Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה ב-Audison bit one.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב את ה-Audison bit one שמחובר ל-HU דרך חיבור דיגיטלי ,וממנו מחובר ל-3 מגברים .

הכל עבד מעולה עד לא מזמן ,ועכשיו הDSP הפסיק להוציא סאונד מהיציאה של הוופרים שבדלתות.

לבנתיים לא הצלחתי להתחבר עם המחשב כדי לבדוק הגדרות כי מסיבה כלשהי הוא מראה לי בעיה עם ה-USB.

מה לדעתכם אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה ?

ומה הסיכוי שמדובר רק בהשתקת הערוץ מסיבה כלשהי ?

פורסם

בהסתכלות מבחוץ עושה רושם שהמעבדים של הליקס (אודיו-טק פישר) ולא פחות, התוכנה שלהם, הם בחזית.

כמובן שיש גם מוצרים חדשים יותר של אודיסון. לא יודע, אולי אפשר לייבא את ההגדרות הנוכחיות למוצר חדש שלהם בלי שינויים 🤔 @lanosforce?

ויש מוצרים נוספים בין אם חברות מוכרות יותר ובין אם פחות. מוסקוני, זאפקו, גולדהורן, רזולוט, Musway ועוד הלאה. זה נהיה ציוד הרבה יותר נפוץ.

פורסם

ביט1 הוא מוצר מ2008 ודורש התקנה של דרייברים לא חתומים עי מייקרוסופט.

למיטב זכרוני win10 היא האחרונה שניתן לאשר בה מנהלי התקנים לא חתומים וזה דורש לעלות למצב תחזוקה וזה בהנחה שהdsp תקין ורק צריך להתקין מחדש דרייברים. אם המחשב שודרג לחלונות 11 אז כנראה שלא יתאפשר לנהל ממנו את הdsp.

זה מוצר חלוץ, פורץ דרך - אבל עשה את שלו.

ניהול על גבי דרייברים.

כבל usb של מדפסת ואולי כדאי לוודא שגם הוא תקין.

ותמיכה בקצב מקסימלי 16/48

זה פאסה.

המוצר שאולי יחליף אותו זה הביט נובו אם המטרה להשאר בליין מוצרים מוכר, יחד עם זאת התוכנות של אודיסון גם משתנות והם עוברים לתוכנת הביט דרייב והיא תרגיש זרה לוותיקים של המותג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני שעה, lanosforce כתב:

המוצר שאולי יחליף אותו זה הביט נובו אם המטרה להשאר בליין מוצרים מוכר, יחד עם זאת התוכנות של אודיסון גם משתנות והם עוברים לתוכנת הביט דרייב והיא תרגיש זרה לוותיקים של המותג.

גם ה-Nove נראה שכבר בגדר Discontinued.

והמעבדים הנוכחיים הם רק ה-bit One HD Virtuoso וה-bit Ten. וכמובן מגברים משולבי DSP, וגם אז רק מסדרת הפורזה.

ולא ענית לשאלה שלי ממקודם, האם ידוע לך אם ניתן להשתמש בקובץ הגדרות וכיול של הביט1 במכשירים ובתוכנות החדשות יותר? ונניח שכן, האם יש בכך בכלל יתרון (ישמור בדיוק על אותה תוצאה בפועל ברכב) או שעדיף לבצע מדידות חדשות בכל מקרה?

פורסם

מהנסיון שלי, לא ניתן, זה גם סיומות שונות.

הוירטואוזו מאוד יקר בעיני וצריך שיהיה להם dsp עצמאי זול יותר, בלי הfir אולי אבל כן עם תמיכה בהסטת פאזה או אולפאס.

כרגע הם מבצעים את זה דרך מוצרי הפאזה בעזרת אלגוריתם, מאפשרים יכולות כוון דרך הביט דרייב, לא פתרון שלם אבל בכל זאת פתרון.

יש להם אמנם בפורזות כבר יכולות עיבוד ל14 ערוצים או לפחות 11 ומתוכם חלק בהגברה חיצונית סהכ תווך הפתרונות שלהם מספיק גמיש.

הוירטואוזו בעיני הוא פתרון קצה, לרוב המוחלט פתרון מבוסס פורזה והגברה חיצונית לרמקולים הגדולים אמור להיות מעל ומעבר.

• מעניין 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 6 שעות, lanosforce כתב:

מהנסיון שלי, לא ניתן, זה גם סיומות שונות.

הוירטואוזו מאוד יקר בעיני וצריך שיהיה להם dsp עצמאי זול יותר, בלי הfir אולי אבל כן עם תמיכה בהסטת פאזה או אולפאס.

כרגע הם מבצעים את זה דרך מוצרי הפאזה בעזרת אלגוריתם, מאפשרים יכולות כוון דרך הביט דרייב, לא פתרון שלם אבל בכל זאת פתרון.

יש להם אמנם בפורזות כבר יכולות עיבוד ל14 ערוצים או לפחות 11 ומתוכם חלק בהגברה חיצונית סהכ תווך הפתרונות שלהם מספיק גמיש.

