Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה חברות מייצרות סניקרס נוחות איכותיות ולא ילדותיות?

davemustaine87

פוסטים מומלצים

אשכרה קשה לי למצוא היום סניקרס נורמליות. 

כמעט הכול צעקני, בעל מראה "צעיר", או בנוחות או איכות ירודה. 

בעבר היו לי טימברלנד שמאוד אהבתי והיו באיכות טובה, לאחר מכן היו לי קטרפילר שאהבתי את המראה שלהם אבל האיכות שלהם הייתה בינונית מינוס. 

יש הרבה כאלה בכול מיני חנויות, אבל אני לא מעוניין לקנות משהו עלום שם. 

אם יש לכם המלצות מלבד טימברלד, אשמח לשמוע. כמו כן, חייב להיות זמין בחנות פיזית. 

תודה לעונים. 

זה אגב הכיוון שאני מכוון אליו

1fa5a0097d5ccb6f47c360bed779ea1f.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, davemustaine87 כתב:

אם יש לכם המלצות מלבד טימברלד, אשמח לשמוע. כמו כן, חייב להיות זמין בחנות פיזית. 

מהמותגים שאני פוגש באירופה, נראה ש-clarks ו-geox מייצרים דגמים דומים למה שאתה מחפש. האם יש להם יבוא רשמי וחנויות בישראל, לא בטוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

מנסיוני האישי מדובר בנעליים יפות, אבל לא נוחות (בכלל!) ולא כלכך איכותיות. הפסקתי לקנות מהם לפני כמה שנים.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Clarks איכותיות מאוד. בחודשים האחרונים אני נועל זוג מתוצרת זו (אלגנטיות) שלא נשחקות, וכף הרגל שלי בעייתית מאוד. הבעיה היא שהן כבדות. אבל, כאמור, אלה לא סניקרס.

נוחות תלויה בגזרה ובכף הרגל שלך, שום המלצה לא רלוונטית עד שאתה מודד זוג ספציפי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם על המענה 

Ecco- ניראות טוב, אבל מאוד יקרות. ניראה לי קצת יקר מדי לשלם 800-900 שקל על סניקרס. 

קלארקס- קצת מבוגרות מדי לטעמי 

GEOX- ניראות טוב ונמכרות במשביר, אקפוץ לראות. תודה. 

אלדו - כמו שנאמר כבר, היה לי ניסיון רע מאוד איתם. פשוט התחילו להתפרק אחרי חצי שנה 

מה אתם אומרים  על טימברלנד? לפני כמה שנים היה נסיון חיובי, האם זה עדיין ככה? או שהאיכות שלהם התדרדרה? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עם טימברלנד. לי הן אחלה, גם אלגנט/מיני מגף וגם סניקרס וגם נעל בלי שרוכים. אני גם קונה לעתים סניקרס מ-ואנס, אך איכותן ירודה משל טימברלנד ולרוב הדגמים יש מראה צעיר, אך ניתן למצוא גם מראה זקן. 

אם אתה מוכן לשלם קצת יותר אתה יכול למצוא סניקרס של טומי הילפיגר שפעם היה מייצר גם לבוגרים, אולם לא רכשתי מזה שנים. איכותן הייתה מעולה, אבל רוב הדמים בשנים האחרונות שאני מצאתי או ראיתי ליצניות מעט ומושכות תשומת לב. פחות הטעם שלי. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חפש סניף של רשת "אוריג'נלס" באיזור מגוריך.

הם מחזיקים רק מותגי איכות (geox,clarks, וכו').

אני חובב גדול של rockport, אבל אולי אתה תמצא את הדגמים שנמכרים בארץ כ"מבוגרים" לטעמך.

• רעיון טוב! 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, davemustaine87 כתב:

תודה לכולם על המענה 

Ecco- ניראות טוב, אבל מאוד יקרות. ניראה לי קצת יקר מדי לשלם 800-900 שקל על סניקרס. 

קלארקס- קצת מבוגרות מדי לטעמי 

GEOX- ניראות טוב ונמכרות במשביר, אקפוץ לראות. תודה. 

אלדו - כמו שנאמר כבר, היה לי ניסיון רע מאוד איתם. פשוט התחילו להתפרק אחרי חצי שנה 

מה אתם אומרים  על טימברלנד? לפני כמה שנים היה נסיון חיובי, האם זה עדיין ככה? או שהאיכות שלהם התדרדרה? 

הייתי צריך לרשום על זה - אלדו במבצעים יחסית זולים, אז לא מפריע לי שנעל שלהם מחזיקה חצי שנה.

לגבי נוחות כנראה זה עניין אישי כי הם סבבה לי בסך הכל, מצד שני אין לי בעיה עם אף נעל שלבשתי בחיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

לא מפריע לי שנעל שלהם מחזיקה חצי שנה

אני חושב שיש לך בעיה בהגדרות הבסיסיות של כמה זמן זוג נעליים 'אזרחי' אמור לשרוד. יש לי נעליים מדקטלון שעלו 30 יורו ומשרתות אותי קרוב לחמש שנים, גם אם לאחרונה הסוליות כבר נשחקו וקצת יצאו מאיזון. חצי שנה זה לא פרק זמן לגיטימי, ובטח לא משהו שכדאי להמליץ עליו לאחרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, Derish כתב:

אני חושב שיש לך בעיה בהגדרות הבסיסיות של כמה זמן זוג נעליים 'אזרחי' אמור לשרוד. יש לי נעליים מדקטלון שעלו 30 יורו ומשרתות אותי קרוב לחמש שנים, גם אם לאחרונה הסוליות כבר נשחקו וקצת יצאו מאיזון. חצי שנה זה לא פרק זמן לגיטימי, ובטח לא משהו שכדאי להמליץ עליו לאחרים.

כמה פעמים אתה נועל אותן בשבוע?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה צריכה להיות כמה הוא הולך איתן. 

בנוסף, יכולה להיות בעיה קלה בgait שלא מפריעה להליכה עצמה אבל כן גומרת נעליים. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...