Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס האשראי שלי אוני מכובד ע"י אתר התשלומים הממשלתי.

חולגי

פוסטים מומלצים

ערב טוב לכם.

מקרה מוזר, שאינו כבר מקרה:

איני מצליח לשלם באתר התשלומים הממשלתי שום תשלום (פעמיים או שלוש - רישוי רכב תשלום נכשל, ועוד פעם אחת איזשהו מסמך ממשרד המשפטים). אין סיבה מיוחדת שנרשמת. התשלום פשוט נכשל.

הכרטיס של אשתי דווקא עובר שם חלק.

אין לי בעייה בשום תשלום, בכל מיני אתרים, בארץ ובחו"ל (והסכומים שמשולמים באתר התשלומים הממשלתי הם קטנים ופעוטים לעומת אילו בחו"ל, למשל).

מישהו/י מכיר/ה בעייה כזו ?

מישהו/י יודע/ת ?

תודה.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע אם זה המקרה שלך, אבל יש לאחרונה מקרים מוזרים עם האתר הממשלתי.

הבן שלי רצה לפתוח חשבון השקעות וחברת ההשקעות לא הצליחה לאמת את תעודת הזהות שלו. הם קיבלו שגיאה מהמערכת של משרד הפנים. הוא גם לא הצליח להתחבר לאתר הזיהוי הממשלתי.

אחרי בירורים שעשיתי הוא פנה ללשכת מרשם האוכלוסין והסתבר שב7.10 הם הקפיאו הרבה זהויות, מחשש שפרטים של אנשים דלפו לעזה (הבן שלי היה מנותק קשר באותו יום). בדיוק עכשיו חזרו אליו והפעילו לו מחדש את הזיהוי.

תפנה לטלפון *3450 מרשם האוכלוסין.

• רעיון טוב! 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובאתרים וחנויות אחרים הכרטיס תקין?

בדוק באפליקציה או בשירות הלקוחות שאין עליו חסימה של מחלקת הביטחון של חברת האשראי.

כמוכן בדוק שלא עברת את המסגרת. זה בעייתי במיוחד בכרטיסים בנקאיים.

אגב, בגלל תקלות כאלה לטעמי מומלץ להחזיק לפחות שני כרטיסים, אחד ויזה ואחד מאסטרקארד.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@פינדר - אני כמעט בטוח לגמריי, שזה קרה גם  לפני ה-7/10. אם אינני טועה, לפני כן הכרטיס כן "עבר" שם (תשלום לדרכונים זה גם דרך האתר הממשלתי אאל"ט).

אנסה לפנות לטלפון שציינת. תודה.

@sperial - תשלומים הרבה הרבה יותר "כבדים" עוברים תקין עם אשראי זה, בארץ ובחו"ל. לא עברתי את המסגרת. בוודאות.

אני עוד חבר טוב של כסף מזומן, ואם צריך עזרה עם אשראי, אז יש את הכרטיס של האישה. תודה בכל אופן.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה של בעיות טכניות בתהליך התשלום בלבד:
מוקד מענה ממשלתי מרכזי

מענה טלפוני
טלפון: 1299(ללא כוכבית)
ימים א' עד ה' בין השעות 8:00 ל- 19:00
ערב חג בין השעות 8:00 ל- 12:30
חול המועד בין השעות 8:00 ל- 17:00

לפנייה מקוונת :

https://govforms.gov.il/mw/forms/[email protected]

לצ'אט אנושי :

https://mygovchat.gov.il/icr/bot.aspx?l=3

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתי חברות אשראי שמסורבות לעיתים בהרבה אתרים הן דיינרס ואמריקן אקספרס. 

מנסיוני ויזה ומסטרכרד/ישראכרט תמיד עבדו ועובדים.

• רעיון טוב! 1

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 דקות, חולגי כתב:

אנסה לפנות לטלפון שציינת. תודה

תבדוק לפני זה אם אתה יכול להתחבר לאתר הזיהוי הממשלתי. אם אתה לא מצליח, זו הבעיה.

• רעיון טוב! 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 דקות, zaf כתב:

שתי חברות אשראי שמסורבות לעיתים בהרבה אתרים הן דיינרס ואמריקן אקספרס. 

זכור לי שבעבר היה באתר התשלומים הממשלתי הגבלה לגבי כרטיסי אשראי בהם ניתן להשתמש (כמדומני מגבלה לגבי דיינרס).

לכן דבר ראשון חיפשתי את ההודעה על מגבלה זאת. מאחר ואין שום הודעה בנושא זה, כנראה שהמגבלה בוטלה.

בקישור המצ"ב יש שאלות ותשובות בנושא תשלומים. יתכן שיש שם מידע רלוונטי עבור @חולגי (בעיקר אם מתקבל קוד הודעת שגיאה)

https://www.gov.il/he/pages/payment_questions_and_answers?chapterIndex=2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, פינדר כתב:

לא יודע אם זה המקרה שלך, אבל יש לאחרונה מקרים מוזרים עם האתר הממשלתי.

לא בדיוק האתר הממשלתי אבל הייתי צריך לבדוק משהו באתר של ביטוח לאומי.

אני עושה לוגין ומקבל הודעה שצריך לעדכן סיסמה. מעדכן.

צריך לאשר שמספר הטלפון תקין. אישרתי. ממתין להודעת SMS עם קוד אישור ומאשר.

הלאה - לאשר שהמייל מעודכן. אישרתי. ממתין למייל עם קוד אישור ומאשר. 

הלאה - לאשר שמספר הטלפון הנייח שלי מעודכן. מה זה טלפון נייח? ביטלתי.

הלאה - לאשר שכתובת המגורים שלי נכונה. אישרתי תוך כדי התלבטות האם אצטרך לחכות לקוד אישור בדואר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@guya72 כבר שנים אני משלם את כל התשלומים הממשלתיים שלי בדיינרס האתר הגדול היחיד שעשה לי צרות בשנה האחרונה היה שכ״ל לאוניברסיטת חיפה.

@taranta לך לים לחפש את הבקבוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי מאסטרכרד של כאל (הייטקזון) ככרטיס ראשי ומאסטרכרד ישראכרט (רמי לוי) כגיבוי.

בתשלום לאגרת רכב למשל נדרש אצלי לאמת את העסקה ב sms שלעיתים לא נשלח/מגיע בכאל וכן מגיע תמיד בישראכרט.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעלה לפה את המספר עם שלוש הספרות האחרונות והתאריך, נשמח לעזור 😇🤪

• מצחיק 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...