Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני טרם החלטתי אם להיכנס לאיראן עם מדים ודרכון ישראלי יותר או פחות אחראי ממה שעשית.

שיהיה בהצלחה!

• אהבתי 3
  • מצחיק 12
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 49 דקות, לירון .ה. כתב:

אני רק שאלה, כמה עולה לבטח את זה?

זה לא רלוונטי, זה כמו השאלות כמה דלק זה לוקח. לא מבטחים במקיף.

אהבתי מאוד את האומץ של פות"ש. אם יש לך ניסיון עם DS ודיסקאברי זה כנראה מפתח את השריר הנכון.

אצלי בגזרת הרצונות שלא מעיז לממש, קאיין V8 מדור ראשון. זאת שיש לה עדיין הילוך כוח.

עם הX3 ידעתי שאני הולך להוציא מעט על קניה והרבה על תחזוקה, אבל לא היה לי מושג עד כמה, ועדיין אני מרוצה מאוד.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני כשעה, לירון .ה. כתב:

אני רק שאלה, כמה עולה לבטח את זה?

חובה - 1700 ש''ח.
צד ג' - 3000 ש''ח.
מקיף - 26,000  ש''ח. 

כמובן שויתרתי על המקיף . 

• מצחיק 1
  • לא הבנתי... 1
  • מבאס 4
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, amosbmw כתב:

זה לא רלוונטי, זה כמו השאלות כמה דלק זה לוקח. לא מבטחים במקיף

ואם זה מסקרן אותי? ובאמת שאלתי כי אני אוצה לדעת.

על דלק ברור שלא שואל.

לא יודע מה המחיר של רכב כזה שנת 2015. אולי הוא כן מבוטח במקיף?

זו סקרנות נטו.

והנה ענו!  חחח

ואו מקיף 26000..פסיכי.

איך ומה

עריכה אחרונה על ידי לירון .ה.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אני מקנא באנשים שיש להם אומץ לקנות כאלה רכבים, וזה מסוג השירשורים שהכי כיף לי לקרוא בפורום רכב.

מה הק'מ של הרכב?

מה עלות הטסט?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש ותהנה, לא בטוח ששווה לך לבדוק את ההזעת שמן במנוע אם זה ממש מזערי, אצלי אני לא מתכוון לבדוק כרגע (אבל הרכב שלי שווה רק 20 אש"ח)

הכי חשוב: המזגן עובד טוב, אפילו מצוין? מושבים מעור.. חייבים מזגן :)

פורסם

תתחדש ותהנה.

גם אני קניתי כלי תחבורה יקר (עם שותף) והוא חור שחור של כספים. כל עוד נהנים וזה לא פוגע ברמת החיים אז בעיני זו ההחלטה הנכונה.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

תתחדש ומזל טוב על הרכישה המעניינת והמיוחדת !!!

אני מכיר היטב שסטיגמות בתחום נפוצות ובחלקן ממש שגויות וחסרות קשר למציאות , אבל בכל זאת
נתקלתי בהרבה סרטונים/פוסטים, רובם מחו"ל, שמשמיצות ופוסלות ריינג' רוברים משומשים בטענות מפחידות :
- אמינות ירודה מאוד  לאחר מספר שנים. 
- קושי למכונאים בטיפול במכלולים השונים. 
- עלויות אחזקה חריגות. 

הוסף לזה עוד סטיגמה שבארץ מוסכי היבואן ("חברת המזרח") גם לא כ"כ מקצועיים וגם יקרים להחריד. האם יש / מכיר מקומ/ות טוב/ים לאחזקת ריינג' משומש  בארץ ברמה גבוהה ? (כמו שיש מספר מוסכים מורשים שאינם יבואן למותגים מסוימים). 
בטח יש לך ניסיון מהדיסקברי. 

פורסם
לפני 8 דקות, orankohn כתב:

איציק - קצת הגזמת....

כנראה שאתה צודק וקצת נסחפתי, אבל סומך על @Emanuel5 שמחיר רצפה זה מחיר רצפה (והוא יודע מה זה רצפה עכשיו), במיוחד שצריך להחליף ציריה, לטפל בנזילת שמן וסדק בשמשה (ובוא לא נשכח - יד וק"מ בשמיים יכולים להוריד את המחיר של האוטו ל-חצי ואף פחות)

• מעניין 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...