Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים החלטתי שאני רוצה להחליף את האוטו...

ואני מחפש קבריולט ויש עדיפות רצינית ל4 מקומות ישיבה

עד עכשיו חיפשתי ב.מ.וו קבריולט זה עולה על הקריטריונים הסכום הוא בסביבות 100K

אבל הבעיה שביטוח רוצה 13 אלף שקל בשנה והשתתפות עצמית שלו בשבמיים

במיוחד עם הנזק הוא בגג אז ההשתתפות היא 20K חברות הביטוח האלה שוחטות

יש למישהו איזה רעיון\הברקה ???

אני יחסוך לכם תגובות... לא 306 קבריו ולא פונטו ויש עדיפות ל4 מושבים

תודה רבה על העזרה

דרך אגב אני מוכר רנו מגאן קופה מנוע 2000 שנת 96 צבע צהוב

פורסם

דרכים להורדת מחיר הביטוח:

1. לרכוש את הדגם בעל נפח המנוע המינימלי, קרי 318.

2. להפחית את מספר הנוהגים המורשים ברכב.

3. לבטח את אחד ההורים כנהג הראשי (במידה והנתונים שלהם חיובים לעניין הביטוח).

4. להוסיף תניית אי נהיגה בשבת (דבר שהוא לרוב לא ריאלי, ולטעמי אינו מומלץ).

5. אי הוספת כיסויים נוספים כגון גרירת הרכב, רכב חלופי, ביטוח מע', שמשות וקטנות נוספות.

6. לא לפנות לביטוחים ישירים (במקרה של הסדרה 3).

7. במקרה של קבריולט, להתקין גג קשיח וזאת לאחר בירור עם חב' הביטוח שזה אכן יוזיל את המחיר (אבל אז מהות הרכב מתפספסת...).

פורסם

מצמץ תודה על העצות להוזלת הביטוח אני יבדוק חלק מהדברים נראה אם זה מוריד משמעותי את מחיר הביטוח ... ואולי בכל זאת אני יילך לכיוון הבמוו

אבל יש למישהו עוד רעיונות חוץ מ במוו???

מישהו יודע כמה תעלה 307CC מודל 2003 נדמה לי שזה הכי ישן....

תודה.....

פורסם

מצמץ תודה על העצות להוזלת הביטוח אני יבדוק חלק מהדברים נראה אם זה מוריד משמעותי את מחיר הביטוח ... ואולי בכל זאת אני יילך לכיוון הבמוו

תודה.....

307CC

לא תתאים,בדיוק אתמול בלילה עשו עליה ועל רנו מגאן קבריולט החדשה מבחן בטופ גיר,ומאחורה אין מקום לילדים,שלא לדבר על מבוגרים.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

תודה.....

תמצא קודם אחת...

פורסם

307CC

לא תתאים,בדיוק אתמול בלילה עשו עליה ועל רנו מגאן קבריולט החדשה מבחן בטופ גיר,ומאחורה אין מקום לילדים,שלא לדבר על מבוגרים.

דווקא בתור אחד שישב מקדימה ומאחורה ב 307CC היא דיי סבבה לשבת מאחורה...ברור שזה לא כמו לשבת מקדימה אבל היא בסדר...

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

אין לך הרבה אופציות בכזה מחיר ו-4 מקומות ישיבה...

307CC- יותר רכב ל"בנות העשירות של אבא"...(מי שרוצה לחלוק עליי שיחלוק- זאת דעתי).

206CC- כנ"ל...רק עם תוספת של חולשה וגג שלפעמים עושה בעיות...

BMW- פחות מבין בדגמים שלהם...אבל ביטוח לבימר זה דבר יקר...בין אם זה קבריולט ובין אם זה רכב אחר.אבל מה שכן זה יתאים לך מאוד!! גם יש סיכוי יותר טוב למצוא להם גג קשיח...(אבל תתחשב בזה שהוא עולה הרבה, ותבדוק אם זה בכלל יהיה שווה בהנחה שהביטוח ייתן לך..).

לי הייתה אסקורט קבריולט...הביטוח (מקיף + חובה) עלה לי 7K....ותאר לך עוד BMW שנתון יותר גבוה...

