדמנות" שבמבט ראשון בלבד נראתה אטרקטיבית.

זה עדיין לא לפרסום, אבל כנראה שבסופו של דבר, בחודשים הקרובים תצטרף ל"צי המשפחתי" זוללת דלק ידועה, עם מנוע בוקסר והנעה 4x4 קבועה, שעולה (עבור שנתון נמוך יותר) יותר מפי שניים מהמוקה שהוצעה לעיל.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...