Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 206 סטיישן

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, shilo1215 כתב:

איך בדקת שביט? ברישיון רשום שהיד הראשונה הייתה בבעלות חברה והרכב עלה לכביש במאי 2005 למרות שהוא 2004 ולהפתעתי נתקלתי במכשיר קשר של מוטורולה של פעם אז מעניין חשבתי או מונית או רכב אבטחה/סיור באותם שנתונים

לרכב שהיה מונית יש מספר בתבנית מסויימת-ספרה ראשונה 9 ושתי ספרות אחרונות 14 או 57 או 71 או 72 ויש עוד כמה.

תבנית כמו שלך מעידה על רישוי רגיל - סדרות של מספרים שהיבואן קיבל ממשרד הרישוי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הגיעו בזמנו כעשר יחידות של 206 סטיישן דיזל, שהיבואן התקשה מאד למכור. כמקובל במקרים כאלו, חלק מהן לבסוף הוצמדו לעובדים, יתכן ששלך כזו. על ספר הרכב ככל שעדיין ברכב אמורים להיות פרטי הבעלים הראשון.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 5 שעות, שי כתב:

הגיעו בזמנו כעשר יחידות של 206 סטיישן דיזל, שהיבואן התקשה מאד למכור. כמקובל במקרים כאלו, חלק מהן לבסוף הוצמדו לעובדים, יתכן ששלך כזו. על ספר הרכב ככל שעדיין ברכב אמורים להיות פרטי הבעלים הראשון.

יודע מה הסיבה שהיבואן התקשה למכור את הדגם הזה בזמנו? ואיך במצב הנוכחי הוא נחשב למאוד נדיר ומבוקש גם ככל הנראה? אשמח לשמוע את דעתך ובכללי מה אתה חושב על הדגם? נ.ב אין ספר רכב

לפני 5 שעות, שי כתב:

והיד הראשונה הייתה בבעלות חברה

פורסם

פות”ש, הרכב הוא 2004, אספנות עוד 9 שנים, לא כלכלי לשמור אותו לשם מכירה בגלל התמורה הנמוכה שתקבל עליו.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 9 שעות, shilo1215 כתב:

מה הסיבה שהיבואן התקשה למכור את הדגם הזה בזמנו?

כי זה בדיוק מה שלא הולך בארץ:

* סטיישן

* ידני

* דיזל

• מצחיק 1
פורסם
לפני 35 דקות, mottis כתב:

* סטיישן

* ידני

* דיזל

אתה אומר יש טעם להשאיר? אני כרגע מבסוט ממנו במקביל יש לי רנו קליאו 2017 אז אני נוסע פעם עם זה פעם עם זה חחחחח זה במשמרות😜

פורסם
לפני 43 דקות, mottis כתב:

* סטיישן

* ידני

* דיזל

וצרפתי.

• מצחיק 3

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, shilo1215 כתב:

אתה אומר יש טעם להשאיר? אני כרגע מבסוט ממנו במקביל יש לי רנו קליאו 2017 אז אני נוסע פעם עם זה פעם עם זה חחחחח זה במשמרות😜

אם ה-206 לא מעיקה עליך (כלכלית ותחזוקתית) - תשאיר

• אחראי פורום
פורסם
לפני 12 שעות, shilo1215 כתב:

ואיך במצב הנוכחי הוא נחשב למאוד נדיר ומבוקש גם ככל הנראה?

שמע, באמת בעדינות, אין שום סצנה שרכב צרפתי, דיזל מיושן וחלש, סטיישן קטן מימדים, עם קמ"ז רציני - יהיה מבוקש מתישהו.

מיעוט אקזמפלרים לא הופכים רכב למבוקש.

תכונות טובות ומעניינות וגם איזשהו גורם משיכה בסיסי - כן הופכים רכב למבוקש, גם אם לא הצליחו למכור ממנו כשהיה חדש.

נראה שאתה מחפש לייצר רווח משמעותי כשיהפוך לאספנות. אני אומר סבבה לנסות, אבל לא זה המקרה.

