Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה חברות מייצרות סניקרס נוחות איכותיות ולא ילדותיות?

davemustaine87

פוסטים מומלצים

לפני שעה, Derish כתב:

.יש לי נעליים מדקטלון שעלו 30 יורו ומשרתות אותי קרוב לחמש שנים, גם אם לאחרונה הסוליות כבר נשחקו וקצת יצאו מאיזון.

דקטלון שברו את כל הכללים שהכרתי לגבי נעליים.

עברתי את כל המותגים האפשריים, כולם נחרבו תוך 9-12 חודשים, לא משנה כמה עלתה הנעל. 300₪. 500₪. 700₪. מה שתרצו.

דקטלון?! 24 חודשים ואין שום סימן לשחיקה בכלל. 170₪. להתפלץ. זהו, לא תראו אותי יותר עם שום "מותג" אחר. שלא לדבר על המבחר לילדים...

לפני שעה, Derish כתב:

אה, והדובדבן בקצפת - אין מוכרים שדוחפים, רק סדרני סחורה. תמדוד כמה שבא לך. יש גם סניקרס :)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כדאי לנעול את אותו זוג נעליים יותר מכמה חודשים (בשימוש יומיומי). הנעליים יכולות להראות במצב חיצוני מצויין, אבל בולמי הזעזועים נגמרים. לשים את הגבול בסביבות חצי שנה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 40 דקות, hans כתב:

כנ"ל לגבי ציוד לשלג/קור קיצוני

נסענו בחורף הקודם לקור של מינוס 10 מעלות ושלג רצוף.  

הצטיידנו בדקטלון כל המשפחה, ברבע מהמחיר שבו אחותי שילמה עבור משפחתה על ציוד ממותג.

ותוכל ודאי לנחש איזה ציוד עבד טוב יותר.

• רעיון טוב! 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, Derish כתב:

אני חושב שיש לך בעיה בהגדרות הבסיסיות של כמה זמן זוג נעליים 'אזרחי' אמור לשרוד. יש לי נעליים מדקטלון שעלו 30 יורו ומשרתות אותי קרוב לחמש שנים, גם אם לאחרונה הסוליות כבר נשחקו וקצת יצאו מאיזון. חצי שנה זה לא פרק זמן לגיטימי, ובטח לא משהו שכדאי להמליץ עליו לאחרים.

באתי להמליץ על דקטלון. יפות ונוחות יותר מכל נייק ואנס אדעדס. 

אשתי אבל הכי אוהבת את ניו באלאנס אז אני עם ניו באלאנס… בכל אופן….. אחלה דקטלון

• רעיון טוב! 1

~הונדה ג׳אז הייבריד 2014~ ז״ל

כרגע ~ הונדה סיוויק האצ׳באק 2016 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני מרוצה מאוד מדקטלון. איכות גבוהה במחיר עממי.

אגב ציוד לקור - לפי כ-9 שנים נסענו לטיול חורף בלפלנד, הזמנתי לאישתי באמאזון מעיל ונעליים של קולומביה בשליש מחירם בארץ.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, David32 כתב:

השאלה צריכה להיות כמה הוא הולך איתן. 

בנוסף, יכולה להיות בעיה קלה בgait שלא מפריעה להליכה עצמה אבל כן גומרת נעליים. 

נכון, מקבל את ההערה.

אצלי הן עבדו בשימוש יומיומי עם המון הליכה, אפילו למשחקים של הפועל אם אין גשם אני הולך ברגל 2.5-3 קילומטר לכיוון. אני לא קונה נעליים בשביל לשים בארון.

תיקון לזמנים - הסתכלתי עכשיו בקבלה במייל, הנעליים שזרקתי בפעם האחרונה היו בערך 9-10 חודשים, ובהתחשב בזה שקונה במבצעים של 2 ב300-400 שקל זה בסך הכל אחלה דיל.

מצרף את התגובה של הדוקטור:

לפני שעה, sperial כתב:

לא כדאי לנעול את אותו זוג נעליים יותר מכמה חודשים (בשימוש יומיומי). הנעליים יכולות להראות במצב חיצוני מצויין, אבל בולמי הזעזועים נגמרים. לשים את הגבול בסביבות חצי שנה.

זה גם משהו להתחשב בו.. 

וכמו שרשמתי, ברוך השם/אללה, בחיים לא היו לי בעיות או כאבים בעניין הזה.

לפני שעתיים, hans כתב:

עברתי את כל המותגים האפשריים, כולם נחרבו תוך 9-12 חודשים, לא משנה כמה עלתה הנעל. 300₪. 500₪. 700₪. מה שתרצו.

דקטלון?! 24 חודשים ואין שום סימן לשחיקה בכלל. 170₪. להתפלץ. זהו, לא תראו אותי יותר עם שום "מותג" אחר. שלא לדבר על המבחר לילדים...

אה, והדובדבן בקצפת - אין מוכרים שדוחפים, רק סדרני סחורה. תמדוד כמה שבא לך. יש גם סניקרס :)

לא הכרתי שיש להם סניקרס, ניתן גיחה בפעם הבאה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, sperial כתב:

אבל בולמי הזעזועים נגמרים

אין בולמי זעזועים...

