Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
לפני 59 דקות, Derish כתב:

סתם מתוך סקרנות, כמה עולה סט-אפ 'טיפש' כמו שמתקינים ברוב העולם, עם מיכל צבירה ומכשיר חימום בעל ספיקה מינימלית?

על זה יכולים לענות דיירי הבניינים המודרניים יותר, היכן שקיימים צוברים.

מכשיר איכותי על דגמיו נע בין 2500-4000 בערך אם אני מוריד את הצנרת בכלל.

אני לא יודע להשוות בין זה לבין שיטות החימום באירופה, ששם בטח יש יותר ידע ויותר מגוון.

לפני 17 דקות, om2 כתב:

או שנגמרים המים באמצע המקלחת

מזה אי אפשר להתחמק.

הגז נגמר מתישהו ואם יש לי ביקורת על המכשיר, היא שאין התראה למעט "הבהוב" של המים בין חם לקר. 

חבר בהולנד הראה לי שעון כמות גז על הבלון, משום מה בישראל אני לא רואה את זה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 58 דקות, itaysamurai כתב:

הגז נגמר מתישהו ואם יש לי ביקורת על המכשיר, היא שאין התראה למעט "הבהוב" של המים בין חם לקר. 

אני גר בבניין. יש צובר שהאין למלא פעם בחודש בערך.

מעולם לא נגמר הגז.

מה שכן. אם יש הפסקת חשמל גם המחמם לא עובד. הוא מחובר לשקע וצורך וואטים בודדים (להצתה. למאוורר ולבקר) 

• רעיון טוב! 1

.

פורסם
לפני 4 שעות, Derish כתב:

סתם מתוך סקרנות, כמה עולה סט-אפ 'טיפש' כמו שמתקינים ברוב העולם, עם מיכל צבירה ומכשיר חימום בעל ספיקה מינימלית? טמפ' המים בישראל כנראה לא יורדת מ-15 מעלות רוב הזמן כך שאני מבין את ההגיון במכשיר שאתם מתארים (סוג של אטמור על גז), אבל זה עדיין נשמע כמו המצאת הגלגל מחדש והרבה פחות יעיל אנרגטית מהמודל הנפוץ יותר במדינות קרות.

אתה מדבר על דוד רגיל שעובד על גז במקום חשמל וכאן מדובר על מכשיר שמחמם את המים שעוברים דרכו.

אישית מפחד ממכשירי גז כאלה בגלל פליטת גזים רעילים אבל משתעשע ברעיון להתקין אחד חשמלי.

מה היתרון של הגז על החשמלי?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין חלופת חשמל ראויה.

או שנכון יותר להגיד.

שבשביל לקבל את המהירות של מחמם מים סטנדרטי בגז. צריך מחמם מים של 40 kw בערך.

ברוב הבתים אין הספק כזה של חשמל.

.

פורסם
לפני 20 דקות, Night Driver כתב:

גזים רעילים

בגלל זה עדיף להתקין מחמם חיצוני במרפסת שירות.

דיברתי היום עם מתקין מומלץ שהתקין לחבר טוב.

תיארתי לו את המצב אצלי בדירה. אמר שאם רוצים להתקין במרפסת שירות, צריך למשוך לשם קו חדש, יותר רחב מזה של הכיריים ואז למשוך חזרה לכיריים ולהוסיף וסתים בכל צד. סדר גודל של 7 אלף שקל לפני מע''מ.

מתלבט אם כדאי לוותר על הגז בכירים ולעבור לאינדוקציה, שזה גם הרבה זמן בתוכניות שלי. מצד שני זה דורש העברה של תלת פאזי..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, דובצע כתב:

מישהו יודע האם שווה המכשיר הזה?

IMG_2627.png

היה לי כזה למטבח. למרות שיש כביכול שליטה על טמפטורת המים...  השליטה האמתית היא בקביעת זרם המים, זרם מהיר טמפטורה קרה יותר, זרם איטי טמפטורה חמה יותר.

והסיבה היא שאין כאן ערבוב של מים חמים קרים כמו בדוש רגיל, אלה רק צינור אחד של מים חמים.

לא אהבתי בכלל וזה עוד לכיור מטבח.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 13 דקות, פינדר כתב:

בגלל זה עדיף להתקין מחמם חיצוני במרפסת שירות.

מקפסת השירות שלי סגורה. 

אם גז זה למשוך קו לגג ולהתקין ליד הדוד.

פורסם

התקנו רינאי 17 ליטר באפריל האחרון, אחרי כ 5 שנים על דוד חשמל ( מגדל ללא מערכת סולארית). אחת הרכישות היותר טובות. 

מספיק ללא בעיה לשתי מקלחות במקביל ושטיפת כלים. 

בדיעבד היינו צריכים להתקין מהיום הראשון, איכות/נוחות שאי אפשר לתאר. 

עלה לנו 4000 וקצת שח דרך הספק של הבניין, דו גז. 

כולל מונה, התקנה, צנרת, עוד נקודה לגנרטור גז למקרה מלחמה, סקר אתר וכו.. לא היה לנו גז עד התקנת המחמם, היה/יש כיריים אינדוקציה. 

משפחה של 4 נפשות, יוצא כ 80-100 שח גז לחודשיים. 

פורסם
לפני 15 שעות, itaysamurai כתב:

קיים, יש לי כזה עובד מצויין ובזכותו החלפתי 2 ספקי גז. 

לגבי מחמם המים של rennai התקנו אחד בשנת 2012, עבד 12 שנים, תקופה קצרה היינו דוד חשמלי החלפנו 4 פעמים את גוף החימום ואז חזרנו לגז עוד פעם.

ההבדל העיקרי זה שבדוד המים החמים נאגרים כולם וזמניים, אילו שבגז זה on the spot.  

פורסם

הרעיון לעבור לגז טוב. עברנו לפני ארבע שנים לגז (התקנה מסובכת בבית פרטי והמכשיר בכלל על הגג), אבל בסך הכל מרוצים. שים לב שהמכשירים הסיניים לא מחזיקים זמן ארוך ועדיף ללכת על היפני או איטלקי (לא זוכר שמות). זה יתבטא גם בתפקוד היומיומי וגם במקרה של תקלות (חלקים וכד'). הקפד שיש יחידת שליטה שמותקנת בהישג יד. נסה להשוות מחירים בין חברות הגז למתקינים עצמאיים. תופתע מההבדלים במחיר ובאיכות העבודה. הייתי מתחיל באתר מידרג ומקפיד שטכנאי הגז אכן מתקין את המכשיר כי יש כאלה שמעדיפים לא להתעסק בזה. בהצלחה.

• אחראי פורום
פורסם
לפני 46 דקות, חולה רכב#1 כתב:

קיים, יש לי כזה עובד מצויין ובזכותו החלפתי 2 ספקי גז. 

תן קישור בבקשה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 50 דקות, חולה רכב#1 כתב:

קיים, יש לי כזה עובד מצויין ובזכותו החלפתי 2 ספקי גז

זה חלק מהבלון. מצוף שמודד את כמות הגז הנוזלי.

קיים בכל צובר 

• תוכן חדש...