Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

האוטו חנה כמה ימים ללא תזוזה כאשר מולו (שכונה צפופה) במרחק של 3-4 מטר עבדו משאיות בטון כל היום, כתוצאה מכך כול האוטו מלא ב"אבק" שפשוט לא יורד. בעיקר השמשה האחורית...

אולי אני מפספס משהו אבל... מצורפת תמונה.

מבחינתי לתבוע אותם על צביעה מחדש, חלונות וירידת ערך... אבל יודע שהמשאלות שלי שוות לתחת ואין לי סיכוי בבית משפט מול עורך דין סוג ז' שינגן את החרטות שלהם...

image.thumb.png.619b17a85a2b52fcb34dcbe9e229d13f.png

פורסם
לפני 12 דקות, Muchacho כתב:

אין לי סיכוי בבית משפט מול עורך דין סוג ז' שינגן את החרטות שלהם...

ציטוט

ז': אפור בטון, מה אתה רוצה?! זה הכי באופנה היום, אתה עוד חייב לנו על השידרוג!

וברצינות, מיקרופייבר עם מים וסבון (סליחה, שמפו לרכב...) לא מורידים את זה?

אם לא, הייתי מתייעץ עם פחח רכב. כמה שאני זוכר מלט הוא חומר קורוזיבי, אז רצוי טיפול יסודי.

פורסם
לפני 15 דקות, BoazB11 כתב:

וברצינות, מיקרופייבר עם מים וסבון (סליחה, שמפו לרכב...) לא מורידים את זה?

אם לא, הייתי מתייעץ עם פחח רכב. כמה שאני זוכר מלט הוא חומר קורוזיבי, אז רצוי טיפול יסודי.

ניסיתי. שטפתי את האוטו כבר כמה פעמים מאז. הייתי שוטף אותו בקביעות, הוא היה חלק לפני זה וזה לא היה. ניסיתי גם על השמשה עצמה מסיר שומנים, כלום....

אפרופו, אפשר גם לראות על הצבע של האוטו...

פורסם
לפני כשעה, tan tan כתב:

קרה לי גם ממשאבת בטון שעברתי מתחתיה

כל מי שהתיעצתי איתו אמר שהפתרון הוא ניקוי בפלסטלינה 

הפלסטילינה היחידה שאני מכיר היא מגן החובה... תרחיב 🤔

פורסם (נערך)

טוב, מעדכן.

חקרתי את נושא הפלסטלינה. במקביל גם פשוט חיפשתי מה אנשים אומרים באינטרנט, היו שתיים שהמשיכו להופיע - WD40 וחומץ (Vinegar).

ניסיתי בהתחלה לשפשף עם WD40 ולשטוף את זה אחרי עם סבון וכרית, לא עזר יותר מדיי, ביחס לכמות שהוצאתי לפחות, וגם היה חושך...

הגעתי לפוסט ברדיט שמישהו כתב שהוא עובד במפעל מלט, ובאופן קבוע האוטו שלו מתלכלך מאבק כזה, גם נתן תמונה. הוא אמר שהוא מחזיק באופן קבוע באוטו שלו בקבוק חומץ וזה הדבר היחיד שמוריד את זה.

אוקיי, אחלה, מה לי ולחומץ, גם לא היה לי ברור אם מה שנמכר כאן כחומץ זה אותו חומץ שלרוב מתכוונים אליו איפה שקראתי - White Vinegar, חומץ לבן.

הגעתי לעוד פוסט שאמר שחומץ שקוף זה חומץ לבן, ובעצם אוטו הדבר.

יש לי בקבוק חומץ בבית מסתבר, ניסיתי בעיקר על השמשה ותוך כדי קרצוף במטלית מיקרופייבר. הוריד את הכל בקלות והשמשה כמו חדשה, אולי צריכה עוד טיפה עבודה בכמה נקודות, סה"כ עובד, אחלה פתרון.

image.thumb.jpeg.d5465cebe00d726daaf60652eb82bd93.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Muchacho
  • רעיון טוב! 4
פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, אלעדית כתב:

מעניין.

איזו כמות שמת? כמו בספריי חלונות או ברמה של להרטיב?

והשתמשת רק בחלונות או גם על שאר החלקים?

נטו הוצאתי נוזל כאילו אני שופך מים, לא כמות גדולה בכלל, 200 מ"ל בגג אני מעריך. היה גם ערב אז פחות הייתי בפוקוס. ניסיתי גם על חלק קטן בבגאז' ובטמבון האחורי באותו שיטה, לשפוך, לנגב עם מטלית מיקרופייבר, לתת לזה כמה רגעים ושטיפה עם מים וסבון. ההבדל נראה לעומת איפה שלא נגעתי, חלק. גם מקודם קראתי שוב, ממה שאומרים זה לא פוגע בצבע, ואם אתה רוצה אתה יכול גם לשלב את זה ביחד עם סבון או מים לפני שאתה מיישם.

מציין גם שלא שפכתי הכל מכה אחת, אלא עשיתי חלק חלק כל פעם.

אעביר את האוטו סשן של חומץ-דיטליינג ואעדכן...

עריכה אחרונה על ידי Muchacho

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...