Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הריבים והצעקות סביב סוגיית המים החמים שברו אותי..

ספק הגז שלנו סונול מציע מחמם סיני vangood (22 ליטר, 3 מקלחות) עם אחריות לשנה בעלות של 3420 כולל התקנה בסיסית במסתור כביסה.

כמובן שצריך להוסיף שם נק׳ חשמל וגז, והעבודה תתווסף לחשבון הסופי.

ראיתי שמחמם יפני rinnai עולה עוד כ1000 שקלים, לדגם של 17 ליטר, 2 מקלחות.

כדאי ללכת על היפני? למישהו יש נסיון עם הסיני?

יש לי בבית רק 2 מקלחות, אבל לא אכפת לי לקבל ספיקה ״עודפת״ למקרה ששניים מתקלחים ואני גם רוצה לשטוף כלים.

אני לגמרי קלולס בנושא, אשמח להמלצות והערות.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כמה מורכבת תהיה התקנת תשתיות החשמל והגז?

אם יש צורך בחציבה של חצי בית הייתי מוותר על התענוג - גם בגלל הבלגן והלכלוך וגם בגלל העלויות שעלולות להגיע לעוד אלפי שקלים. וכנראה שגם העלויות השוטפות יהיו גבוהות, אבל זה. תלוי בחוזה הגז שלך.

האמת היא שאני מוטה נגד גז - נפטרתי מהדבר הזה לפני 12 שנה ומאושר.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין על מקלחת בגז - מים חמים שלא נגמרים.

לפני שאתה הולך למהלך כזה אתה על בלונים או צובר?  תשקול להחליף את ספק הגז לכזה שלא שייך לקרטל. המחירים יכולים לקטון בחצי.

אצלי יש יונקרס ותיק פולני אבל הוא גם משמש לחימום כל הבית.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אני על צובר של הבניין. החלפנו עכשיו ספק (דורש איסוף חתימות וכו') וזה לא עומד על הפרק.

לפני 25 דקות, sperial כתב:

אם יש צורך בחציבה של חצי בית הייתי מוותר על התענוג

אני לא חושב שזה כזה מסובך. יש חשמל וגז קרוב למרפסת השירות.

לפני 26 דקות, sperial כתב:

וכנראה שגם העלויות השוטפות יהיו גבוהות,

הן בטוח יהיו יותר גבוהות. מוכן לשלם עבור שקט..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, Derish כתב:

מה זה 17/22 ליטר? אין ליד המכשיר הזה מיכל צבירה של 150-300 ליטר מים, שנשארים חמים לאורך היום במאמץ מינימלי?

בדיוק, גם אני לא ממש הבנתי את ההיגיון.. 17/22 ליטר מים לא ממש שקול ל"וואוו יש מלא מים איזה כיף" אלא יותר לסיבה שבגינה אתה רוצה לעבור לגז - צעקות.. במקרה של כמות המים החמים שאתה מציין פה לדעתי כמות הדציבלים רק תעלה ברחבי הבית.. זה בקושי מספיק למקלחת "כייפית" אחת.

פורסם

17/22 זה לא נפח מיכל, זו ספיקה. כל הרעיון הוא שהמים מתחממים תוך כדי זרימה, לפי דרישה ולא מראש.

22 ליטר בדקה אמור להספיק ל3 מקלחות בו זמנית. 17 ל2 מקלחות.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, borsood כתב:

אין על מקלחת בגז 

🙄🙄🙄🙄🙄

• מצחיק 19
  • לא הבנתי... 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אתה בטוח לגבי המחיר שקיבלת על rinnai  ?

אצל אמא שלי הוחלף סיני ישן שהתקלקל לפני שנתיים לrinnai 20e בעלות של 3500 כולל פירוק הישן והרכבת החדש.

גם לפני כשנה בערך חבר התקין אצלו בדירה חדשה אם זכור לי נכון דגם 17 בעלות של 3200.

הסיני שהיה מותקן אצל אימי אגב מת אחרי 5 שנים.. לא בר תיקון.. לא זוכר מה היתה התוצרת שלו. הrinnai שהחליף אותו התגלה כחסכוני משמעותית בגז בהשוואה לקודמו ומרווחי החלפת הבלונים הצמצמם משמעותית (וילה).

• אהבתי 2

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
Just now, dalet11 כתב:

אתה בטוח לגבי המחיר שקיבלת על rinnai  ?

עוד לא קיבלתי הצעה. אלו המחירים שראיתי באתרים של הספקיות.

אני לא בטוח שה17 יספיק לנו ויותר גדול עולה כבר קרוב ל5000. אז זו בדיוק השאלה שלי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

עזוב מחירים באינטרנט למוצרים האלו. חייג למתקיני/ספקי גז בסביבתך ובקש הצעת מחיר. זה לא חייב להיות מי שמספק לך גז בבניין. למיטב זכרוני אצל אמא שלי דיברנו ישירות עם אחד מספקי הבלונים המקומיים ורכשנו דרכו (אחריות דרך פז גז על המוצר עצמו).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• אחראי פורום
פורסם

שנה ומשהו עם רינאי 20, שלוש מקלחות במקביל בלי בעיה, נגמרו הימים של "תשאירו לי מים או שאני מוציא אתכם בלי מגבת לגינה".

הבסיס (מכשיר וכמה מטרים צנרת) עלה 5400 ש''ח. ביקשתי להרחיק את הבלונים לגדר, מה שהצריך חפירה והטמנת התשתית והעלה עוד קצת את המחיר.

מאז מסתמנת כל 4 חודשים החלפת בלון בכ-400 ש''ח.

איש גז פרטי ואמין שעשה פה דו ספרתי של בתים.

נוחות ששווה כל שקל.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 27 דקות, itaysamurai כתב:

הבסיס (מכשיר וכמה מטרים צנרת) עלה 5400 ש''ח

סתם מתוך סקרנות, כמה עולה סט-אפ 'טיפש' כמו שמתקינים ברוב העולם, עם מיכל צבירה ומכשיר חימום בעל ספיקה מינימלית? טמפ' המים בישראל כנראה לא יורדת מ-15 מעלות רוב הזמן כך שאני מבין את ההגיון במכשיר שאתם מתארים (סוג של אטמור על גז), אבל זה עדיין נשמע כמו המצאת הגלגל מחדש והרבה פחות יעיל אנרגטית מהמודל הנפוץ יותר במדינות קרות.

• אהבתי 1
פורסם

יש לי רינאי דרך פזגז. תענוג של מוצר

כבר כמעט 7 שנים בלי תקלות

בלי מריבות על המקלחת

בלי לזכור להדליק דוד או שנגמרים המים באמצע המקלחת

מים חמים כמה שרוצים ומתי שרוצים

הוא משורשר אחרי הדוד שמש

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

.

• תוכן חדש...