Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש באייפד לקריאת כל העיתונים והמגזינים מהעולם, יש בו נטפליקס ו FREETV, זום אם צריך, סוללה חזקה ועובד מהר ולא נתקע. יש מלא משחקים למי שאוהב. הילדות משחקות בטאבלט שלהן. אני שמח שיש לי אייפד - זה כבר השלישי שלי משנת 2011 שאשכרה נסעתי עם גרושתי במיוחד ממנהטן ל DELAWARE ורכשנו שם הכל בלי מיסים.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, Michazzz כתב:

נסעתי עם גרושתי במיוחד ממנהטן ל DELAWARE ורכשנו שם הכל בלי מיסים.

אתה מזכיר לי נשכחות... כשרק יצא Surface Book ארגנתי נסיעה ללקוח בניו-יורק ועשיתי הזמנה מהארץ לסניף של בסט-ביי שהיה הכי קרוב לשדה. משם המשכתי למלון ושילמתי על "אינטרנט מהיר" איזה 30$ רק בשביל לסנכרן את המחשב כל הלילה בשביל שיהיה מוכן לפגישה שהיתה לי למחרת בבוקר... 

(טסתי מהארץ בלי מחשב בשביל שלא יתפסו אותי בחזור במכס עם שתים) 

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כמו שאפשר לראות, יש אנשים שמאוד אוהבים טאבלט ויש שזה פחות מתאים להם. עניין של העדפה ואופן שימוש.

אישית, כל פעם שאני רואה את איכות המסך של אייפד פרו בא לי אחד, גם אם רק לחבק אותו כשאני הולך לישון מרב שהוא יפה...

למי שיש הורים מבוגרים, בטח אם יש להם אייפון והם רגילים לממשק שלו, אייפד הוא פתרון חסכוני, יעיל, עמיד, שמחזיק הרבה זמן וקל לתפעול, ביחס למחשב Windowns. בהנחה שעיקר העיסוק שלהם הוא צריכת מדיה.

שלא עלינו, אבא שלי גם עשה בו הרבה שימוש כשהוא היה מאושפז בבית חולים. זה שיש לו את Yes בכל מקום, עוזר מאוד להעביר את הזמן.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 18 שעות, GTאי כתב:

מסיבות שונות אני אנדרואיד ומיקרוסופט. אפל לא בא בחשבון.

בכנות - ברגע שלא אייפד - אין הרבה סיבות. וגם אם אייפד - זה צריך לעבוד לך עם הבחירות שאתה עושה ואיך שאתה משתמש.

השוק אפליקציות שמותאמות באמת לטאבלט באנדרואיד חוץ מוידאו כמעט לא קיים.

אישית - אני משתמש באייפד פרו 11״ עם מקלדת של אפל שיש לה גם משטח מגע.

בפועל - אני משתמש בזה במקום הלפטופ 90% מהזמן.

הוא יותר קל , קטן , זמין , מסך מדהים , מתחבר לי לאוזניות ולשאר הדברים בצורה שקופה , אפשר להעביר דברים לטלוויזיה בקלות ויש לו משחקים ספציפיים שאני משחק בו כשאני צופה בטלוויזיה.

(והוא יושב בסלון במקום סופר נגיש , ולא בקומה אחרת באיזור עבודה שלי)

האם זה חובה ? לא , כי יש לי לפטופ אישי. אבל זה נחמד ורואה הרבה שימוש.

כשהייתי בנסיעות / כשאני בחופשה - גם כן - לוקח את זה במקום לפטופ.

בגלל שהדרישות שלי מאוד מוגדרות - דורש שדרוג באמת פעם ב6-7 שנים תכלס באפל (אם קונים דגם גבוהה. מדגדג לי לשדרג - אבל יש לי 0 סיבות מהנוכחי - זה עדיין מפלצת ביצועים עם m1 ומסך מעולה. אפילו שהוא לא oled בדגם שלי)

לפני 18 שעות, hans כתב:

latency. רלוונטי למוסיקאים בלבד. בשנים האחרונות הפער הצטמק והגיע לרמה סבירה מינוס באנדרויד

באייפד הלייטנסי אכן אפסי. כל עוד כמות הערוצים או חיווט בין אפליקציות לא קריטי (לא כי לא אפשר - אלא כי זה מסורבל) - אייפד יכול לגמרי לשמש להקלטה עם interfaceים חיצוניים מבוססי USB c או אפילו Thunderbolt בחדשים בדגמים הגבוהים.

That said מעט דברים מתחרים בליי טנסי out of the box של מק.

במיוחד אם אתה לא רוצה להתחיל להחליף דרייברים ידנית בחלונות.

זה על גבול הבדיחה.

• אהבתי 2

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

היתרון של טאבלט הוא בשני מצבים:

1. דרישה לניידות - הקומפקטיות והמשקל מנצחים את המחשב הנייד. מצד שני - אם מוסיפים ציוד פריפרי כמו מקלדת היתרון נעלם.

2. שימוש שלא מול שולחן. למשל לקריאה בערב, לפני השינה.

אישית השימוש שלי הוא בעיקר בקבוצה השניה. אבל נתקלתי, למשל, בציוד רפואי שמצריך ניידות וטאבלטים מותאמים עדיפים עשרות מונים על פני מכשירים בעלי צורה של מחשב נישא (הגם שבשני המקרים מדובר במכשירים שבגלל ההתאמות הנדרשות יותר גדולים וכבדים ממחשבים ניידים או טאבלטים בתצורה השגרתית).

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 16 שעות, sperial כתב:

באיבזור נוסף, להבנתי כבר הופך את המכשיר ליקר וכבד. אבל לא התנסיתי בכך.

צודק.