שיהיה בהצלחה...אני בתכלס לא מצאתי הרבה הנאה מקבריולט....בקיץ כ"כ חם שלא פותחים את הגג (יש לי עדיין פסי שיזוף מהיום שקניתי את האסקורט). חוץ מלהיכנס לאוטו בקפיצה והעיניים שאתה מושך, אין בזה יותר מידיי....תקנה אוטו עם סנרוף אתה תהנה באותה מידה (אל תשכח שקבריולט אוכל יותר דלק מאוטו רגיל..).

שי

למכירה: טויוטה אוונסיס מודל 2003, 2000 סמ"ק, יד ראשונה צבע שמפניה. 052-4355354- משה.

פורסם

הדבר היחיד שעולה לי לראש חוץ מכל מה שנאמר כאן כבר זאת השברולט קוואליר קבריולט,אבל חוץ מזה שהוא קבריולט ויכנסו לשם 4 אנשים אין לו הרבה מה להציע (בטח שלא ליד הבימר).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

Olechko גם ככה נראה לי שה307 יקרה לי מידי..... אני לא יודע כמה היא צריכה לעלות אבל אני משער שיותר מהתקציב שלי ככה שזה לא ממש משנה לי שאין מקום מאחור

תודה בכל מקרה על המידע החיוני

לכל מי שאמר 206 CC לא בא לי על האוטו הזה הוא נראה בעיני אותו של כוסיות והוא גם חלש...

דרך אגב שי - יש לחבר שלי 206CC שנתיים בערך ובנתיים לא היה לו אף פעם בעיה עם הגג. והרכב עוד היה רכב מתצוגה ככה שאני מאמין שהמנגנון הזה עבד שעות נוספות...

יש לי היום סאן רוף אני יודע כמה כיף זה......

מה אתם אומרים על כל האמריקאיות למינהם??

קמרו , מוסטנג, קורבט וכ"ו יכולה להיות אופציה טובה לא???

יש הצעות??

אלי

פורסם

רובר קבריולט 216i, יכולה להיות אופציה טובה מאוד, לשכן שלי היתה כזאת, הביטוח לא יקר מי יודע מה אבל החיסרון של הרכב שהחלקים מאוד נדירים בארץ - אז כל דפקה הכי קטנה זה סיפור מהפטרה.

אגב, הוא החליף את רכבו לגולף קבריולט 1.6 ליטר שנת 2002, גולף קבריולט היא גם יכולה להיות אופציה.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
Olechko גם ככה נראה לי שה307 יקרה לי מידי..... אני לא יודע כמה היא צריכה לעלות אבל אני משער שיותר מהתקציב שלי ככה שזה לא ממש משנה לי שאין מקום מאחור

תודה בכל מקרה על המידע החיוני

לכל מי שאמר 206 CC לא בא לי על האוטו הזה הוא נראה בעיני אותו של כוסיות והוא גם חלש...

דרך אגב שי - יש לחבר שלי 206CC שנתיים בערך ובנתיים לא היה לו אף פעם בעיה עם הגג. והרכב עוד היה רכב מתצוגה ככה שאני מאמין שהמנגנון הזה עבד שעות נוספות...

יש לי היום סאן רוף אני יודע כמה כיף זה......

מה אתם אומרים על כל האמריקאיות למינהם??

קמרו , מוסטנג, קורבט וכ"ו יכולה להיות אופציה טובה לא???

יש הצעות??

אלי

כן... קורבט קבריו זו אופציה מצויינת.

אמרת שבמוו יקרה לך?

קורבט תהיה אופציה ממש זולה.

לך על ה-C06 החדשות. אוטו פוזה חבלז.

גם מאד חסכונית בדלק , והביטוח זול.

קמרו גם מכונית חביבה מאד ממש חמודה במיוחד הקבריו- והיא גם יותר חסכונית מהקורבט.

אם לא תמצא בעיניך אף אחד מהאמריקאיות אז תשרול אופציה איטלקית ... אולי 360 מודנה ספיידר- אחלה אוטו.

אם גם היא לא תראה לך, אז אסקורט קבריו סבבה וגם רובר 216 אופציה מעניינת.

בהצלחה גבר.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

• תוכן חדש...