Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום שוב, הרכב הנ״ל מדגם 6r-6c, מנוע 1.2 tsi (90 כ״ס)

הגיע זמן הטיפול השנתי ואני רוצה לרכוש חלפים. 

מלבד פילטרים (MANN), שמן מנוע (מוטול 5-40) ונוזל בלמים (dot 4), אותם כבר רכשתי, אשמח לקבל מידע לגבי דגם/מק״ט/גודל של צלחות בלימה ורפידות בלימה קדמיות ואחוריות, וכן סוג/דגם/מק״ט של פלאגים לרכב הנ״ל.  

אני לא יודע איך לאתר את החלקים המדויקים , ואשמח כאמור לעזרה או והכוונה, אפילו לאתר אינטרנט שהמידע בו אמין ומדויק לשם קבלת המידע הרלוונטי. 

תודה רבה ושבת שלום 🙏

עריכה אחרונה על ידי HaimO
פורסם
לפני שעתיים, elera כתב:

היי, תודה על ההתייחסות!

האמת שהקישור ששלחת די סיבך אותי, וגם לא הצלחתי למצוא את דגם המנוע הספציפי 🤦🏾‍♂️🤦🏾‍♂️🤦🏾‍♂️

בקישור שאני מצרף, נכנסתי למשל לסקציה של רפידות Ate, די בטוח שזה לדגם של הפולו שלי. עם זאת אין לי מושג מה ההבדלים בין הרפידות השונות (למעט קדמי ואחורי...) וכן מבחינת גדלים.

https://cars245.com/en/catalog/manufacturer-ate/car-vw.8025.107747/4214.braking-system/

פורסם

יכול להתייעץ עם "משה חלפים" בפתח תקווה, הם יכווינו אותך אילו חלקים לרכוש ואפשר דרכם, או שתקח את המק"טים ותזמין בעצמך. אבל זה כל כך זול ברכב שלך שזה לא ממש משנה.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 27 דקות, Fraysa כתב:

יכול להתייעץ עם "משה חלפים" בפתח תקווה, הם יכווינו אותך אילו חלקים לרכוש ואפשר דרכם, או שתקח את המק"טים ותזמין בעצמך. אבל זה כל כך זול ברכב שלך שזה לא ממש משנה.

תודה, אני אבדוק את האופציה של ״משה חלפים״. יש המלצות נוספות לחנויות חלפים שמחזיקות מגוון רחב ובמחירים הוגנים, יותר באיזור הרצליה-רעננה-כפר סבא?

(ברעננה עיר מגוריי יש חנות חלפים יחידה, "גו קי פרטס״ , שהמחירים בה גבוהים ביחס לחנויות אחרות שיצא לי לקנות מהן לא באיזור ולכן לא מתלהב לקנות שם)

פורסם

האמת אני מכיר חנות חלפים מצויינת ומחירים סופר הוגנים אבל ביבנה 

יש מצב שעושים משלוחים הם בהחלט שוים את המאמץ 

אוטו פוינט שמם 

שירות מעולה 

מחירים זולים 

והם אחלה בכל פרמטר

פורסם

לא חסר חנויות חלפים בארץ שלפי צילום רישיון רכב מוכרות בלמים, פלגים ועוד...

אני מזמין מ"אבי חלקי חילוף" רחובות, תמיד הכל התאים, כולל מסרק הגה, נאבה.

בדרך כלל הם מציעים כמה אופציות של צלחות ורפידות.

https://www.justmotor.co.il/

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...