Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך קוראים לרכב הזה?

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איך קוראים לרכב הזה?

image.png.45507f7c00ae5d6b74ff912c6ad7ede2.png

אני זוכר שראיתי אותו בגדודי תותחנים, בסדיר שלי לפני אי-אילו עשורים, ובמילואים מרחוק לפני כ-10 שנים.

תודה.

פורסם

אושקוש יצרן גדול. מה שם הדגם?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Heavy Expanded Mobility Tactical Truck (HEMTT), 

או בשם הדגם M983A2.
זה למעשה ״ראש גורר״ של פלטפורמה שעליה מותקנים תותחים ,טילים או תחמושת.

מידע נוסף 

https://en.wikipedia.org/wiki/Heavy_Expanded_Mobility_Tactical_Truck#:~:text=The Heavy Expanded Mobility Tactical,variants have the A4 suffix.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, saay222 כתב:

מישהו יודע איך קוראים לרכב הזה?

image.png.45507f7c00ae5d6b74ff912c6ad7ede2.png

אני זוכר שראיתי אותו בגדודי תותחנים, בסדיר שלי לפני אי-אילו עשורים

שירתו בעיקר בגדוד הרעם MLRS.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בתאריך 26.9.2025 בשעה 21:56, שביט כתב:

שירתו בעיקר בגדוד הרעם MLRS.

כל שינוע התחמושת של גדודי 155 מתבסס על זה.

בתאריך 26.9.2025 בשעה 20:43, sperial כתב:

אושקוש יצרן גדול. מה שם הדגם?

בשיח הצבאי הוא נקרא פשוט אושקוש או שקוראים לו לפי היעוד שלו (נניח רמ-סע לנשיאת משאות)

פורסם

כן, אבלזה לא מדוייק. אפילו בצה״ל יש יותר ממוצר אחד של היצרן. עכשיו מוכנס ה- JTLV.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואני מניח של-JTLV יהיה כינוי רשמי, ואולי גם כינוי שייתנו לו החיילים. אתה יודע, יש ברדלס, אבל אף אחד לא מכיר בו. יש זלדה, או, פשוט, נגמ״ש.

• תוכן חדש...