Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

אני מעלה כאן מספר אפשרויות של רכבים עם כל הפרטים כדי להבין מי מכל האפשרויות הכי מומלץ הרכב אמין בטיחותי ותחזוקה לא יקרה.

סוזוקי קרוסאובר 

שנתון 2018

יד 1

35000 קילומטר 

מחיר 75 אלף שקל 

סוזוקי קרוסאובר 

מנוע 1.6 שנתון 2015 

יד 1

60000 קילומטר 

מחיר 42 אלף שקל

סוזוקי קרוסאובר 

שנתון 2021

יד 1 

87000 קילומטר 

מחיר 82 אאל שקלים 

סקודה קאמיק 

שנתון 2021

יד 2 

71000 ק"מ 

מחיר 80000 שקלים

תעזרו לי לעשות סדר בראש.תודה. 

פורסם

הייתי בוחר ב סוזוקי 2018, הדגם אמין מאשר ה 1.6 וחזק ממנו.

ק״מ נמוך רק לבדוק שבוצעו טיפולים אחת לשנה.

לקאמיק גיר רובוטי פחות אמין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המחיר הנדרש עבור הסוזוקי 2015 חצוף, עשרות אחוזים מעל המחירון. ולדגם הזה תיבת הילוכים רציפה, שאם לא הוחלפה במסגרת ריקול עלולה לעלות לך ביוקר. אם הוחלפה אמורה להיות תקינה, אם כי יש בקבוצה הזו מערערים על כך. הייתי בוחר בה רק אם אני לחוץ כספית.

לקאמיק תיבת הילוכים רובוטית דו מצמדית. כדאי לברר האם עברה החלפת מצמדים, ואם כן - מתי. בוחן אותה אם המצמדים טריים או אם הרכב נסע בעיקר בתוואי בין עירוני. אם לא - הרכב לא פסול, אבל צריך להביא בחשבון שהמצמדים הם רכיב שמתבלה והחלפתם עולה כמה אלפי שקלים.

הייתי הולך לבדוק ביסודיות את הסוזוקי 2018 ואת הקאמיק (לראות את הרכב, להתרשם מהבעלים, לראות תיעוד טיפולים, דו״ח סליקה של הביטוח וכו׳) ובוחר את הטוב מהשניים.

@yulianx זה כבר השרשור הרביעי או החמישי שהבחור פותח באותו עניין. הוא גר בירוחם ונוסע פעם בשבוע לבאר שבע, כך שעניין ה-DSG פחותֶמטריד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעבר למצמדים, ברכב בן 4/5 יש סיכוי גם למכטרוניק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...