Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צוהריים טובים.

ביום חמישי במהלך נסעיה על שבילי בן שמן עם שלוליות מים הרכב פתאום התחרפן ולא הגיב עם צג שמראה תקלה במצב 4×4, שחררתי את מצה ה 4×4 והחזרתי למצב אוטומט והרכב התחיל לזוז אבל בקושי רב כאשר המעבר בין ההילוכים במצב עמידה יש דפיקות מהגיר.

נסעתי מייד למוסך סוזוקי בתל אביב והרכב נכנס לבדיקה.

לבדיקה ראשונית הם רצו 350 שקלים ללא מע"מ.

ואישרתי את הבדיקה.

ביום שישי בבוקר התקשר אליי מנהל המוסך והודיע לי שהם רואים תקלה בגיר וזה מצריך בדיקה משמעותית יותר בגיר שהיא עולה 1,200 שקלים ללא מע"מ.

אישרתי את הבדיקה, וכל זה כשאני מאמין שהם ימצאו את התקלה ויתקנו את מה שצריך לתקן.

עכשיו התקשר אליי המנהל ואומר לי שהגיר הלך וחייב להחליף אותו וזה עולה 15,000 אלף שקלים.

הוא אמר לי נחרצות שהם לא מתקנים אלא רק מחליפים!

לי זה נשמע הזוי ושאלתי אותו אז למה מהתחלה שראיתם תקלה בגיר אמרת שצריך בדיקה אם אין לך כוונה לתקן אותו אלא רק להחליף?!

מה עליי לעשות כרגע כשאיני מוכן לשלם סכום כסף כזה ולא לתקן שם?

את הוויכוח לגבי הכסף של הבדיקה השניה אני אעשה כשאוציא את הרכב משם, אבל איך עליי להמשיך מכאן?

חייב עזרה דחוף!!

תודה רבה!

(העניין הזה קצת באשמתי כי הייתי עם  הרכב לפני חודשיים באיזה מוסך של בחור ערבי לשיפוץ מסרק הגה אבל אני בטוח שהוא חיבל שם בגיר! והרגשתי כבר מאז קצת רעשים אבל כל פעם דחיתי את הבדיקה של זה וזה מה שקרה כרגע...) 

עריכה אחרונה על ידי cohen motor 377
פורסם
לפני 40 דקות, cohen motor 377 כתב:

ביום חמישי במהלך נסעיה על שבילי בן שמן עם שלוליות מים הרכב פתאום התחרפן ולא הגיב עם צג שמראה תקלה במצב 4×4

נכנסת/עברת בתוך שלולית מים עמוקה?

פורסם
לפני 13 שעות, רפי לין כתב:

בדוק האפשרויות עם "יניב גירים אוטומטיים

,שברח' דוד נרכוס 27 א.ת סגולה פ"ת,

טל' 053-4561723 או 03-9303488.

בברכה  -   רפי לין

יצרתי קשר עם יניב והוא אמר לי שהשבוע הוא מלא ורק בשבוע הבא הוא יוכל לראות את הרכב..

קבלתי מספר של חברת נאור מנועים מבית שמש שגם הם רק מחליפים והם רוצים 7,000 ללא מע"מ.

מישהו מכיר את החברה הזו?

פורסם
לפני שעה, levy כתב:

לידיעה - מדובר בגיר של טויוטה אמין מאוד.

כמה קילומטראז' עשה הרכב?

נכון, זה גיר איסיין.

הרכב עם 116 א' קמ.

אני כרגע מתלבט בין החלפה לשיפוץ לא יודע מה עדיף..

אם החלפה אז ככל הנראה שעדיף את קבוצת נאור שלמה, ואם שיפוץ אז את יניב מפתח תקווה.

לקבוצת שלמה שלח אותי בן משפחה בעל מוסך מאזדה פורד מורשה, ואילו ליניב קיבלתי המון המלצות, השאלה מה עדיף מבחינה מעשית?

פורסם (נערך)

תלוי מה הנזק, אם זה כתוצאה מחוסר שמן אז הנזק הוא נירחב וכדאי להחליף את הגיר, אם זה בסהכ איזה שסתום אז זה לא משמעותי.

צריך לנסות להבין מה קרה, גיר כזה עובר בקלות 250000 קמ.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם

מניסיון מר. לא לסמוך על מוסך החברה. לפנות לגורם מקצועי. במוסך החברה יספרו לך מעשיות ש"הלך הגיר" "הלך מנוע" "הלך מזגן" כשבפועל מצריך תיקון פשוט שהם מעדיפים לא לעשות אלא להחליף קומפלט כשאת העלויות האסטרונומיות משיתים על הלקוח.

פורסם (נערך)

אולי תחזור לבחור שסידר לך את המסרק הגה,

תשאל אותו האם במהלך העבודה על המסרק, הוא עשה משהו שיכול לגרום לבעיות בגיר?

עריכה אחרונה על ידי IsraCar

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...