תישאר איתו במידה ואתה מרוצה והוא טוב לך.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 7 שעות, shilo1215 כתב:

אם מדובר בקליאו 1.2 טורבו עם גיר רובוטי אז יש מצב שהפיז'ו תשרוד הרבה יותר....

לשאלתך: קנית אותו לאחרונה כי הוא מתאים לדרישות שלך ואתה אומר שאתה מבסוט. המהלך הנכון זה פשוט להשתמש בו בהנאה. יש מצב שייתן תועלת רבה מאוד ביחס לעלות של הרכישה.

אם הוא יקרוץ לאספן בעתיד זה רק בונוס וזה נראה לי קלוש.

מה החלופה? לשמור עליו בלי לנסוע בשביל להצליח להרוויח עליו כרכב אספנות? נראה לי קלוש ממש  

קנית רכב זול ואתה מרוצה ממנו. תשמח בחלקך (נראה שזה המצב באמת). ונראה לי שאתה גם לא במקרה קנית אותו ורצית משהו ייחודי. אז זה בכלל נהדר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, itaysamurai כתב:

שמע, באמת בעדינות, אין שום סצנה שרכב צרפתי, דיזל מיושן וחלש, סטיישן קטן מימדים, עם קמ"ז רציני - יהיה מבוקש מתישהו.

לא ממש מסכים, יש אנשים משוגעים (כמה כאלה מסתובבים בפורום ללא השגחה...) שעצם זה שזה רכב שיש ממנו 1 או 2 או 3 יחידות בארץ עושה להם את זה. זה רכב עם קטע אבל כמובן אין מה מה לדבר על מכירה בסכום דו ספרתי כלשהו. 

זאת אומרת כן יהיו מתעניינים, יותר מאשר ברכב אחר נפוץ אבל הם לא ישלמו על זה יותר כסף. 

כל תכנון לשמור את הרכב הזה בשביל להרוויח עליו  זה בזבוז זמן וכסף. 

אוהב את האוטו - תסע. 

לא אוהב - תמכור. כנראה שבמכירה תקבל פחות ממש ששילמת עליו. אם תקבל סכום זהה למה ששילמת - מצויין. 

לקבל יותר - סיכוי נמוך מאוד. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, Buki כתב:

לא ממש מסכים, יש אנשים משוגעים (כמה כאלה מסתובבים בפורום ללא השגחה...) שעצם זה שזה רכב שיש ממנו 1 או 2 או 3 יחידות בארץ עושה להם את זה. זה רכב עם קטע אבל כמובן אין מה מה לדבר על מכירה בסכום דו ספרתי כלשהו. 

זאת אומרת כן יהיו מתעניינים, יותר מאשר ברכב אחר נפוץ אבל הם לא ישלמו על זה יותר כסף. 

כל תכנון לשמור את הרכב הזה בשביל להרוויח עליו  זה בזבוז זמן וכסף. 

אוהב את האוטו - תסע. 

לא אוהב - תמכור. כנראה שבמכירה תקבל פחות ממש ששילמת עליו. אם תקבל סכום זהה למה ששילמת - מצויין. 

לקבל יותר - סיכוי נמוך מאוד. 

היי בוקי, נקנה ב4500 לדעתי אוכל למכור אותו בכיף באיזור 8000-12000 ללא שום בעיה הוא יכול להתאים לפועלים, מסעדות, משלוחים למיניהם והוא לא בהכרח שונה מסיטרואן ברלינגו/פיג'ו פרטנר ולדעתי האישית לא כל אחד ירצה למהר לקנות היום ברלינגו ב30 אלף מינימום/קנגו/פרטנר וכן הלאה ותרשה לי לספר לך משהו חבר טוב של אבא שלי עובד בגז והוא רכש לפועלים שלו ברלינגו שנת 2016 גיר ידני מנוע 1.6 דיזל 75 כוח סוס ולרכב הוחלף מנוע יותר מ3 פעמים בשנה אחת אז נכון שאין לפיגו שלי מחירון ספציפי ונכון שהרכב ישן אבל הכל תקין בו ולדעתי אוכל לבקש גם 11 בכיף יצא לי למכור דרך אגב רנו קליאו 2008 1.6 עם 140 אלף קילומטר ב11,500 שהמחירון הוא 7000-7500 ואכן הרכב עושה את העבודה שלו כנדרש אך כמו כל רכב ישן הוא דורש תחזוקה בסיסית שעליה חייבים לדאוג ולהקפיד לטפל בזמן, תודה לך.

