Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 90,000 ש"ח

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מחפש אמינות ואלמנט של גובה, אזי גם מיצובישי asx בתקציב, הפנים של הרכב ספרטני והיא רועשת יחסית, אבל בעלת שם של אמינות יחסית עם מנוע וגיר רציף פשוטים. 

מומלץ הדגם החדש משנת 2020. 

גם מאזדה cx3 יכולה להלקח בחשבון, היא טיפה יותר נמוכה, אבל גיר פלנטרי אמין.

פורסם
לפני 21 דקות, sperial כתב:

הרכבים שהזכרתי בהודעה הקודמת הם… ארונה וסקאלה.

אז הארונה תתאים לדרישות, חוץ מתא מטען יחסית קטן. הסקאלה כנראה תתאים יותר. ואם בואגיות עם מנוע ליטר עסקינן - בדוק גם את הקאמיק. לגבי עלויות - הפרש עלות הביטוח בין ארונה לקורולה תכסה סט מצמדים פעם בשנה.

סקאלה תתאים יותר מאיזו בחינה, תא מטען?

מעניין שאת האוקטביה לא רשמת כאן בכלל, יש סיבה?

מבחינתך הסקודה עדיפה על הארונה?

לפני 18 דקות, avhyh כתב:

עדיף שקודם תראה מה האפשרויות ואז תחזור להתייעץ. אתה לא חייב להשאיר פיקדון מה גם שהוא חוזר אלייך. אתה יכול להתלהב מדגם מסויים ואז אין אותו. או שיש כאלו שלא מתאימים לדרישות שלך. קילומטרז' צבע וכו'. תמיד כדאי לשמור על ראש פתוח. 

לפני 18 דקות, dorw85 כתב:

אם אתה מחפש אמינות ואלמנט של גובה, אזי גם מיצובישי asx בתקציב, הפנים של הרכב ספרטני והיא רועשת יחסית, אבל בעלת שם של אמינות יחסית עם מנוע וגיר רציף פשוטים. 

מומלץ הדגם החדש משנת 2020. 

גם מאזדה cx3 יכולה להלקח בחשבון, היא טיפה יותר נמוכה, אבל גיר פלנטרי אמין.

מאזדה גם גניבה כמו הטויוטה, בטח הביטוח עליה גם בשמיים.

פורסם (נערך)

סקאלה בעלת מבנה סטיישן, תא מטען מכובד.

לא הזכרתי את האוקטביה כי מעולם לא ישבתי בה. את הארונה אני מכיר מבעלות, את הסקאלה והקורולה מהמשפחה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, maor23 כתב:

@yulianx

ההיגיון אומר שאם אגש לחברות הליסינג, הרכבים יהיו בבעלות חברה/ליסינג, לא? להן אין דוח סליקה? אם אין, אז מה כן אפשר להוציא? דוח בלקר?

לגבי העניין האחרון, מהרכבים שנכון לכרגע מדובר עליהם (סקודה או סיאט), הסקודה היא גרמנית? או שאף אחת מהן?

לטרייד מוביל יש רכבים פרטים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הסקודה צ׳כית, הסיאט ספרדית (אם כי יש דגמי סיאט המיוצרים בצ׳כיה).

בסופו של דבר מדובר בדגמים המבוססים על דגמי פולקסוואגן ואיכות הייצור טובה. בכלל, הקשר בין המותג לארץ הייצור רופף. שנים רבות טויוטה הגיעה מטורקיה, ניסאן מאנגליה, סוזוקי מהודו והונגריה, ונדמה לי שאפילו דאצ׳יה ממרוקו.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 שעות, sperial כתב:

הסקודה צ׳כית, הסיאט ספרדית (אם כי יש דגמי סיאט המיוצרים בצ׳כיה).

בסופו של דבר מדובר בדגמים המבוססים על דגמי פולקסוואגן ואיכות הייצור טובה. בכלל, הקשר בין המותג לארץ הייצור רופף. שנים רבות טויוטה הגיעה מטורקיה, ניסאן מאנגליה, סוזוקי מהודו והונגריה, ונדמה לי שאפילו דאצ׳יה ממרוקו.

הזכרת לי שאתמול ראיתי פולקסווגן ממש יפייפיה, אבל בטח חשמלית (לא זוכר את הדגם, רק זוכר שממש התלהבתי מהיופי שלי).

מעניין למה אין המלצות על רכבי פולקסווגן.

פורסם

כי הם.יותר יקרים ופחות נפוצים.

פורסם

הבנתי.

טוב, בנתיים אני עדיין על סקודה (אוקטביה, סקאלה או קאמיק) וסיאט ארונה.

אלו האופציות נכון לכרגע.

מעניין אם יהיו עוד המלצות.

אני שמתי לב שהחברות מתחילות לצאת במכירות לקראת פסח, לשלמה סיקסט יש הפנינג מכירות.

אני רוצה להגיע להפנינג הזה, אולי למצוא איזו מציאה.

פורסם

מה עם גיר ידני? הולך?

אם כן, ייתכן שסיאט איביזה ידנית תתאים.

אפשר לשקול גם הונדה סיוויק ידנית מנוע 1.5 טורבו.

פורסם

מעתיק לכאן את התגובה שלי בשרשור הנפרד שיצרת:

ראשית אתה צריך לצאת מנקודת הבנה שעל הרכב שלך אתה לא תקבל כלום בטרייד. לא קצת, לא טיפה, כלום. את ההפרש בין מה שיתנו לך יוסיפו לרכב שאתה מחפש. 

במצב שלך, טרייד הוא הפתרון הכי פחות משתלם, ואני מבין שאתה פשוט רוצה כבר להעיף את הרכב ולקחת אחר במקומו אבל עם כל הכבוד - עדיף לך לפרסם את הרכב ביד2 ולחכות שיבוא מישהו, ועל הדרך להמשיך ולחפש משהו מעניין באחת החברות ללא תלות בטרייד, הרי זה לא שאתה צריך את הכסף ממכירת הרכב כדי לרכוש רכב, זה לא באמת סכום שמשנה משהו.. ככה אתה בקושי מוסיף התעסקות מהצד שלך (הרי את הרכב שלך יבוא לקנות מישהו חסר אמצעים לרוב שיש לו כמה פרוטות, זה לא שיהיה פה משא ומתן ומלא טלפונים) ובסוף תצא מורווח בכמה אלפים.

קח בחשבון שעבור חברות הטרייד אתה "כאב ראש" ויעדיפו לעשות טרייד למישהו שיותר שווה את הזמן שלהם.

בנוסף עוד דבר שאני לא יודע אם הועלה בתגובות - יש הבדל בין חברות ליסינג ויבואן שמחזיק גם שירות טרייד\ליס, לדוגמא לובינסקי טרייד או כלמוביל, אצלם ניתן למצוא בין היתר רכבים מיד פרטית, יד ראשונה וכו', לכן הייתי מתמקד בהם על פני שלמה וכד'.

פורסם

יונדאי איוניק 2019-2021, אם תמצא כזו שהיתה יד פרטית זכית, למרות שאלה בדר"כ נמצאות ביד2 ולא אצל סוכנויות.

על אותו משקל - קיה נירו, יונדאי קונה, אלנטרה דור קודם

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...