Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פקק תנועה קבוע   מחלף  אלוף  שדה כביש 4  בצידו  הימני  לכיוון  המחלף/פניה לתל  השומר (שמאלה) וימינה  לר"ג

הנתיב הימני לפני העליה למחלף, כמעט באופן  קבוע חסום לכניסה ומשתרך תור ארוך

כמובן  שהמון  נהגים  ממשיכים  לנסוע מאחר ויש רכבים  מאחור, ואז כ100 מטר + - משתלבים  בתנועה ביתר קלות  והרבה פחות  מסוכן  

מאשר להסתכן  באיתות  ימינה ונסיעה על  4 קמש עם  סיכון לנגיחה מאחור.

על  האי תנועה בהמשך  2 שוטרים  בניידת מצלמים  את  אלה שמשתלבים  בתנועה ומשגרים  דוח.

לא סיכנתי ככל  הידוע לי שום  רכב בהשתלבות, לא עליתי על  אי תנועה ( בדוח  הראשון  אני מאוד קרוב לעלות  על  האי תנועה אבל  לא עליתי עליו!)

ערערתי.

האם יש סיכוי לביטול לפחות  אחד מהדוחות(זה עם  ה250) או  שחבל  על  הזמן..?

דוח1.jfif דוח2.jfif

עריכה אחרונה על ידי nimo
פורסם

הקבצים שהעלי תקולים. תעלה pdf נורמליים.

היה כאן לאחרוונה דיון על עבירה דומה - חפש אותו.

האם הדו״ח הוא על קיפוח זכות בדרך או על נסיעה על אי התנועה המצוייר (תמרור 815)?

האם יש לך סרטונים ממצלמת דרך?

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הם אשכרה עומדים ומחלקים דוחות שם?

כמות החודשים המצטברים שעמדתי בפקק הזה רק לראות אנשים "משתלבים" וחותכים, ופשוט לא הבנתי למה שם לא מושיבים שם שוטר על כיסא נוח, שידפיס כסף למדינה ויגרום לאנשים להבין דרך הכיס שהזמן שלהם לא שווה יותר מזמן של כל שאר הנהגים שעומדים בפקק הזה כל בוקר.

בא לי מחר לנסוע לשם ולתת נשיקה לשוטר שעומד שם ועושה את עבודת אלוהים.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 4
פורסם (נערך)

יצאת בזול. נראה שבדו״ח השני השוטרת ריחמה עליך, כי בהחלט גם קיפחת זכות. ויש כם תיעוד שאתה עובר על ה-815 - הקו הרחב המשולש הוא תמרור. אבל לא זו העבירה בגינה ניתן הדו״ח.

ברכות לשוטרים על אכיפת עבירות ביריונות.

שלם ולמד לקח. אבל אם אתה עומד בתנאים אתה יכול לבקש להמיר אחד הדוחות לאזהרה. ההצלחה אינה מובטחת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם להחזיק טלפון בזמן הנהיגה יותר בטוח מאשר להשתמש בדיבורית כי ככה יש פחות סיכוי להרדם על ההגה. אני מקווה שלא תלך עם התירוצים שלך לבימ"ש.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
פורסם

2pac אם  אין  לך עניינית  מה לתרום לדיון, אז את  המרמרה שלך ב5 בבוקר תוציא מול  המראה. בשורות  טובות.

• מצחיק 1
פורסם

זאת עבירת קיפוח זכות.

חבל שנותנים עליה רק 250 שקל כי הזמן שלי בפקק שווה יותר מזה.

ניחא מקרה בודד, כנראה שאצלך זאת דרך חיים ויש לך גם צידוקים למה המהלך הזה מציל חיים.

שלם ותנהג כמו בנאדם להבא.

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

סולל מטיף 

שמור את ההנחות שלך לעצמך.

מטיפים ומתחסדים.

בצעתי עבירה וגם 2 אמת

אבל אתם כאן מתנפלים בצורה מאוד לא עניינית,כל מגיב עם ה נו נו נו שלו

כאילו מי ישמע שמעולם לא בצעתם שום עבירת תנועה כלשהי! 

שאלתי שאלה,אפשר גם לזרוק מילה פה ושם,אבל הזלזול בניסוחים והטפות מוסר נוזל מכם הישר למקלדת. 

אני לט מחפש להעליב או לגעור באנשים ששואלים או מתייעצים,תלמדו גם לכבד אנשים שטועים! 

עריכה אחרונה על ידי nimo
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, nimo כתב:

תלמדו גם לכבד אנשים שטועים! 

אבל אתה לא טעית.

הודית במפורש שאתה עוקף את הפקק באופן מודע.

ואז מצאת צידוק כדי להרגיש טוב עם עצמך.

נכון, על פי חוקי הפורום אין לשפוט את השואלים, אבל גם לא מומלץ להשתין מהמקפצה, ואז להתפלא שאלה שהשתנת עליהם לא מודים לך על הגשם.

אני אציע להרגע לפני התגובה הבאה, לפני התערבות מנהלים.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3
פורסם

לא העלבתי ולא גערתי והתנשאתי מעל אף אחד באופן אישי עד אשר..

בצעתי עבירה שלא הייתי בטוח ב100% שאכן בצעתי,לכן פניתי לחברי הפורום.

ומה התברר?  שכן טעיתי! 

סבבה,מקובל מובן. 

אבל אנשים... לא צריך לצלוב לגעור  ולעקוץ להקניט תגובה אחר תגובה. 

תכבדו. 

תודה

ובשורות טובות.

פורסם

לא היית משוכנע שביצעת עבירה?

מה בלעקוף את כולם גרם לך לחשוב שאתה בסדר?

זו תופעה שהפכה למכת מדינה כולל נסיעה על השוליים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפני שעתיים, nimo כתב:

בצעתי עבירה שלא הייתי בטוח ב100% שאכן בצעתי

אתה לא מבין למה כועסים עליך, ולכן זה רק מחמיר את המצב.

לאף אחד לא אכפת שעברת 10 ס״מ על שטח הפרדה. אם היית עושה את זה בכביש פנוי, היו רובם מסכימים איתך שמדובר בזוטות.

כועסים כי נדחפת, כי אתה עושה את זה באופן קבוע, כי אתה בכלל לא מבין למה זו בעיה, כי המצאת איזה תירוץ להסביר לעצמך למה זה בסדר להדחף.

אבל זה בסדר, להתקרבן זו תכונה מאוד נפוצה.

מזכיר לי את השכן שחנה בצורה שמפריעה לכולם בחניון, ואחרי ש-3 אנשים הסבירו באופן מנומס שזה מפריע להם לצאת ולהכנס לחניה הוא ביקש להפסיק את העליהום. כי הוא הרי הקורבן, לא הדיירים שגזלו מהם את הזכות לחנות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תתפלא אבל לא הייתי בטוח ב100% שאני ממש עובר על החוק באותה סיטואציה,לכן שאלתי,ואתה בשלך מזיע בשביל לעשות כאן טקס "אני מאשים" 

תהיה בריא חביבי. 

אין לי מה לשקר או לנסות להצטדק.

הנתיב הימני להשתלבות לכיוון המחלף היה פקוק ומאוד ארוך שלא היתה אופציה להשתלב עוד הרבה לפני המחלף עצמו.

בד"כ אני בוחר להשתלב לנתיב קמ +-  לפני,מחשש שנהג יכול להכנס בי מאחור בהמשך  וזה סיכון לא קטן,מעדיף להזדחל בין אם תאמין/לא. 

פורסם

אני שנים מזדחל בפקקים ואף אחד עוד לא נכנס בי

הסר חשש מלבבך

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...