Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

לפני כמה שנים שכרתי i10 עם גיר רובוטי ומבחינתי זה היה מזעזע. כל פעם שרציתי לעקוף ולחצתי על הגז היה דיליי רציני בתגובה ועד שהרכב "נזכר" להגיב כבר הייתי צריך ללחוץ על הבלם בכדי למנוע תאונה, כי רכב מאחור כבר הספיק להיכנס.

בקיצור, יש לי אפשרות להביא סקודה אוקטביה מהעבודה, הרכב נראה בדיוק לפי המידות שאני צריך, תא מטען ע.נ.ק מאוד מרווח ועוד, אמה-מה, יש לו גיר רובוטי דו-מצמדי.

למי שיש נסיון עם שני הרכבים האלא האם צפויה לי חוייה נוראית כמו ב i10?

סוג הנהיגה שלי הוא מהיר, אוהב תגובות מהירות מהרכב - הכי נהניתי לנהוג בצפון איטליה במוד ספורט בג'ולייטה עם נהגים שטסים בכבישים צרים.

אשמח לקצת תובנות.

פורסם

כמי שנהג מעט על i10 הגיר הרובוטי החד מצמדי שלה. ונהג כ-300000 ק"מ על מגוון גירים דו מצמדיים של קונצרן - זה לא דומה בכלום.

ליתר בטחון - קח נסיעת מבחן.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לאוקטביה גיר רובוטי דו מצמדי, נסעתי על שתיהם ואין פה מה, להשוות הסקודה משמעותית חזקה יותר עם גיר הרבה יותר נעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 12 שעות, eaglehorse כתב:

שלום לחברי הפורום.

לפני כמה שנים שכרתי i10 עם גיר רובוטי ומבחינתי זה היה מזעזע. כל פעם שרציתי לעקוף ולחצתי על הגז היה דיליי רציני בתגובה ועד שהרכב "נזכר" להגיב כבר הייתי צריך ללחוץ על הבלם בכדי למנוע תאונה, כי רכב מאחור כבר הספיק להיכנס.

בקיצור, יש לי אפשרות להביא סקודה אוקטביה מהעבודה, הרכב נראה בדיוק לפי המידות שאני צריך, תא מטען ע.נ.ק מאוד מרווח ועוד, אמה-מה, יש לו גיר רובוטי דו-מצמדי.

סוג הנהיגה שלי הוא מהיר, אוהב תגובות מהירות מהרכב - הכי נהניתי לנהוג בצפון איטליה במוד ספורט בג'ולייטה עם נהגים שטסים בכבישים צרים.

אשמח לקצת תובנות.

מצטרף לדעת גדולים.

מעולם לא נהגתי על הרובוטי החד מצמדי של i10 אבל נהגתי מספר פעמים על רכבים פשוטים עם גיר רובוטי חד מצמדי (פיאט, דאצ'יה וכנראה גם 301 של פיז'ו ). אכן חווית נהיגה משובשת מאוד. ונראה לי שה i10 אפילו גרוע מהן.

DSG של סקודה זה פחות או יותר הקצה השני של הסקאלה עם תגובות מהירות מאוד וחלקות וחווית נהיגה מוצלחת מאוד.

יש מי שבבפקקים לא אוהב את ההתנהגות שלו אבל לדעתי זה מיעוט של משתמשים וגם זה כנראה לא תוואי הנהיגה שלך רוב הזמן

החסרון של הגיר הזה הוא שעלולות לצוץ תקלות והן לא בהכרח זולות לתיקון. אבל לא רלוונטי עבורך. ובעיני העניין הזה יותר רלוונטי למי שקונה רכב ישן יחסית כי הגיר השתפר וגם זה פחות רלוונטי ברכב חדש. 

פורסם
לפני כשעה, razi_pazi כתב:

ונראה לי שה i10 אפילו גרוע מהן.

למען הסר ספק: הגיר החד מצמדי של ה-i10  הוא דווקא סביר למדי, במיוחד אם לומדים איך לנהוג איתו. (לחיצה רציפה על הגז לא תניב תוצאות טובות...)

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 17 שעות, eaglehorse כתב:

אין מה להשוות בין גיר חד מצמדי לגיר דו מצמדי.

השקודה זריזה ומרווחת יחסית.

אם

לפני 17 שעות, eaglehorse כתב:

סוג הנהיגה שלי הוא מהיר, אוהב תגובות מהירות מהרכב

בכל מקרה, עדיין נדרשת קצת תשומת לב בנהיגה בזחילה ובזינוק מהמקום.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

מצטרף לצדיקים מעלה. נהגתי ב I10 וכעת נוהג ברנו מגאן דו מצמדית, הבדל של שמיים וארץ. ה I10 ייחודית (אולי קיה פיקנטו חולקת איתה את התואר?) בגיר החד מצמדי הנורא שלה, העדפתי לנהוג במצב ידני.

אתה לא תתקל בחוויה כזאת באוקטביה, בכל מקרה עדיף שתיקח נסיעת מבחן.

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

פורסם

לפיקנטו אותו גיר, נורא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האוקטביה רכב נהדר, כמו שאמרו לפניי הגיר הרובוטי החד מצמדי שב- i10 שונה מהגיר הדו מצמדי שבאוקטביה.

קח את האוקטביה, לא תתחרט (אני נוהג ברכב הליסינג השלישי ברציפות עם גיר דו מצמדי כמו באוקטביה ומאוד מרוצה,)

פורסם

כשהייתה לי אוקטביה היה טיפה דיליי בתרומה בעיקר ביציאה מהמקום ובעיקר בלחיצה עד הסוף. העלאת הילוכים די מהירה. 

פורסם

נוהג כיום באוקטביה השלישית במספר. העברות ההילוכים חלקות ואינן מורגשות בד"כ.

מעבר לשימושיות הרבה, והמרחב הפנימי הרב היא חסכונית ביותר (ממוצע בנהיגה בין עירונית רגועה 1-19) ויש לה את האבזור והסלון הכי מושקע בסגמנט.

לטעמי, ברמת המחיר שלה (וגם הרבה מעל) היא הרכב המשפחתי הכי מוצלח ובוודאי VFM שיש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...