אצלי האייפד ראה קפיצת שימוש עצומה רק ברגע שחיברתי אליו Magic Keyboard (לדוגמא כל הפוסטים פה … :) )

לפני 13 שעות, פינדר כתב:

לענ״ד אם כבר אתה רוצה שיהיה סיכוי כלשהו שתשתמש בטאבלט, תשקיע באייפד. ההבדל בטאבלטים הוא ענק. זה לא כמו בטלפונים, שהמכשירים שקולים.

ועם אייפד, אם תראה שאתה לא משתמש, אתה תמיד יכול למכור כמשומש ולהחזיר חלק מההשקעה.

בול. ואפילו לא בגלל החומרה. בגלל התוכנה והשוק יד שניה.

לפני 2 דקות, sperial כתב:

אם מוסיפים ציוד פריפרי כמו מקלדת היתרון נעלם.

לא מסכים בכלל.

גם עם מקלדת על ה11״ שלי הוא עדיין משמעותית יותר קל וקטן מלפטופ אפילו כמו האייר - והקייס שלו לא דורש sleeve נוסף ואפשר לזרוק אותו בתיק בלי לחשוש

זה מכשיר פי כמה יותר עמיד מלפטופ. (ולראייה האייפדים של הילדים שלי… אם חצי ממה שהם עושים להם היה קורה ללפטופ הייתי צריך להחליף אחד לשנה במקום כל 5-6 שנים שאני מחליף להם)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, כל פוסט שלך בענייני גאדג׳טים גורם לי לרייר על הציוד שאני לא צריך, או סתם לא מרשה לעצמי לקנות.

את האייפד שלי קיבלתי כמתנת יום הולדת לפני 3 שנים, והשימוש בו הפך אינטנסיבי כשפרשתי מהעבודה לפני חצי שנה.

ואגב תפוחים - לבן שלי החליפו לפני כמה חודשים את מחשב ה-AMD/linux ששימש אותו בעבודה לאיזה מקבוק M4 פרומקס סופר דופר פלוס. הדבר הבא - בעקבות ההתנסות - הייה שקנה לשימוש האישי מקבוק M4 - במחירי היום, במיוחד באילת, זה בהחלט מתחרה ב- wintel.

אישית שוק היד השניה לא מעניין אותי - אני משתמש במכשירים עד שהם הופכים לא שימושיים.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אישית משתמש בו לניווטים, הרבה יותר נוח וקריא מאשר בנייד

• אהבתי 1

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

טאבלט באיזה גודל (ובהתאם - משקל)?

טאבלטים מגיעים עם מסכים החל מ-״7-8 שזה טיפה יותר מטלפון, ועד ״14-15 שזה כבר גודל של מחשב נייד לא קומפקטי, וגם משקל לא קטן. 

במכשירים בגודל בינוני כל אינטש מורגש. ופות״ש לא ציין איזה גודל מכשיר על הכוונת.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, sperial כתב:

לבן שלי

אני לפני כשנתיים כשהגיע הזמן לרפרש ציוד בעבודה, בחרתי במקבוק פרו יקר.

לפני כמה חודשים כשהלפטופ הפרטי שמשמש את אשתי החל לקרטע, קניתי באילת מקבוק אייר הכי זול שהיה. עכשיו זה המחשב הכי נוח שיש לי בבית. קטן וקל ובזכות משטח המגע המעולה, אני גם כמעט ולא צריך עכבר. על הברכיים מול הטלוויזיה הוא משמש אותי לכל דבר שלא הכי נח לעשות בטלפון . וגם אשתי מצליחה להשתמש בו בקלות.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

במכשירים בגודל בינוני כל אינטש מורגש. ופות״ש לא ציין איזה גודל מכשיר על הכוונת.

זו היתה חלק מההתלבטות.

אחרי התשובות כאן ושעה של סקירות ביוטיוב הוזמן גודל 11

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

איזה דגם\מערכת הפעלה?

פורסם

הלכתי על הבחירה הקלה שהיא לא אפל :)

Galaxy Tab S11 עם מפרט מינימום של 128 זיכרון וWIFI בלבד.

בפועל זה יהיה הרבה נטפליקס, קצת מתכונים במטבח ושליטה על מערכת השמע אז גם אם אני מתאמץ אני לא מוצא סיבה לקנות מפרט יותר עשיר (מסך, סוללה ומעבד אותו דבר בדיוק)

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 שעות, GTאי כתב:

אתה מזכיר לי נשכחות... כשרק יצא Surface Book ארגנתי נסיעה ללקוח בניו-יורק ועשיתי הזמנה מהארץ לסניף של בסט-ביי שהיה הכי קרוב לשדה. משם המשכתי למלון ושילמתי על "אינטרנט מהיר" איזה 30$ רק בשביל לסנכרן את המחשב כל הלילה בשביל שיהיה מוכן לפגישה שהיתה לי למחרת בבוקר... 

(טסתי מהארץ בלי מחשב בשביל שלא יתפסו אותי בחזור במכס עם שתים) 

ב 3.5.2008 נסעתי לארה"ב לקנות את האייפון הראשון שלי.

קניתי מחשב נייד בבסט ביי יום לפני, צרבתי דיסק עוד בארץ עם כל מה שצריך ל JAILBREAK  והייתי אחד הראשונים שהשתמש באייפון בארה"ב כשבני המשפחה לא האמינו איך הוא פועל בלי החברה AT&T שרק בה היה ניתן להשתמש בזמנו.

כשהגעתי איתו לארץ, לא היתה חנות אפליקציות והכל היה פיראטי, המכשיר נמכר בסכום כפול כעבור חודש.

אין תיאור זמין לתמונה.

אין תיאור זמין לתמונה.

• אהבתי 2

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

תתחדש, ו- מה אפשר לומר?

תצפה בסרטים טובים.

:lol::wink:

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...