Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אירופה זה מקום גדול

כפר בגרמניה, פולין, שוודיה, נורווגיה, רומניה. זה לא אותו דבר.

אני גרתי 5 שנים בכפר בנורווגיה, אפילו יותר קטן מכפר, אבל באזור כפרי מובהק.

וכן אם יש ילדים יותר קל בעיר, ועוד סיבות.

שוב, כפר איפה? באיזה מדינה.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

וכמובן שלא כל כפר זה כפר. כפר בספרד לאורך החוף שונה לגמרי מכפר גרמני או מכפר צ׳כי. ו״כפר״ במרחק 20 דק נסיעה ממינכן שונה לגמרי מכפר במרחק 3 שעות מפראג בחור במורביה.

אני זוכר שבדקתי מחירים ואמרת שלא משתלם לגור בחןר כזה גם אם המחיר נמוך לרכישה ברמת משכורת מינימום ישראלית. ולאחר בחינה יותר דקדקנית, אכן המרחק מהעיר הכי גדולה כמדומני היתה אוסטרבה, שעה מרחק ממנה. ופארג בכלל 3 שעות מרחק מהנכס שראיתי.

בקבוצה של אור, יש איזה יאיר אחד שכתב לפני שבועיים לגבי כך שאם מבצעים הגירה אז עדיף הגירה למדינה שבה השחיתןת גדולה יותר מישראל, בכך שהחיים במדינת היעד, יהיו יותר גרועים אם עוברים אליה. והוא צודק, לחיות מדינה עם שחיתות גדולה יןתר מישראל, נראה לי הזוי קצת ודי עירער אותי בנושא, חקרתי קצת, חיפוש בגוגל קצר והבנתי שהמצב באירופה המזרחית לא בדיוק wow, מה שמוביל אותי שאם בכל ביקור אצל רופא צריך לשכנע אותו עם בקשיש, אז מה אני עשיתי אם עברתי למדינה בלי מלחמות אבל אז המלחמות עוברות להיות ברוקרטיות או התעסקות עם שחיתות, שיכול להוביל לרמה יותר נמוכה מהמחיה בארץ.

בהחלט חשןב לדעתי להשים דגש על הפן הבריאותי, ברוקרטי ועוד אספקטים שונים שמובנים לנו.

נסגור בתזכורת שהגרלת גרין קארד התחילה ונפתחה ההרשמה, מוזמנים להגיש ובהצלחה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

גריצ'ו העלה פה נקודה חשובה, אנשים ללא ניסיון קודם עם הגירה/רילוקיישן בדרך כלל לא ערים לדקויות האלה. מי שמתכנן רילוקיישן צריך להיות ער לנקודה הזו, בפרט ישראלים שנוטים להתלהב מכל מיני חורים קטנים ופסטורליים. בעיר הגדולה יש יותר סובלנות לזרים מעצם זה שיש שם יותר זרים; באופן פרדוקסלי, ברגע שאתה זר בין זרים, אתה (כמעט) מרגיש בבית. בעיירות וכפרים אין כמעט זרים, וכזר הזרות שלך בולטת שם מאוד. בפרט כיודן. יש הבדל של שמיים וארץ בין להעביר חופשה של שבועיים בכפר ציורי בספרד/צרפת/הולנד/יו ניים איט, לבין ממש לגור שם. לרוב מהגרים ובפרט ישראלים לא יכולים לשרוד במקום כזה לאורך זמן.

חזיר דיזל

פורסם

שבוע מאז המעבר. אני עוד בבלאגנים כמובן, אבל חייב להגיד- כמעט מוזר לי בלי להתעורר בלילה מאזעקה וללכת בנונשלנט לממד תוך כדי סינון כמה תלונות על זה שהפריעו לי לישון.

אמרו את זה הרבה אבל הקלישאה הזו כנראה קיימת מסיבה מסוימת- ישראל לא באמת עוזבת אותך, בכל חור שלא תהיה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 28 דקות, Pika007 כתב:

שבוע מאז המעבר. אני עוד בבלאגנים כמובן, אבל חייב להגיד- כמעט מוזר לי בלי להתעורר בלילה מאזעקה וללכת בנונשלנט לממד תוך כדי סינון כמה תלונות על זה שהפריעו לי לישון.

אמרו את זה הרבה אבל הקלישאה הזו כנראה קיימת מסיבה מסוימת- ישראל לא באמת עוזבת אותך, בכל חור שלא תהיה.

מזל טוב ובהצלחה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 12.10.2024 בשעה 18:38, Pika007 כתב:

בשעה טובה ובמזל טוב.

מזכיר לי שהייתי שבוע שעבר באומן בראש השנה. ממוצע של 5 אזעקות ביום.

אמרתי לעצמי וואלה מטורפים כאן, אני חוזר לארץ להירגע....

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...