Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי צהריים טובים.

אני מצרף סריקת מסמך של קניית רכב מהיבואן במסלול 0 ק"מ, ואשמח מאד להסבר על מה אני צריך לשים לב.

מה שתפס לי את העין זה סעיף 14 "גילוי נאות", שמסכם את מצב הרכב(?).

אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת אשמח שתעוררו אותי.

ובנוסף, שוב פעם אני שואל כדי להיות בטוח, 00 זה החברה וחמי 01, שכביכול הוא....? 

CamScanner09_05.202513_01.thumb.jpg.94b1023fbb3e5d6599cb4ec849426dda.jpg

תודה רבה וקיץ רענן😎

פורסם

ניחוש שלי? סעיף סטנדרטי של מכירה של חברת ליסינג, גילוי נאות לפי התקנות, שלא מולא בו דבר.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חוזה סטנדרטי לגמרי. אני הייתי מבקש שהאחריות תתחיל ממועד העליה על הכביש בפועל (עכשיו) ולא לפני 11 חודש.

• רעיון טוב! 3

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

חמך יהיה יד שניה בעלים קודמים 01. הוא צריך לדרוש מסמך שמדובר ברכב 0 ק״מ ולתעד את האודומטר במעמד קבלת הרכב.  את המסמכים האלה לשמור עם כל מסמכי הרכב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעיניי עסקה גרועה. 6,000 ש"ח הנחה על רכב שעמד 11 חודשים? אתה מודע לדברים שעלולים להתעורר מכזה רכב? זה לא מכסה אפילו את הפחת מזה שזה יד 2 מליסינג. תוסיף 6,000 ש"ח ותקנה חדש.

פורסם

על איזה 6000 ש"ח אדוני מדבר? מחיר המחירון של הרכב 199900 ש"ח. ואין כאלה חדשים.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 1 דקה, zvit כתב:

על איזה 6000 ש"ח אדוני מדבר? מחיר המחירון של הרכב 199900 ש"ח. ואין כאלה חדשים.

טעות שלי. הסתכלתי רק על ההנחה ורשום 6,000 ש"ח אז הסקתי שזה ההורדה מהמחיר מחירון כי באתרים של רכבים 0 ק"מ אכן ההנחות נעות בין 7,000-11,000 ש"ח. אבל זה לא פחות מדליק נורה אדומה. למה שחברה תוריד קרוב ל-80,000 ש"ח? זה משהו שלא נתקלתי בו והייתי נובר מאוד לעומק לסיבה. על טוב ליבם ואי רצונם להרוויח מקסימום לא הייתי בונה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, נירו72 כתב:

טעות שלי. הסתכלתי רק על ההנחה ורשום 6,000 ש"ח אז הסקתי שזה ההורדה מהמחיר מחירון כי באתרים של רכבים 0 ק"מ אכן ההנחות נעות בין 7,000-11,000 ש"ח. אבל זה לא פחות מדליק נורה אדומה. למה שחברה תוריד קרוב ל-80,000 ש"ח? זה משהו שלא נתקלתי בו והייתי נובר מאוד לעומק לסיבה. על טוב ליבם ואי רצונם להרוויח מקסימום לא הייתי בונה.

אם הרכב "עלה לכביש" ב 6.2024 ונרשם על החברה, זה אומר שהוא הגיע לארץ בין שנה לשנה וחצי קודם (היו הקלות ליבואנים).

בפועל זה רכב שעומד במגרש כבר 24-30 חודשים ועד היום הוא לא נמכר - ולכן יש מצב טוב שהם פשוט רוצים להעיף אותו וזהו.

כחשמלי לא בטוח שהם מצליחים למכור אותו כמו שצריך - יש תחרות משוגעת על הפלח הזה, אז הנחה כזו לרכב בן שנתיים + עושה שכל. גם האחריות של הסוללה היא כבר פחות שנה ויש לזה משמעות לא קטנה בחשמלית.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • מעניין 1
פורסם
לפני 17 דקות, GTאי כתב:

אם הרכב "עלה לכביש" ב 6.2024 ונרשם על החברה, זה אומר שהוא הגיע לארץ בין שנה לשנה וחצי קודם (היו הקלות ליבואנים).

