Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

נכנסתי לתקן פנצ'ר. קטע הזוי - כל העובדים פה מנסים להרכיב את הגלגל על הג'נט - ולא מצליחים. עכשיו נזכרתי שלפני כשנה החלפתי שני צמיגים קידמיים וגם אז לקח להם המון זמן והסבירו לי שידוע שיש בעיה עם הג'נטים של וולבו - שלא מתאימים 100%... (שתי פנצ'ריות שונות).

מצד שני, כשהחלפתי שני צמיגים אחוריים - (פנצ'רייה שלישית...) - עשו את זה בזמן סביר.

מה הולך פה???

אולי קשור לזה שהשניים הקידמיים הם סינים והאחוריים ממותג טוב?

עכשיו ראיתי שדוחפים לי פנימית, כמו פעם. יש לזה השלכות?

תודה.

פורסם

לא יודע לאיזה דגם ושנתון אתה מתכוון,

אני עם V 40 שנת 2015 (16")  ולא נתקלתי בבעיה כלשהי כשהחלפתי צמיגים (מישלין) או כשנכנסתי לתקן פנצ'ר, לא דחפו לי פנימית

וגם לא זכור לי ששמעתי על זה שיש לג'אנטים של וולוו בעיות.

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

כך לפחות טען זה שהחליף לי את הצמיגים לפני כשנה.

ומעדכן שכעבור שעה הם הצליחו!

הפנימית היתה רק כדי לייצב את הצמיג או משהו ולא השאירו אותה בפנים.

לטענת הפנצ'רמעכר האשמים הם הצמיגים הסינים.

לא היה נעים שאחרי שעה עבודה, של כמה עובדים, ביקשו את המחיר הרגיל - 30 שח...

• אהבתי 1
פורסם

מוזר, בלי קשר לוולוו לא זוכר ששמעתי על מקרה כזה

• רעיון טוב! 1

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם
לפני שעתיים, elihershko כתב:

כאמור, קרה פעמיים, בשתי פנצ'ריות שונות.

כמובן מלבד המקרה שלך

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...