Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחסן לגינה

עדי-אל

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מחסן לגינה.

בהתחלה חיפשתי מחסן כתר (כי זה מה שאני מכיר) אבל אני רואה שיש מחסנים מתכת רציתי לקבל המלצות חיוביות או שליליות.

המחסן מתועד להיות בקצה החצר ככה שמבחינת רעש של גשם שיורד לא חושב שאמורה להיות בעיה (אם יש בעיה של רעש)

מבחינת שמש זה אזור שרק בבוקר יש שמש (מקסימום שעה 11-12)

מבחינת פירוק. אנחנו בדירה בשכירות אז אם בעתיד נעזוב עד כמה יש בעיה לפרק ולהרכיב במקום אחר מחסן כזה? 

מחסן כתר לא ירד מהאופציות אז השאלה של פירוק והרכבה רלוונטית גם למחסן כתר.

כמובן אם יש משהו שלא חשבתי עליו גם מחשבה פתוחה.

מבחינת מידות מקסימום 2 על 2 (גובה גם)

התקציב הוא של ארון כתר אבל אם יש עלויות נמוכות יותר אז עדיף 

פורסם

לפרק ולהרכיב זה לא דבר פשוט. לרוב הוא לא יחזור למה שהיה.

לי יש של כרתר (דארווין) והוא אחלה.

לגבי המתכת קח בחשבון שלרוב הם ללא רצפה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בדיוק. ולכן שים לב שמחסני המתכת מגיעים כשלד והמחיר מפתה. ואז יש להוסיף: רצפה מסוגים שונים, דיפונים, גג, מידוף, הובלה והרכבה ואז העניין מתייקר בעשרות אחוזים.

אני הרכבתי לא מזמן מחסן של כתר לא זוכר הדגם. העדפתי אותו כי ראיתי אותו בחנות (ולא בתמונות כי זה מרמה) והבנתי שהוא עדיף לי מבחינת הצרכים. 

אכן, להרכיב נראה לא פשוט אבל למי שיש ידיים טובות, לא צריכה להיות בעיה אם שומרים את השרטוט.

בהצלחה.

פורסם

כתר ! 

פשוט להרכבה, מגיע עם רצפה וגג. ניתן לפרוק.

שמור את שרטוט ההרכבה.

בשימוש שכנים וחברים - זה הכי פופולרי -

https://www.keter.com/he-il/cortina-shed-7x7ft-255260.html

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אפשר לבנות מחסן עם שלד של סוכת נחלים, איזכוריות ולרצפה לשים משטחים (פלטה/רפסודה, כל אחד והמונח שלו) ומעל פלטת osb. אחי עשה ככה והמחסן יצא ממש טוב. 

אבל זה כנראה לא כל כך מתאים בשביל לפרק ולהרכיב שוב במקום אחר, אז מצטרף להמלצה על כתר.

פורסם

מחסן מתכת דורש רצפה מפולסת ומבוטנת ואם אין אז לבנות במה מעץ.

בנוסף, אם אתה לא מאד מקצועי אתה לא תוכל להרכיב ובטח שלא לפרק אותו.

מחסן כתר קל יחסית לפירוק והרכבה ולא דורש פילוס מדויק של השטח.

יש לי גם וגם ואני לא ממליץ על מחסן מתכת.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

קניתי לפני הרבה שנים מחסן כתר, עשיתי הכנה של ריצוף מפולס עם בלטות גדולות של פעם, ההרכבה היתה מאתגרת אבל אין מצב לפרק ולהרכיב שוב במקום אחר. אם יש לך בעל בית, תבקש השתתפות בתמורה להשארת המחסן בסיום השכירות. בעל בית עשוי לדרוש פינוי של המחסן בסיום השכירות.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

מחסן של פלרם.

https://www.effective-shop.co.il/252698-CANOPIA?srsltid=AfmBOoqucnF12eAxCapSVSJb1RKrQjcQwF5B2zLb_nMBRTZx-KNYwWUW

אני בנית לו דק עץ בחצר אבל אם תכין לו משטח מפולס ממשטחים מחוברים אחד לשני זה יעשה את העבודה.

המחסן בנוי מהחומר של סנטף. מאוד עמיד. כל חלקי המתכת הם אלומיניום. בנייה קלה. 

יש לנו אותו כבר 6 שנים. היה לי בעבר מחסן של כתר. לדעתי, פחות עמיד.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
בתאריך 3.10.2024 בשעה 12:23, Michazzz כתב:

קניתי לפני הרבה שנים מחסן כתר, עשיתי הכנה של ריצוף מפולס עם בלטות גדולות של פעם, ההרכבה היתה מאתגרת אבל אין מצב לפרק ולהרכיב שוב במקום אחר. אם יש לך בעל בית, תבקש השתתפות בתמורה להשארת המחסן בסיום השכירות. בעל בית עשוי לדרוש פינוי של המחסן בסיום השכירות.

הכתר שנמצא אצל כמה מהשכנים מגיע עם ריצפה. הדבר היחיד שנדרש היה לדאוג לקרקע מפולסת ככל האפשר.ֿ

image.thumb.png.c0adb3866f82e2c67fb525a687d2298f.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

גם אצלי יש ריצוף פלסטיק מעל הבלטות, אבל הוא לא מונח ישירות על האדמה שבגשמים חזקים עלולה להסחף ולשקוע

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...