Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי פיגו 3008

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, tan tan כתב:

https://thecar.co.il/איגוד-צרכנים-מזהיר-מרכישת-פיורטק/

הוא מביא בכתבה שפיג'ו מודעים לבעיה של המנוע עם השרשרת אבל לא מודים בזה 

ואווו, קראתי את הכתבה שהעלית, ואני פשוט נחרד.

אני עם פיגו 2008, שנת 2019……ולשמחתי, עדיין לא חוויתי שום דבר ממה שרשום בכתבה (ורשום המון).

ֿאולי זה בגלל שעשיתי בסה״כ 22,000 קילומטר מאז 2019, אולי יש לי מזל, ואולי בקרוב אני הולך לחטוף .

אבל לקרוא את הכתבה, הוציא לי את כל החשק לקנות פיגו.

זה נראה כאילו תיכננו רכב עם כל כך הרבה פגמים , ופאקינג שמים זין על כל הלקוחות? (מצטער על המילה).

ֿפשוט לקרוא את הכתבה ופשוט לזעוק לשמיים.

איזה מין דבר זה?

האמת שלא שציפיתי למכור את הרכב שלי,  משום שאני מסוג האנשים שעד שהרכב לא שובק , אני לא מחליף. 

ובדרך כלל, תמיד אחרי 10 שנים יוצא שאני מחליף בטרייד אין (אז פעם קודמת, גם היה לי פיגו 206, שנת 2010, ובאמת אחרי 9 שנים בערך הוא כבר התחיל לעשות בעיות (והקילומטרז בכלל היה נמוך)

אבל בכל מקרה, הרגשתי שהגיע הזמן להחליף את הרכב,

החלטתי ללכת על טרייד אין בסוכנות פיגו ולקחתי בסוף  את ה 2008 שנת 2019.

אני מאוד אוהב את הרכב הזה מבחינת הנראות שלו, ויחסית לכסף שאתה משלם

אתה מקבל אחלה רכב עם נראות , וזו הסיבה שאני נוסע כמעט רק על פזו 

אבל אחרי שאני קורא את הכתבה, אני מבין שפשוט התמזל מזלי …

ואני צריך ממש להתפלל שאני לא הולך להיתקע עכשיו  עם הרכב הזה שלי ,

סתם ככה באיזה כביש מהיר או באיזה רחוב נידח ב 23:00 בלילה …….

שלא לדבר על העובדה שגם אם ארצה

למכור את הרכב הזה (2008) , בעוד 5-6 שנים,

אני בקושי אוכל לקבל עליו גרושים

פשוט הזיה כל הנושא הזה של המנוע פיורטק או איך שקוראים לזה.

תודה על הקישור.

לגמרי, הוריד אותי מפיג’ו.  לעד  

עריכה אחרונה על ידי Wolf wallstreet
פורסם

ובכל זאת בקילומטר כמו שלך אתה די בטוח. עובדה שמ 2019 לא חווית בעיות, גם רכבים שהם לא הכי אמינים בבסיסם יחזיקו מעמד בנסיעה של פחות ממאה קילומטר בשבוע. כמו שאמרת השווי שוק של הרכב שלך גרוע מאוד אבל מצד שני הוא משמש אותך נאמנה, איך שאני רואה את זה אין סיבה שלא תמשיך להשתמש בו עוד שנים ארוכות עד שיתפגר בהנחה שאופי השימוש שלך ימשיך ככה. רק להקפיד על טיפולים בזמן עם שמן מתאים והחלפת הרצועה לפני הזמן.

ומבחינת להתקע באמצע הלילה, זה לא בדיוק עובד ככה, התקלה של הרצועה יותר פרוגרסיבית וכוללת סימנים מקדימים ואכילת שמן גבוהה לפני שהרכב שובק חיים. זה לא שפתאום ביום בהיר אחד המנוע מתפוצץ, זאת שחיקה איטית עד שיום אחד זה באמת קורה. אם תעקוב אחרי צריכת שמן אחת לכמה זמן ותקפיד שבטיפולים תמיד יבחנו את מצב הרצועה, זה לא יקרה לך בהפתעה.

