Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות למוסך לסטייג 1 שברולט קרוז

פוסטים מומלצים

אני מתכנן לקנות שברולט קרוז 2017 בקרוב ואני רוצה לעשות לה סטייג אחד ישר מישהו מכיר מוסך מקצועי לעשות את זה באזור המרכז?

מכרתי את השברולט אקווינוקס שלי בשביל אוטו זול יותר ולפי האמינות שהייתה לי אצלו אז הלכתי על שברולט שוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@fusion-x סוניק עם 1.4 טורבו, זה אותו מנוע ואותה תוכנה גם. אני שמעתי שיש כאלו בארץ שעשו אך אין לי ממש מידע איפה.

אפשר לרכוש תוכנה מכאן: https://www.trifectaperformance.com/store/product/2065-2011-2015-chevrolet-cruze-2016-cruze-limited-14l-turbo-advantage/

הם שולחים גם לארץ את הכבל הנדרש כדי להתקין. זה לא תהליך מסובך, היה בחור שהכרתי בעבר שרכש והתקין והיה מאוד מרוצה..

• רעיון טוב! 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המנוע של הקרוז של 2017 הוא לא אותו מנוע של הסוניק, לקרוז 2017 יש מנוע הזרקה ישירה עם 153 כ"ס לסוניק מנוע הזרקה עקיפה עם 140 כ"ס.

בכל מקרה מדובר במנוע שחשוב להקפיד על כך שהותקנה בו התוכנה העדכנית כי יש חשש לשבירת בוכנות עם התוכנה המקורית, יש גם תביעה יצוגית בנושא. לא הייתי מתחכם ומתקין תוכנה ממקור אחר.

בנוסף אני בספק אם הגיר יכול להתמודד עם תוספת כח. 

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היתה לי בעבר אופל אסטרה K, מדובר באותו מנוע אקוטק 1400 טורבו שמותקן בקרוז.

אני מכיר כמה מנועים כאלו שעשו תוכנת ניהול מנוע, כולם דיווחו על שיפור אבל לא משמעותי מספיק כדי להצדיק את הרכישה.

המפה שעשו לא אגרסיבית בכוונה, מדובר במנועים שעלי נטייה לשבור בוכנות ןלהעמיד עליהם יותר מדי בטוח שלא יועיל להם ולכן התוכנה שעשו תוכננה כך שתיתן כוח דווקא בגבוהים. הסיבה לכך היא שהרכב רגיש לתופעת LSPI , הצתה מורדמת בסל"ד נמוך שמתרחשת כשהמנוע בעומס כמו עליה ורכב עמוס פלוס מזגן ולהעמיס עליה בסלד נמוך יכול להגביר את הסיכוי להצתה המוקדמת. בנוסף הגיר מכוייל לחיסכון, גיר עצלן שלא ממהר להוריד הילוכים ונוטה להשאיר את הרכב בסלד נמוך- מה שתורם לתופעה.

ולכן אם אתה שוקל תוכנה תתמקד לא בתוכנת מדף כלשהי אלא דווקא תוכנה בבניה אישית שתיתן רצועת הכוח דווקא בסלד גבוה ועל הדרך גם תוכנה לגיר ולא להשאיר את התכנות לגיר עצלן שמעדיף להשאר בהילוך נמוך גם כשהרכב בעומס ולהוציא ממנו קיק דרש לחיצה אגרסיבית ויפה על הדוושה.

אני בזמנו ויתרתי על התוכנה בגלל החשש מLSPI וההרגשה של חברים שעשו שהיא לא שווה את הכסף.

בסך הכול מדובר במנוע חזק שמשודך לגיר עצלן אבל יודע בהחלט לתת בראש כשדורשים ממנו ומעולם לא הרגשתי שחסר לי כוח גם בעליות ארוכות עם רכב עמוס.

אגב לאופל היתה תביעה ייצוגית על המנוע הזה שהסתיימה בפשרה וגרמה לחברה לקחת אחריות על הכשל התכנוני במנוע הזה, התביעה נגד גנרל מוטורס לגבי המנוע שלכך שהוא אותו מנוע למעשה עדיין מתנהלת בעצלתיים. היא קשורה גם למנועי 1400 טורבו, וגם למנועי 1500 שיש באקווינוקס שהזכרת ובשברולט מליבו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...