Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AK24PARTS - חוות דעת

kfirg

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בוועדת הכנסת (שכבר קיימה את הדיון) אלא במליאה. ההצבעה חייבת להתקיים לפני ה23 לפברואר, ויכול להיות שיבטלו את העלאת הפטור, כמו שציינת. 

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

אני מקבל מהדואר הודעה שיש חבילה בדרך (לבחור נקודת איסוף) לפני שהם שולחים לי מעקב.

בהזמנה אחרת, ביקשתי לשלוח עם DHL, לצערי נשלח עם Fedex, נראה איך השירות שלהם.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לפי 5 ימים רשמו לי שההזמנה בטיפול - מאז הפסיקו לענות למיילים.

לא קיבלתי שום SMS ולא מייל נוסף.

שירות גרוע כזה בחיים לא נתקלתי.

מקווה מאד שאקבל מספר מעקב בקרוב.

פורסם
בתאריך 11.2.2026 בשעה 16:10, מלטבשי כתב:

קיבלתי מהם חבילה, בשילוח רגיל תוך שבוע וחצי.

אם משהו באמת לחוץ, שלח עם DHL

היי באיזה משלוח בחרת ?מצרף תמונה 

AK24PARTS.jpg

פורסם

איזה מהם?

תעדכן איך החוויה עם פדקס, אשמח לשמוע

• מעניין 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

טוב קיבלתי את הסט קלאץ [קלאץ משאבת קלאץ וגלגל תנופה] היום,

החויה שלי מפדקס, הם היו בסדר זה הגיע יום אחרי הזמן [ראשון במקום חמישי לטענתם כי המכס עיכב בחצי יום...] לא עשו בלאגן אם המכס [גבו כ850 כולל עמלות שהסט עלה קרוב ל1800]

החבילה עצמה הגיע בצורה לא יפה כלומר זה נראה קרטון ישן.....[לא יודע מי אשם]

החבילה השניה צריכה לבוא ביום רבעי [קיט טיימינג כולל משאבת מים ומחזירי שמן]והעדכן אז....

ולקחתי את פדאקס הזול....

אבל אין לי באמת השוואה כי ההזמנה היחידה לפני כן שעשיתי בחיים היה אם די אי אל וקניתי בספארטו שהרגיש לי יותר נחמד וגם זה הגיע יום לפני הזמן...

עריכה אחרונה על ידי פשטות

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם
לפני 3 שעות, פשטות כתב:

אם הזמנתי הזמנה ב140 דולר לפני שבועיים וזה יגיע מחר

אני אצטרך לשלם מכס?

אני אאמלק לך, בגדול כן, אלא אם כן יחריגו את החבילות שהוזמנו בזמן הפטור אבל הגיעו למכס אחרי ביטול הפטור

https://www.maariv.co.il/economy/israel/article-1288490

מה השורה התחתונה?

• כרגע - הדין היבש קובע: חבילה נבחנת לפי יום הגעתה למכס, לא לפי יום ההזמנה. לכן, חבילה שמעל 75 דולר והגיעה למכס אחרי ביטול הצו - תחויב במע"מ, גם אם הוזמנה כשפטור עד 150 דולר היה בתוקף. כלומר, נכון לעכשיו - מי שמחכה לחבילה מעל 75 דולר צריך להיערך לאפשרות של תשלום מע"מ, עד שתפורסם הבהרה רשמית או ייחתם צו חדש.

• עם זאת: ברשות המסים בודקים אפשרות לפרש את החוק כך שהבחינה תהיה לפי תאריך ההזמנה, מה שעשוי לפטור ממע"מ מי שהזמין בזמן שהפטור הורחב ל-150 דולר. הבהרה רשמית צפויה בקרוב, והיא תקבע סופית איך יטופלו חבילות הביניים.

• תרחיש נוסף: אם שר האוצר בצלאל סמוטריץ' יחתום על צו חדש לפני פרסום הביטול ברשומות - הצו החדש יהיה זה שיקבע לגבי החבילות שבדרך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...