פורסם
לפני 14 שעות, Doron_Z כתב:

ובכל זאת בקילומטר כמו שלך אתה די בטוח. עובדה שמ 2019 לא חווית בעיות, גם רכבים שהם לא הכי אמינים בבסיסם יחזיקו מעמד בנסיעה של פחות ממאה קילומטר בשבוע. כמו שאמרת השווי שוק של הרכב שלך גרוע מאוד אבל מצד שני הוא משמש אותך נאמנה, איך שאני רואה את זה אין סיבה שלא תמשיך להשתמש בו עוד שנים ארוכות עד שיתפגר בהנחה שאופי השימוש שלך ימשיך ככה. רק להקפיד על טיפולים בזמן עם שמן מתאים והחלפת הרצועה לפני הזמן.

ומבחינת להתקע באמצע הלילה, זה לא בדיוק עובד ככה, התקלה של הרצועה יותר פרוגרסיבית וכוללת סימנים מקדימים ואכילת שמן גבוהה לפני שהרכב שובק חיים. זה לא שפתאום ביום בהיר אחד המנוע מתפוצץ, זאת שחיקה איטית עד שיום אחד זה באמת קורה. אם תעקוב אחרי צריכת שמן אחת לכמה זמן ותקפיד שבטיפולים תמיד יבחנו את מצב הרצועה, זה לא יקרה לך בהפתעה.

תודה על התגובה , כמה הערות :

1.היות ואני נוסע בסה״כ 3000-4000 ק״מ בשנה אז תמיד לפני הטסט אני 

כבר שם את הרכב לטיפול שנתי  ואז כבר ולוקחים לי אותו לטסט—-אז מבחינתי, אני כן מקפיד על טיפולים בזמן .

2. לגבי הרצועה - שמעתי גם על כאלה שהרצועה פשוט פתאום נקרעה להם והאוטו שבק חיים.

זה לא אומר שהיא התפוררה אל תוך השמן ואז הלך מנוע….אבל האמן לי, שגם להיתקע ככה סתם 

ב 13:00 בצהריים בתל אביב או על כביש ראשי בגלל רצועה שנקרעה,

זה סיוט שלא יאומן (רק לחכות לגרר לוקח לך 3 שעות ..

ֿולא בטוח שהמוסך בכלל יוכל לקלוט אותך כי הוא סגור וכו וכו)

3. אני הבנתי שלא ניתן לבדוק את מצב הרצועה ככה בעין מהירה,

משום שצריך לפרק המון דברים לפני זה ולכן, אם כבר מישהו מחליט לפרק הכל כדי לבדוק  ,

אז זה כבר יעלה לך כמעט כאילו מישהו פירק לך ושם חדשה. (לפחות מבחינת תשלום על העבודה)

ֿאז אני לא ממש הבנתי את ההצעה שלך.

4.

לי כאמור, היה פיגו  206 (1.2) שקניתי אותה חדשה מהחברה ב 2010,  

כמעט ולא היו בעיות אבל ב 2019 , פתאום חוויתי כמה בעיות איתה….

נראה לי שזה היה בעיה של מצתים.

חזרתי הלוך חזור במשך יומיים מהמוסך , שלא הצליח כל פעם

לפתור את הבעיה , ואז החלטתי פשוט לוותר ֿולקנות את הפיגו הנוכחית שלי .

אז ב 2019 , לא קישרתי , שבעצם אולי הרכב הזה נהיה ממש בעייתי אחרי פרק זמן מסויים…..

ֿבדיוק כמו הרכבים שמוזכרים בכתבה? 

לא משנה , בכל אופן, כיום זה באמת הקילומטרז שאני נוסע,

ֿאבל אולי בעתיד הרחוק או אפילו הקרוב אני אעשה יותר מ 3-4k בשנה…

ֿאז אני רוצה שיהיה לי אוטו שאני אוכל לסמוך עליו ,  רכב אמין , רכב שיהיה לי ראש שקט.

ומכל מה שהיה רשום בכתבה 

והתייחסות החברה, זה נותן לי לחשוב פעמיים .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...