Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד נושא שכדאי לשקול בהחלטה על מעבר לחשמל מלא או חלקי : כתבה מהיום 

image.thumb.png.5f076ec1b45d6e4a6a987a1d42ab834e.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
בתאריך 13.8.2025 בשעה 17:47, Yoav10 כתב:

טוב אחרי שהטויטה נמכרה היום, אז אני מקפיץ שוב ומעלה שאלה נוספת ..מה דעתכם על הפלא אין? נירו למשל? חסכוני כמו החשמלי מלא או לא. ממש?

לך על חשמלי מלא, פשוט ואמין.

אם יש לך טעינה ביתית, העלות של החשמל זניחה, אבל נגיד ציינת שיש לך עמדת טעינה בעבודה, זה יכול לעלות מחיר שונה לגמרי. אם זאת טעינה ביתית שמנוהלת על ידי חברה, לדוגמא בבניין קומות, אז המחיר טוב רק בשעות השפל (תעוז). מה שאני מנסה להגיד, שלא כל טעינה חשמלית - זולה.

מבחינת רכב, היתי במקומך הולך על טסלה כי זה הרכב היחיד שהוכיח שיכול לעשות הרבה ק״מ כמעט ללא תקלות, חוץ מזה הוא בנוחות דומה לבמו 3 או אאודי 4. שווה בקיצור.

צמיגים קצת יקרים, ביטוח בסדר גמור, כמו כל רכב, חוץ מזה אין טיפולים ולא רואה מוסך.

מבחינת הביטוח טסלה באיזור ה 6 אלף.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

דווקא מבין החשמליות, הביטוח יחסית שפוי בטסלה. יחסית.

בחור שעובד איתי וגדול ממני כמעט בעשור (הוא 40+ ואני 30+), משלם כ-10 אלף ש"ח על ביטוח של איוניק 5. אני משלם כ-6500₪ על הביטוח של מודל 3.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...