Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע פיז'ו 1.2 130 כ"ס

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אני יודע שדיברו הרבה על המנוע המדובר ועל הרצועה שלו.. כמובן מדבר על מנוע  בנזין 1.2 (130 כ״ס)

רציתי לדעת בבקשה האם משנת 2018  ברכבי פיג'ו , אופל, סיטרואן

האם המנוע כבר נחשב יותר אמין ואין את הבעיה עם הרצועה ? או להתרחק  כמו מאש ? 

פורסם

לא, 

המנוע עדיין לא אמין, כל כמה שנים הם ניסו להחליף את הרצועה לרצועה מחברה אחרת שהייתה אמורה להיות עמידה יותר אבל זה לא צלח ויש מקרים של רכבים גם משנת 2021 שעדיין הרצועה מתפוררת, בסופו של יום היצרן עבר לייצר שרשרת טיימינג במנוע 1.2 החדש שלהם עם גיר דו מצמדי.

ה1.6 טורבו בנזין מעולה.

• אהבתי 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
לפני 9 דקות, Jeka88 כתב:

לא, 

המנוע עדיין לא אמין, כל כמה שנים הם ניסו להחליף את הרצועה לרצועה מחברה אחרת שהייתה אמורה להיות עמידה יותר אבל זה לא צלח ויש מקרים של רכבים גם משנת 2021 שעדיין הרצועה מתפוררת, בסופו של יום היצרן עבר לייצר שרשרת טיימינג במנוע 1.2 החדש שלהם עם גיר דו מצמדי.

ה1.6 טורבו בנזין מעולה.

אוקי תודה על המענה 

אני מחפש רכב גבוה ג'יפ או ג'יפון  SUV שיהיה ישיבה גבוהה .. יכול להמליץ לי על משהו באזור ה50 או ה40 K ? שגם יפגין אמינות טובה 

פחות בא לי את כל ספורטאג' , אאוטלנדר או CX5 כי הם מאוד חרושות בתקציב שלי

פורסם

מהנסיון שלי אני יכול להמליץ לך על ניסאן קשקאי עם מנוע 2000, שים לב שיש שם גיר רציף עם אופן פעולה שונה ותראה אם זה מתאים לך, זה יש שם כמה רמות אבזור וטקנה ואסנטה די מאובזרות לשנים ההם והמחיר שלהן הוא איזור ה40 אלף.

עוד אופצייה שיכולה להיות רלוונטית בשבילך זה היונדאי ix35.

למרות שרשמת שהcx5 חרושה אני הייתי בוחר בה.

פורסם
Just now, Jeka88 כתב:

מהנסיון שלי אני יכול להמליץ לך על ניסאן קשקאי עם מנוע 2000, שים לב שיש שם גיר רציף עם אופן פעולה שונה ותראה אם זה מתאים לך, זה יש שם כמה רמות אבזור וטקנה ואסנטה די מאובזרות לשנים ההם והמחיר שלהן הוא איזור ה40 אלף.

עוד אופצייה שיכולה להיות רלוונטית בשבילך זה היונדאי ix35.

למרות שרשמת שהcx5 חרושה אני הייתי בוחר בה.

באיזה שנתון מומלץ הקשקאי עם מנוע 2000 ?  עד 2012 או גם לאחר מכן ? 

IX35 וCX5 גם ברמה שהם 180 אלף קילומטר זה שווה להביא במחיר הזה ?

פורסם

אין צורך כל פעם לצטט את מה שאני כתבתי.

נכנסתי ליד 2 וראיתי שיש רכבים כאלה עם איזור ה110-130 אלף ש״ח.

תפתח יד 2 ותכניס את הפילטורים הנכונים.

בלי קשר לא משנה איזה אוטו תיקח תבדוק שיהיה שמור והיסטוריית טיפולים.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, yoav911gt2 כתב:

לא. זה עדיין הגרסה עם הרצועה. 

השרשרת כרגע רק בגרסה ההיברידית, לדעתי נכון לעכשיו קיים רק באוונג'ר בארץ. 

לא הבנתי, גם ב2024 ממשיכים למכור ולייצר מנוע שידוע שיש לו תקלה מובנת? אתמול אחי הזמין 2008 מהסוכנות. כדאי לבטל את ההזמנה?

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לפני 4 שעות, Opel Astra GSI כתב:

לא הבנתי, גם ב2024 ממשיכים למכור ולייצר מנוע שידוע שיש לו תקלה מובנת? אתמול אחי הזמין 2008 מהסוכנות. כדאי לבטל את ההזמנה?

אישית הייתי מבטל את ההזמנה, הנושא של הרצועה לא נפתר וזה רק עניין של זמן עד שהיא תתחיל להתפורר, מצד שני אם אח שלך קונה את הרכב לשלוש שנים ואז הוא יחליף אז הכול סבבה כי הוא תחת אחריות, כשהמנוע תקין הוא אחלה, חסכוני ודי חזק.

אבל אם הוא מתכנן להחזיק את הרכב מחוץ לתקופת האחריות הייתי נמנע מהרכישה.

פורסם

יש המלצה של מוסך מתמחה ברכבים הללו אורן שירותי רכב , על החלפת שמן כול 10 אלף והחלפת רצועה כול 4 שנים או 60 אלף על מנת לא להגיע למצב שהיא תתפורר.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Opel Astra GSI כתב:

נכון 

אני תומך בדעה להשאיר כל עוד הוא זקוק לרכב ומתכוון לטפל בזמן (החלפות שמן תדירות והחלפת רצועה מוקדמת) או לבטל ולחכות לדגם עם המנוע החדש שאולי יגיע . אם הוא אהב את הרכב אני לא יודע עד כמה זה סיבה לרוץ לבטל 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...