Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, ניקו פ. כתב:

סביר לגמרי. חסר טעם. 

תחליט :rofl:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

@גולדן191 חידשת לי משהו. ובכל זאת - הסיפור לא כל כך פשוט. בחלק מהמקורות נטען שהאפקט הזה קיים באנשים רזים, הרבה פחות בשמנים. יש מדמעות גם למקורות החלבון כי חלקם מלווים בתובפות לאהרצויות.

ואת החשוב ביותר כבר הזכרתי - דיאטות מבוססות חלבון ידועות כיעילות, אבל לא יותר מאחרות. כך גם הצום לסירוגין.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 39 דקות, sperial כתב:

@גולדן191 חידשת לי משהו. ובכל זאת - הסיפור לא כל כך פשוט. בחלק מהמקורות נטען שהאפקט הזה קיים באנשים רזים, הרבה פחות בשמנים. יש מדמעות גם למקורות החלבון כי חלקם מלווים בתובפות לאהרצויות.

שמח וקצת משעשע שאמרת את זה, כי הזהירו לא פעם בכל מיני פורומים כאלה ואחרים שקשורים לחלבון / פיתוח גוף, שרופאים מבוגרים לא מעודכנים בכל הדברים החדשים האלה.

להבנתי, ה TEF של חלבון תקף לכולם. איפה קראת שלא?

פורסם

פתחתי גוגל ומצאתי קצת מאמרים בספרות רפואית. לא התעמקתי יותר מידי כי מצאמרים האלה ארוכים מידי, הסתפקתי במסקנות.

חייב לומר שהתכנים האלה ממש לא בליבת העיסוק שלי, אז אני לא עוקב אחריהם. אפילו בתחומי העיסוק שלי מתפרסמים כל יום כמה מאות מאמרים, אז אני נאלץ להסתפק בעיקריים ובאתרים שמביאים חדשות עיקריות בתדירות יומיומית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, גולדן191 כתב:

יקר

למה לא WHEY או Casein ?

הלנת על הטעם, אז הצעתי את הפתרון הכי טוב שאני מכיר מבחינה זו. לאחרים יש גם טעם לוואי.  לאלבומין לא. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 3 דקות, ניקו פ. כתב:

הלנת על הטעם, אז הצעתי את הפתרון הכי טוב שאני מכיר מבחינה זו. לאחרים יש גם טעם לוואי.  לאלבומין לא. 

קודם כל תודה לך, אני רק אציין שבעבר היה לי חלבון מביצים וזה היה דוחה, כאבקה, אבל הטעם של הקזאין שיש לי לא טוב ממש, השוקולית ממש משפר

אזכור את זה לעתיד אם מישהו יחפש אלבומין

פורסם
לפני 4 שעות, גולדן191 כתב:

אבקות חלבון, המחיר ירד. כי התחרות עלתה. אבל זה עדיין לא טעים, צריך להוסיף פירות או שוקולית וכו'.

תלוי איך אתה מרגיל את חוש הטעם. אני לא אוהב את כל האבקות בטעמים, כולן מתוקות לי מדיי.

אני שותה את האבקות חלבון חסרות הטעם בלי התוספות, מוסיף אותם לחלב, לפעמים מוסיף קקאו (לא שוקולית), לא מוסיף סוכר בכלל, וכן אני יודע שיש סוכר/לקטוז בחלב.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

ובכל זאת - הסיפור לא כל כך פשוט

תקן אותי אם אני טועה, אבל בגלל המבנה של החלבונים, הגוף צריך להשקיע יותר אנרגיה כדי לפרק?

ולכן זה כן סיפור פשוט? TEF של חלבון מול פחמימה או שומן?

לפני 42 דקות, Ron Poh כתב:

מוסיף אותם לחלב

חלב ממש משפר את זה, מסכים. 

פורסם

הסיפור לא פשוט כי ה-TEF אינו קבוע וכי הגורמים המשפיעים על התיאבון, על תנועת המעיים ועל שאר רכיבי המטבוליזם מרובים ומשתנים.

פורסם

הצום לא גורם לך לבולמוס לאחר מכן?

מכיר מישהו שעשה את זה בעבר הרחוק, צם הרבה ואח"כ בולמוס וחוזר חלילה,

ונכנס להפרעת אכילה שגרמה לו נזקים גופניים משמעותיים, שמאפיינים גיל מבוגר בהרבה ממה שהיה.

הוא לא היה שמן במיוחד, אבל הייתה לו השמנה נשית (ירכיים וחזה) שהוא מאוד התבייש בה.

פורסם (נערך)

אוכל ארוחה שמכילה 40 גרם חלבון (גבנצ 9 אחוז או 2 מעדני יופלה גו או דנונה פרו) עם כ 30 גרם פחמימות כלשהם (30 גרם בייגלה או משהו)

קינוח שמכיל גג 200 קלוריות (שוקולד כלשהו, גלידה קטנה)

שותה מים, זירו, ואם רעב אחרי שעה שותה מים.

לא יצא לי לאכול יותר מ 800 קלוריות בארוחה המפסקת. מחכה כמה שעות לעוד ארוחה קטנה.

יש מצב שגם קפה עם קצת חלב, תלוי בשעה. ולפני שינה שייק חלבון או יופלה גו עם טיפה שוקולד, לא יותר מ-15 גרם.

לאחרונה התחלתי להכין מג'דרה אז יוצא לי לגוון יותר.

אני מניח שבימי צום כאלה אני לא עובר 1,600 קלוריות, אולי 1,800.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 שעות, flytomars כתב:

לא יודע 

לא יודע לענות לך, אבל כן יכול לענות לך שלאורך זמן התופעות לוואי יכולות לגדול, לקטון, ולעבור בכל הספקטרום-

מה שמשפיע לרוב זה כמות האוכל (תאכל הרבה- תסבול הרבה).

אבל גם בלי קשר לכמות האוכל אין ספק שלתרופה הזו יש מצבי רוח.

לי התופעות לוואי באו בגדול אחרי שנה וקצת

פורסם
לפני כשעה, גולדן191 כתב:

אני מניח שבימי צום כאלה אני לא עובר 1,600 קלוריות, אולי 1,800.

כמה פעילות אתה עושה בימים כאלה? נשמע שאתה ממש ממש אבל ממש לא אפקטיבי. אתה אוכל טיפה פחות מהבסיס המטבולי שלך כנראה, אבל ממש בקצת. 

מה שנראה שבטוח, זה שאתה לא חוסך 4K קלוריות כול סופש כזה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, David32 כתב:

כמה פעילות אתה עושה בימים כאלה? נשמע שאתה ממש ממש אבל ממש לא אפקטיבי. אתה אוכל טיפה פחות מהבסיס המטבולי שלך כנראה, אבל ממש בקצת. 

מה שנראה שבטוח, זה שאתה לא חוסך 4K קלוריות כול סופש כזה.

מנקה את הבית, מסדר, כאלה.

חוסך כ 3K קלוריות בסופ"ש כזה. טעיתי לגבי 4K קלוריות. גם בתחילת השנה ינואר-מרץ שהקפדתי על 20 שעות ולא על 17-18.

כאמור, לא כל שישי שבת אני יכול לעשות את זה, אם אני יוצא בערב בטח יצא לי לאכול סביב ה 2,200 בשישי ואולי 2,000 בשבת. 

בינואר-מרץ יכולתי להקפיד יותר, במיוחד במלחמה וזה. 

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

ומה אתה עושה בצד של הוצאת אנרגיה? עוזרת מאוד בשמירה על ההישגים.

• תוכן חדש...