הוירטואוזו בעיני הוא פתרון קצה, לרוב המוחלט פתרון מבוסס פורזה והגברה חיצונית לרמקולים הגדולים אמור להיות מעל ומעבר.

אם לבסוף לא אצליח לסדר את התקלה ,על איזה DSP אתה יכול להמליץ לי ?

פורסם

התשובה שאתה רוצה - יצרן, דגם. 

התשובה שאתה צריך - 

תקנה את המוצר שהכי נוח ונעים לך לרכוש - יבואן טוב, שירות ואחריות טובים. 

תקנה את המוצר שאתה מצליח להסתדר הכי טוב עם תוכנת הניהול שלו - ההמלצה שלי היא להוריד את הגרסאות האחרונות של אודיסון, מוסקוני, אודיוטק פישר, זאפקו\גולדהורן וכך הלאה - ולשחק איתן במצב OFF LINE, תעבור על המסכים שלהן ותראה מי מהן הכי נעימה ואינטואיטיבית לך. 

זה סימן V ראשון. 

השני זה לפנות למתקינים או ליבואנים (בארץ היבואנים כן מוכרים ישירות לצרכן ובד"כ אנשי DIY כבר יודעים למצוא את דרכם אליהם) 

אם חשוב לך מאוד היכולת לכוון בעצמך את הDSP - אפילו עם מיקרופון USB 

הייתי מביט היום על אודיסון פורזה, על מוצרי מוסקוני ועל מוצרי אודיוטק פישר 

אם אתה מתכוון להיעזר בבעל מקצוע לכוונים ויש היום לפחות ארבעה כאלו שאני יכול לחשוב עליהם שגם עובדים בתחום ומתפרנסים ממנו - פשוט תבחר את המוצר הכי מתאים ונוח ונעים לרכישה. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

Pioneer TS-X150

פורסם
לפני 18 דקות, lanosforce כתב:

התשובה שאתה רוצה - יצרן, דגם. 

התשובה שאתה צריך - 

תקנה את המוצר שהכי נוח ונעים לך לרכוש - יבואן טוב, שירות ואחריות טובים. 

תקנה את המוצר שאתה מצליח להסתדר הכי טוב עם תוכנת הניהול שלו - ההמלצה שלי היא להוריד את הגרסאות האחרונות של אודיסון, מוסקוני, אודיוטק פישר, זאפקו\גולדהורן וכך הלאה - ולשחק איתן במצב OFF LINE, תעבור על המסכים שלהן ותראה מי מהן הכי נעימה ואינטואיטיבית לך. 

זה סימן V ראשון. 

השני זה לפנות למתקינים או ליבואנים (בארץ היבואנים כן מוכרים ישירות לצרכן ובד"כ אנשי DIY כבר יודעים למצוא את דרכם אליהם) 

אם חשוב לך מאוד היכולת לכוון בעצמך את הDSP - אפילו עם מיקרופון USB 

הייתי מביט היום על אודיסון פורזה, על מוצרי מוסקוני ועל מוצרי אודיוטק פישר 

אם אתה מתכוון להיעזר בבעל מקצוע לכוונים ויש היום לפחות ארבעה כאלו שאני יכול לחשוב עליהם שגם עובדים בתחום ומתפרנסים ממנו - פשוט תבחר את המוצר הכי מתאים ונוח ונעים לרכישה. 

תודה רבה על ההסבר המפורט 😎🙏

פורסם

אחרי בדיקות נוספות מתברר שהתקלה היא לא ב-DSP אלה בוופרים שמותקנים בדלתות ,או שאולי בחיווט שלהם שעובר כל הדרך למגבר.

היום מדדתי בעזרת רב מודד את ההתנגדות בקצוות החוטים שמחוברים למגבר ,והאום מטר לא הגיב בכלל .

אני צריך לבדוק אם הסיבה היא איזשהו נתק בחוטים או ברמקולים עצמם ,אבל בגלל שאני מקבל את אותה התוצאה בחוטים של 2 הרמקולים ,אז רוב הסיכויים שמדובר ברמקולים שהלכו לעולמם.

אם לבסוף התברר שיש צורך להחליף אותם בוופרים חדשים ,האם זה מחייב כיול חדש של ה-DSP ?

כרגע מותקנים בדלתות הקידמיות Clarus C6.

פורסם

לפני שאתה עושה את זה, נתק את הרמקולים מהחיווט ותבדוק אותם ישירות.

אם החיווט התחמצן אחרי שנים של גשמים ושטיפות רכב הקצוות שלו על הדקי הרמקולים יתפוררו מרוב קורוזיה כשתיגע בהם.

• אהבתי 1

Pioneer TS-X150

פורסם
לפני 2 דקות, lanosforce כתב:

לפני שאתה עושה את זה, נתק את הרמקולים מהחיווט ותבדוק אותם ישירות.

אם החיווט התחמצן אחרי שנים של גשמים ושטיפות רכב הקצוות שלו על הדקי הרמקולים יתפוררו מרוב קורוזיה כשתיגע בהם.

רעיון טוב ,אני באמת אבדוק את זה.

תודה 😎

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...