אבל בנעליים שבהן הסולייה בחלקה הגדול עשוייה מקצף שיכול לקרוס קצת - אתה ברמת העיקרון צודק למרות שאני לא בטוח עד כמה זה להליכה (כן לריצה).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מרגיש את התקשחות הסוליה. אשתי עוד הרבה יותר. אצלי בכפות הרגליים, אצלה הברכיים.

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, sperial כתב:

מחזק.

כבר קבעו לי פעמיים ניתוח בגלל דלקת בגידים בקרסול ולא עשיתי בגלל חוסר זמן. בפעם השלישית (כל פעם אורתופד אחר) הוא הסתכל בתיק שלי, אמר לי שעם שתי הרגליים הדפוקות שלי (ברגל ימין יש לי חתיכת מחט בכף הרגל ורגל שמאל שבר תוך מפרקי באגן) היציבה שלי לא טובה.

אמר לי לא ללכת עם נעל יותר מחצי שנה ולעשות מדרסים. אז מדרסים עדיין לא עשיתי למרות שעבר המון זמן אבל ההקפדה על לא יותר מחצי שנה פתרה את הבעיה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מדברים על כפות רגליים, לפני מספר שנים היתה לי דלקת גידים, מה שקרוי בלשון העם ״דורבן״. כנראה שמה שפתר את הבעיה היה פטנט שלמדתי מהפיזיותרפיסטית - להחליף נעליים כמה פעמים ביום. כך חלוקת העומסים משתנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, sperial כתב:

אני מודע לרקע המקצועי שלך ולא מתכוון לזלזל בו, אבל ההצהרה הזאת נשמעת כמו 'היה לי חבר שמת מזה' - לפחות כל עוד אתה לא מוסיף חלק ב' שמבהיר על אילו נעליים מדובר.

במקצוע שלי (כשעוד עבדתי בשטח) מקובל לרכוש נעלי עבודה איכותיות פעם בארבע-חמש שנים ולהחליף מדרסים פעם בשנה, וזה בתנאים של 10-14 שעות ביום על הרגליים שש פעמים בשבוע. בארה"ב ובאוסטרליה יש סוגה שלמה של מגפי בוקרים שיכולים לחיות לנצח אם רק מחליפים להם סוליות פעם בכמה שנים. ויש עוד לא מעט דוגמאות בסגנון.

יש הבדל גדול בסוג הסוליות, התמיכה הפנימית, המדרסים, ושאר החלקים האינטגרליים לנעל שאינו תמיד ביחס ישר למחיר. אבל לצאת בהצהרה גורפת שאחרי חצי שנה זוג נעליים צריך ללכת לפח (או לשימוש בסופ"שים), לא משנה אם הוא סניקר או מוקסין או מגף עור ולא משנה אם הוא עלה מאה שקל או אלף... זה קצת מכליל. למרבית האוכלוסיה שאינה סובלת מהתופעות שתיאר נהג לילה זה נשמע כמו הגזמה פראית וגישה מאד בזבזנית לחיים. אני לא אומר שאין לה מקום בתנאים מסויימים אבל נראה לי שמן הראוי לסייג קצת על מה מדובר.

הנה כמה דוגמאות למוצרים בטווח העליון של סקאלת הסניקרס, ואפילו שם אפשר לראות הבדלים משמעותיים במבנה ובחומרים:

• אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, sperial כתב:

כנראה שמה שפתר את הבעיה היה פטנט שלמדתי מהפיזיותרפיסטית - להחליף נעליים כמה פעמים ביום. כך חלוקת העומסים משתנה.

איך אתה נוגע בנקודה ואז מפספס אותה עם עצה שרחוקה בקילומטר. 

אם מה שמשנה זה איך אתה עומד על הרגליים, ומזה השרירים שלך, כנראה שהפתרון הוא לעבוד על השרירים/חוסר גמישות שגורמת לזה שאתה עומד/הולך לא נכון. לא ככה? אז להחליף נעליים זה לא זה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרעיון היה של בעלת מקצוע.

יש לי בעיה בכפות הרגליים, אני יודע את זה מגיל 8. השפיע אפילו על הפרופיל הצבאי שלי. אבל הפתרון הזה היה לבעיה ספציפית שהתעוררה לפני מספר שנים. התקווה שלי היא למנוע כך את חזרתה, אם כי לא שאלתי על כך. 

אגב, בבית אני אוהב ללכת יחף. הבעיה היא שבאותה הזדמנות אני בודק את הרגליים של הרהיטים, וכבר שברתי כך פעם את הזרת של הרגל.

@Derish גם אתה מדבר על החלפת סוליות. באיזה קצב זה תלוי בשימוש, מזכיר את שרשור שעות המנוע מול נסועה. כיוון שין בנעליים אודומטר צריך לקבוע איזו תקופה. אחת הבעיות היא שכיוון שהשחיקה הדרגתית את לא מרגיש אותה, עד שאתה מחליף את הנעליים בזוג חדש ומגלה פתאום כמה נוח לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...