Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי ברכב - אם זה דגם שלא מוביל בין הדגמים הנגנבים אז רוב הסיכויים שתמצא חברת ביטוח שתסכים לבטח בלי, 

מה גם שככל שהרכב מתיישן הדרישות הולכות ופוחתות. 

מבחינתי? אם זה לא רכב גניב מאוד לא הייתי מתקין (וגם אז הייתי מתקין רק כי זה חינם עכשיו וכנראה חברת ביטוח תכריח אותי לשים ממילא בעתיד)

• רעיון טוב! 1
פורסם

את היאריס קרוס ביטחתי 4 שנים בביטוח ישיר בלי דרישות מיגון. השנה הם דרשו איתוראן וההתקנה על חשבוני (אולי מסובסדת). מצאתי חברה אחרת שתבטח את הרכב בלי דרישות מיגון אבל אולי גם הם ידרשו בעתיד... כך שאני חושב שאם היו מציעים לי התקנה בחינם בלי חובת הפעלה הייתי לוקח Just in case...

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)

תודה על הדעות המנומקות. הוזמן רכב ללא איתוראן. אעדכן בקרוב + סיכום של 15 שנים עם הרכב המוחלף.

עריכה אחרונה על ידי ArikB
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
בתאריך 19.2.2026 בשעה 21:47, M H כתב:

קראתי בלי להסתכל מי הכותב, אחרי המשפט הזה אני אומר לעצמי, זה ברווז - כן?!

כשתכתוב ספר, תעדכן בפורום :-)

מצחיק שאתה אומר את זה, מה שציטטת שאני כתבתי אכן הגיע מתוך ספר ישן נושן שקראתי במסגרת שיעורי ספרות וזה המעט שאני זוכר ממנו. 

הספר הוא "תהילה". במקרה דנן, הכף מרק בכיס הייתה אנלוגיה למי שהסתובב (בתקופת כתיבת הספר כנראה) עם עט נובע בכיס, במידה וייתקל במשהו ששווה לכתוב עליו. זה מסתבר היה נדיר בזמנו. בימינו אנו, לעומת זאת, אחד המשפטים החביבים עליי היא "לכל דבר יש עט" (כשאני מראה את שלי בגאווה או מציע אותו למישהו שעיצבן אותי).

• מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...