Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב בפעם הראשונה לבחור צעיר

פוסטים מומלצים

אחרי שנה בחיפה החלטתי שאני רוצה לרכוש רכב כדי לעבור לאזור עם תחבורה ציבורית פחות טובה.
לצערי, אין לי בסביבתי אף אדם שמבין ויכול לייעץ לי בעניין רכבים והיות וזאת הוצאה לא קטנה אני פונה כאן לפורום. קראתי את כל הדיונים החשובין בפורום לגבי בחירת תקציב ומה צריך לבדוק כאשר קונים רכב. זה סינית לי לגמרי

בגדול אני מחפש רכב משומש, שמרבית ימות השבוע יסע 40 דקות על הכביש (מקסימום) ומדי פעם בסופש"ים יסע למרכז.

הייתי שמח לייעוץ לגבי בחירת רכב, כמה תקציב צריך להקצות בשביל רכב מינימלי והאם קיים שירות של אדם שאני משלם לו X כסף כדי שיעזור לי לבחור ויעזור לי לבדוק שהרכב תקין ולא עוקצים אותי

בסופו של דבר אני מעדיף לשלם X כסף מאשר ליפול עם רכב ולהיות עם הפסד של 10X

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף מילה על תקציב לרכישה, יישור קו ותחזוקה שוטפת. אם אין לך מושג תן טווח אפשרי.

אף מילה על צרכים (כמה נוסעים ומטען, סביבת נהיגה וכו׳)

בלי אלה אי אפשר לעזור.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 שעות, WE988244 כתב:

@הלוחש למכוניותזה התפקיד שלו,

תפנה אליו.

לפני 12 שעות, sperial כתב:

אף מילה על תקציב לרכישה, יישור קו ותחזוקה שוטפת. אם אין לך מושג תן טווח אפשרי.

אף מילה על צרכים (כמה נוסעים ומטען, סביבת נהיגה וכו׳)

בלי אלה אי אפשר לעזור.

התקציב שלי הוא 35-40 אלף שקל בטוטאל

מבחינת צרכים אז אני הנוסע העיקרי והיחיד ברכב. רוב הנסיעות הן עירוניות ולעיתים רחוקות (פעם בשבועיים) נסיעות בין עירוניות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי מחפש מאזדה 2 עם נתונים הכי טובים ובמצב הכי שמור שנכנס לתקציב. זה יהיה 2014-2015.

רמת אבזור דינמיק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 שעות, סולידיצעיר כתב:

הייתי שמח לייעוץ לגבי בחירת רכב, כמה תקציב צריך להקצות בשביל רכב מינימלי והאם קיים שירות של אדם שאני משלם לו X כסף כדי שיעזור לי לבחור ויעזור לי לבדוק שהרכב תקין ולא עוקצים אותי

בסופו של דבר אני מעדיף לשלם X כסף מאשר ליפול עם רכב ולהיות עם הפסד של 10X

סולידי צעיר היי :-)

שמח לראות שהגעת לכאן בסוף... זה כנראה המקום הנכון בשבילך לשאול, עדיף בהרבה מפורום של סולידיים.

בגלל איך שתיארת את מה שתיארת, ובגלל שבין השורות של איך שכתבת אני מזהה חשש נורא גדול, אפילו פחד, מלטעות, מלהיתקע עם רכב או להיכשל בקנייה, אני חושב שיהיה קשה לעזור לך על באמת במילים ואותיות על קווי האינטרנט.

כנראה שלא תמיד פורום יכול לעזור ואי אפשר ללמד בנאדם מאפס (במיוחד מאפס עם חששות ומועקה) לרכוש רכב יד 2, אם אין לו איזה אח/חבר/אבא שיעזור לו פיזית וילווה אותו.

אתה מביע חשש עמוק ואמיתי לגבי תהליך רכישת הרכב, מעיד על עצמך שאתה לא יודע כלום וממש מפחד "ליפול", וכנראה שלאדם במצבך ייעוץ אישי יעשה נפלאות ויעזור להשקיט את הרעש.

נכון, זה יעלה כסף, אבל אתה תהיה בראש הרבה יותר שקט, תרגיש הרבה פחות חשש ומועקה.

הרבה יותר משנכתוב לך כאן דגמים וכו'... נראה לי שאפילו ללכת ליד 2 להסתכל על דגמים ולהתקשר לאנשים יהיה לך מלחיץ ואתה תרגיש שאתה יכול לטעות - אני צודק?

כמו שהמליצו מעליי, יש לך פה בחור מאוד תקשורתי ומסבירן מעולה עם די הרבה המלצות בפורום.

תדבר איתו.

https://carsforum.co.il/profile/592-הלוחש-למכוניות/

עריכה אחרונה על ידי DAHUJI
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...