לפני שעתיים, razi_pazi כתב:

אם מדובר בקליאו 1.2 טורבו עם גיר רובוטי אז יש מצב שהפיז'ו תשרוד הרבה יותר....

לשאלתך: קנית אותו לאחרונה כי הוא מתאים לדרישות שלך ואתה אומר שאתה מבסוט. המהלך הנכון זה פשוט להשתמש בו בהנאה. יש מצב שייתן תועלת רבה מאוד ביחס לעלות של הרכישה.

אם הוא יקרוץ לאספן בעתיד זה רק בונוס וזה נראה לי קלוש.

מה החלופה? לשמור עליו בלי לנסוע בשביל להצליח להרוויח עליו כרכב אספנות? נראה לי קלוש ממש  

קנית רכב זול ואתה מרוצה ממנו. תשמח בחלקך (נראה שזה המצב באמת). ונראה לי שאתה גם לא במקרה קנית אותו ורצית משהו ייחודי. אז זה בכלל נהדר.

אהלן אח האמת שהתחרותיות הזאת של מי יחזיק יותר פחות מעניינת אותי אך שניהם עושים עבודה נפלאה וטובה למען האמת את הפיגו מצאתי ביד 2 חיפשתי משהו כרכב שני בשביל לא להעמיס על הרנו בקילומטראז אז חיפשתי משהו עד 5000 שקל ומצאתי אותה כמובן שהתחלתי לחקור ושלחתי לחברים שמבינים ברכבים ואמרו לי שזה מעולה וחסכוני ונדיר אז אמרתי יאללה אני לוקח את הריזיקה עם הרכב הזה וכן זה כיף באיזשהו מקום שיש לך רכב מיוחד אבל זה לא מרגש אותי 24/7 בכל אופן אני אישית מאמין שאצליח לעשות על הרכב הזה רווח יפה מאוד בעת המכירה כרגע אני לא שם וכשנגיע לגשר נחצה אותו.

עריכה אחרונה על ידי shilo1215
פורסם
לפני 28 דקות, shilo1215 כתב:

לדעתי אוכל למכור אותו בכיף באיזור 8000-12000 ללא שום בעיה

תנסה ותראה אם הולך, לדעתי אתה לא בכינון אבל אולי, לך תדע...

פורסם
לפני 2 דקות, Buki כתב:

תנסה ותראה אם הולך, לדעתי אתה לא בכינון אבל אולי, לך תדע...

אני רושם לך את זה בשיא הכנות זה מה שאני מרגיש ואני אחד שמקשיב לאינטואיציות שלו ומאמין שכמו שאמרתי לרכבים כאלו אין מחירון מדויק/אין בכלל זה לפי מצב מכאני ואיך הוא טופל והוא טופל בזמן ובקפידה ויש היסטוריית טיפולים של הרכב מהבעלים הקודמים

פורסם

בהצלחה במכירה, כשתמכור ותרצה לעדכן בכמה מכרת תשלח אלי הודעה פרטית ואני אפתח את השירשור. 

הפורום מיועד לדיונים על מכוניות, לא לדיונים איך אפשר לעשות "סיבוב" ולשים  קצת כסף בכיס בלי להתאמץ.

זה אפשרי בהחלט ומצליח לאנשים מסויימים אבל לא צריך את הפורום בשביל זה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...