Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות על פגיעה בבנינים

עדי-אל

פוסטים מומלצים

לפני 7 דקות, - XM - כתב:

בשני המקרים השוכר נשאר עם 0.

וככה צריך להיות.

• רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

נראה לי שגם ברמה המסחרית, כמעט כמו במכוניות "עם שאסי" - יהיה התיקון במבנה טוב ככל שיהיה, אנשים לא ירוצו לקנות את הנכס או לגור בו...ועד שיבוא זה שיגיד "אני מוכן לקנות כי ב 20 שנה הקרובות כנראה שלא תהיה מלחמה" הוא יוריד חזק מאוד במחיר.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 דקות, Night Driver כתב:

וככה צריך להיות.

ברור.

אבל אין לשוכר שום עניין להמשיך לשלם למשכירמדמי שכירות, ולהתעסק עם הבירוקרטיה הישראלית בהוצאת הכסף חזרה ממס רכוש.

לכן ברור לחלוטין שפינדר צדק והשוכר יבטל את החוזה ברגע שזו לא דירת מגורים.

עריכה אחרונה על ידי - XM -

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מחייב.

אם אני גר בדירת 3 חדרים בבנין ישן בלי מעלית ב 7000 שקל לחודש כי חתמתי חוזה לפני חצי שנה ועכשיו אני יכול לקבל נכס יותר טוב באותו המחיר אז כדאי לי.

גם צריך לשאול את המשפטנים מה קורה בשבירת חוזה במקרה כזה. האם אתה יכול כי אין דירה או שאתה מחוייב כי קיבלת תחליף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה ביטוח מומלץ לעשות (סעיפים) והיכן בשביל ליהיות מכוסה במיקרה צרה?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 דקות, - XM - כתב:

לכן ברור לחלוטין שפינדר צדק והשוכר יבטל את החוזה ברגע שזו לא דירת מגורים.

ובמקרה הזה המשכיר מפסיד, כי המדינה לא תפצה אותו על אובדן ההכנסה מהשכירות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 דקות, hwgeek כתב:

איזה ביטוח מומלץ לעשות (סעיפים) והיכן בשביל ליהיות מכוסה במיקרה צרה?

אין ביטוח לנזקי מלחמה.

הדבר היחיד שאתה יכוול לעשות הוא הרחבת ביטוח תכולת הדירה מעבר למינימום שהמדינה מכסה    לפי מספר הדיירים. העלות 0.3% לשנה, צריך למלא טופס ולשלם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, עדי-אל כתב:

איך תקבל נכס יותר טוב באותו מחיר?

אם שכרת בתל אביב דירה ב 7000 שקל איך תמצא דירה יותר טובה באותו מחיר באותו אזור?

בזמן מלחמה יותר קשה למצוא שוכרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם זורק שאלה כי בטח אף אחד לא ידע לענות, מה קורה אם חתמתי על הסכם תמ"א 38/3 (פינוי בינוי) אבל היזם/קבלן עדיין לא עלה לקרקע, נפל טיל והרס חלק ארי מהבניין, מה קורה?

עכשיו ניקח סיטואציה דומה - תמ"א 38 (חיזוק) - הפרויקט כבר התחיל, עשו חיזוקים והגיעו מעל לקומה האחרונה הקיימת, היזם/קבלן בנו כבר את ה- 2.5 קומות שמותרות לו, הגיעה תקופת המלחמה הזו ונפל טיל על הבניין והרס חלק ארי מהבניין, מה קורה אז?

מנקודת מבט של בעל הדירה - מה קורה לו אז?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, עדי-אל כתב:

חדר מדרגות נחשב חדר מוגן?

חדר מדרגות יותר מוגן מהבית.

ממד כבר עם דלת וחלונות נגד הדף אז עדיף מחדר מדרגות

למעשה החדר מדרגות והמעליות ניקרא ״גרעין הבניין״ היציקות שם עבות יותר יש יותר ברזל בתוך הבטון וזה 4 קירות לכול חדר מדרגות ולמעליות-ועליהם מחזיקות שאר הרוחב של הקומות כך שבהגיון אם הממד היה שם באמצע הבניין זה היה הכי בטוח 

אבל לא עושים כך מכמה סיבות-שיהיה חלון חיצוני והוא יוכל להיחשב לעוד חדר בדירה+היציקות העבות של קירות הממד כניראה גם נושאות על עצמם את מישקל שאר הקומה כך שאפשר ליבנות קומה גדולה יותר-זה מה שידוע לי

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@DareDevil איני יודע. מה קורה במצבים השונים. אבל לא רחוק ממקום מגורי עומד בניין שנשרף בגל השריפות של 2016, המוכר כפעולות איבה. הבניין עמד בפני תמ״א (כנראה הריסה ובניה, אבל איני יודע פרטים) - הדיירים מבקשים לקבל את ערך דירותיהם בכסף, המדינה דורשת לשקם את הבניין. בינתיים הוא עומד נטוש כבר קרוב ל-9 שנים בעת שמתנהלים הליכים משפטיים.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון לכל מלחמה.

אם הברירה היא דירה ריקה חודש או פחות 5% בשכר דירה אז עדיף פחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...