בפועל זה רכב שעומד במגרש כבר 24-30 חודשים ועד היום הוא לא נמכר - ולכן יש מצב טוב שהם פשוט רוצים להעיף אותו וזהו.

כחשמלי לא בטוח שהם מצליחים למכור אותו כמו שצריך - יש תחרות משוגעת על הפלח הזה, אז הנחה כזו לרכב בן שנתיים + עושה שכל. גם האחריות של הסוללה היא כבר פחות שנה ויש לזה משמעות לא קטנה בחשמלית.

בטח שהם רוצים להעיף אותו, ויש סיבה שעמד שנתיים וחצי. כי לא הצליחו להעיף אותו קודם.

אתה יודע מה המשמעות של רכב שעמד שנתיים וחצי? בשמש הישראלית סגור כל הזמן? ועוד רכב חשמלי עם סוללות?

אפילו לא יודע איך לתמחר כזו ירידת ערך וכמה צרות צפויות ברכב הזה, וקיה זה עוד לא מאריות האמינות.

קח קופסת פח, שים בתוכה סוללה של רכב שנתיים עומדת בשמש, אתה יודע מה יהיו התוצאות? קשה לי להאמין שטובות.

הסבירות שרכב כזה לא יהיה רכב לימון על סטרואידים זה בערך כמו לזכות בטוטו.

פורסם

לפי מה שידוע לי הנירו פלוס בכלל לא צלחה פה בישראל בגלל העיצוב, כל מי ששאלתי אותו מיד אמר איכס כיעור של יצירה.

לא זוכר באיזה אתר ראיתי שהיו לו די הרבה מבצעים לאורך הזמן.

המחיר שחמי משלם זה בגלל הנחה של חברי מועדון ביחד בשבילך.

לפי הרשימות היו רק ארבעה יחידות אחרונות לבן כסוף שחור ועכבר.

פורסם

לפני 3 שעות, cohen motor 377 כתב:

לפי מה שידוע לי הנירו פלוס בכלל לא צלחה פה בישראל בגלל העיצוב, כל מי ששאלתי אותו מיד אמר איכס כיעור של יצירה.

לא זוכר באיזה אתר ראיתי שהיו לו די הרבה מבצעים לאורך הזמן.

המחיר שחמי משלם זה בגלל הנחה של חברי מועדון ביחד בשבילך.

לפי הרשימות היו רק ארבעה יחידות אחרונות לבן כסוף שחור ועכבר.

בהינתן הנחה גדולה ורכב שמתאים לצרכים זו יכולה להיות קניה טובה... אם יש תקלות גם ככה יש אחריות, צריך אולי לשים טיפה זמן להתעסק עם זה.

רק שים לב שברישיון הוא רכב חברה, אז למכור אותו יהיה הרבה יותר קשה מאשר פרטי, ואם גם ככה אין ביקוש אז סביר להניח שהמכירה שלו תהיה מאוד מאוד קשה. תחשבו כמה זמן אתם מתכננים להחזיק אותו

פורסם

שבוע טוב.

בתאריך 9.5.2025 בשעה 19:43, GTאי כתב:

בהינתן הנחה גדולה ורכב שמתאים לצרכים זו יכולה להיות קניה טובה... אם יש תקלות גם ככה יש אחריות, צריך אולי לשים טיפה זמן להתעסק עם זה.

רק שים לב שברישיון הוא רכב חברה, אז למכור אותו יהיה הרבה יותר קשה מאשר פרטי, ואם גם ככה אין ביקוש אז סביר להניח שהמכירה שלו תהיה מאוד מאוד קשה. תחשבו כמה זמן אתם מתכננים להחזיק אותו

תודה רבה על העצות וההצעות.

חמי לא מאלו שמחליפים רכבים כמו גרביים הוא מסוגל להיות עם הרכב הזה כמה שנים טובות אם הוא יהיה טוב.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...